Kjendiser som har aldre grasiøst

"Leve og la leve," er det jeg alltid sier; Imidlertid ser kjendiser som setter seg i ikke-biologisk nedbrytbare (figurativt) sekker av silisium og bly bare saddens meg. Hvor er tiderne da det ble gammel, handlet om å oppnå kortlivet, men enorm visdom og ha nåde i hva du gjorde (Bye-Bye Clumsiness-ungdommen).

Som Audrey Hepburn med rette sa: "En kvinnes skjønnhet er ikke i en ansiktsmolekyl, men ekte skjønnhet i en kvinne reflekteres i hennes sjel. Det er den omsorg hun gir kjærlig, lidenskapen hun kjenner. "Også å være en kjendis kommer med ansvar; Det er en grunn til at hver vellykket person ikke vil være i rampelyset. Jeg har hørt kvinner snakke om hvordan Botox er denne magiske behandlingen som gjør at du ser ung og vakker ut uten å vite den fullstendige sannheten. Disse behandlingene gjør at du ser overfladisk ut, og PLAST. Gjør uttrykkene dine stive og du løsner den vakre latteren din.

Et lite kjent faktum: Menn elsker det når damer har en sans for humor og vet hvordan å le uten å bekymre seg for hva det gjør mot ansiktet deres. Så slutte å bekymre deg, smil og vær uforutsigbar, noe som vil holde deg evig ung!

Nå til listen:

De som har levd grasiøst:

1.) Hema Malini: Hun er bevis på at et godt balansert kosthold, drikker masse varmt vann går langt. Hun kunne lett passere som en av søstrene til barna sine. Hun overgikk aldri til noen nye fads, dietter eller til og med de "vidunderlige" kirurgiske hjelpene. Hun er en naturlig skjønnhet og sant eksempel på ordtaket av Miss Hepburn, "Skjønnhet av en kvinne, med forbigående år vokser bare."

2.) Jane Fonda: Kan du tro at denne kvinnen er i hennes syttitall? Bare se på henne, fantastisk! Hun inspirerer meg hver dag til å våkne opp tidlig om morgenen og løpe den ekstra milen. Sann tro på et godt kosthold og mosjon for å holde seg i form, energisk og føle seg ung; Hun har sitt eget nettsted dedikert til en skikkelig og sunn livsstil. Mann, hun har et treningsnivå for en 12 år gammel som har sukkerrush!

3.) Salma Hayek: Selv om hun fortsatt er veldig ung (relativt) tror jeg fortsatt at hun fortjener å være på listen. Hun er den eneste som vet hva et godt kosthold virkelig betyr, ikke bare trenger du proteiner og vitaminer, men fett og karbohydrater (men i en begrenset mengde er for mye av noe dårlig. Overskudd av proteiner kommer ikke til gjør du noe bra heller).

Hun hadde en gang sagt at hennes hemmelighet for å se unge var karbohydrater. Det gir mer mening enn en av de sprø dietter, er du ikke enig? Tenk på hvor gunstig smørene og oljene du bruker på huden din, kommer til å være på inntak. Tenk på hvordan matlaging med Argan olje kan gi deg den perfekte glødende og smidig huden. Hun kommer til å være den som skal passe på i de kommende årene, og så er barna hennes!)

4.) Jennifer Lopez: Denne kvinnen ser ikke hennes alder, og har bare blitt mer vakker og sunn med alderen. Dans og trening sammen med et godt kosthold er hemmelighetene bak denne yummy mummies treningsøkt. Zoom inn i øynene hennes, og du vil legge merke til mindre rynker på ansiktet hennes enn en jente i slutten av tjueårene. Jeg kan satse alle pengene mine på det faktum at hun kommer til å bli en forbryter selv på 70-tallet, noe som gir en tøff konkurranse til fru Jane.

5.) Rekha: Denne listen ville ikke vært fullstendig uten henne. Hun har fortsatt opprettholdt sin figur, synes ikke å være gammel enda en dag siden hun ble tretti og bærer seg med en slik nåde. Hun prøver ikke for hardt å se ung og ser aldri klebrig ut i det hun gjør. Hun bærer seg med en slik nåde i de vakre sarisene og til og med aksepterer alderen riktig.

6.) Helen Mirren: Ser du på hvor fantastisk hun så på 83. Academy Awards. Denne damen ble kåret som årets kropp i 2011 av treningsfanatikere i USA, og slår ut skuespillere 20 og 30 år yngre enn henne. Slå det, Pippa! Den 66 år gamle skjønnheten tillater hennes slanke og misunnelige kropp å gå hundene sine hele tiden, og er også en fan av Wii Fit.

7.) Michelle Pfeiffer: Holder sin 53 år gamle kropp i form med daglige tredemølle treningsøkter (4-6 miles per dag). Plus, hun holder seg til et fettfattig diett som ikke inkluderer hvete, melke eller sukker. Skuespillerinnen blir ofte oppdaget i det offentlige uten søm av sminke, og sier at hun ikke liker å ha mye farge på ansiktet hennes. Pfeiffers naturlige utstråling skinner gjennom, kan fortsatt ikke finne ut hvordan hun klarer å se det bra ut i hennes alder (Sannsynligvis funnet fontenen av ungdom Ponce lette etter).

8. Kim Cattrall: Hun sier at hun kommer fra plastikkirurgi fordi hun ikke føler seg nødt til å se 20 år yngre. Ved 54 innrømmer hun at det er vanskeligere å holde seg i form enn det pleide å være, men takket være daglige treningsøkter og å drikke åtte kopper vann, ser hun fortsatt ut som Sex og byens favoritt mannekatter. Bekjennelse, jeg tror hun er mye sexier enn SJP og rocket som kler bedre enn Miley i Sex og City to.

Sridevi: Egentlig eksempel på at talent ikke har en holdbarhetstid. Hun ser mye slankere og vakkerere ut enn hun pleide å se på karrieren hennes. Hennes hud har fortsatt samme glød, og hun har ikke tatt noen kirurgisk hjelp. Bevis? Hennes evne til fortsatt å trekke - av de uvurderlige hun er kjent for. En av de fineste skuespillerinne i vår ser hun det samme hun brukte to tiår siden, bare bedre.Hvis rykter skal antas, har hun bare salater og drikker ikke selv når hun går på fest.

Spesiell omtale:

1.) Julianne Moore. 2.) Sharmila Tagore. 3.) Catherine Keener. 4.) Zeenat Aman (Mann, hun er så elegant!). 5.) Cindy Crawford (Folk vil fortsatt ha en figur som henne). 6.) Maduri Dixit Nene. 7.) Waheda Rahman. 8.) Malaika Arora-Khan.

De som ikke har vært grasiøse:

Bridget Bardot: Hun var kjent for hennes slanke ballerinafigur og vakker hud og hennes skinnende hår formet i form av et bikube. Hun tillot helsen og treningen til å ta bakseter med hvert år som går. Årene med skrøpelig hud og hår kom litt for tidlig, skylden på årene med å feire hardt og drikke vanskeligere. Noe hennes slanke figur kunne ikke håndtere.

Heidi Montag: Anti-aldring på sunne måter som trening, sunn mat og solkrem er hva kroppene våre er koblet til å akseptere, men noen mennesker går bare overbord. Ved 25 fikk hun en rekordbrytende ti plastikkoperasjoner gjort på en enkelt dag. Hun ser ingenting som den friske ansiktet vakre tenåringen fra sesong en av åsene. Hvis rapporter skal troes, har hun allerede begynt å beklage å få dem ferdig. Sukk, ting berømmelse gjør deg til å gjøre.

Courtney Love, nå 47, rocket skuespilleren og musikkindustrien da hun var i 20-årene. Deretter tok hun en hevn fra Hollywood og ble avvist for å støtte seg selv, behandlet depresjon og sinne, brukte marihuana, kokain og heltinne, og hadde et steinete ekteskap med Kurt Cobain som endte med hans selvmord. Stress, narkotika alle fører til hennes undergang.

Andre inkluderer:

1.) Steven Tyler (gjett cocktail av sex, alkohol og for muck rock fungerte ikke for denne amerikanske idol dommeren). 2.) Jack Nicholson (Han burde skrive en bok om hvordan man kan vende fra Beauty til et dyr. Ouch. Var det for hardt?) Tre talentfull og vil bli husket alltid i våre hjerter). 4.) Lindsay Lohan (Stealing, narkotikaavhengighet, alkohol, tumultuøse forhold og operasjoner som ikke er ment for din alder, kan virkelig ta en avgift på huden din og helsen. Leksjonen lærte. Miss den nyfødte foreldrefellesskuespillerinnen). 5.) Saira Banu: Gift med Dilip kumar, denne ex-skjønnhet og filmstjerne mistet helsen og skjønnheten, selv om de ikke hadde barn.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Bollywood Celebrities 'Fitness Secrets Kjendiser og deres ferieferier Kjendiser i Sizzling Red Dresses Kjendiser i farget Jeans Kjendiser i den lille svarte kjole Botox og Kjendiser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: