Essence Vanntett Gel Eyeliner - London Baby Review

Hei damer,

Jeg skal gjennomgå en gel eyeliner som jeg har brukt i noen tid nå - Essence Waterproof Gel Eyeliner i skyggen "London Baby." Siden jeg har oppdaget gel liners, har jeg sluttet å bruke de vanlige eyeliners som er tilgjengelige . La meg snakke litt mer om min erfaring med denne.

Pris:

Jeg tror det var omtrent 3 eller 4 euro.

Produktbeskrivelse:

Ultra-glatt gelformel gir mulighet for presis anvendelse. Påfør det med eyeliner børsten. Rask tørking, langvarig, flekk og vanntett. Tilgjengelig i to farger.

Skygge:

Jeg plukket opp en skygge kalt London Baby - det er en veldig mørkegrå brun skygge med ekstremt fin sølvglimmer i den. Skimmeren er ikke merkbar i det hele tatt, og den brune er mye mørkere enn L'Oreal Brown Gel Eyeliner - nesten grenser på svart. Skyggen er nydelig og pigmentert.

Nedenfor har jeg sett den sammen med L'Oreal brune eyeliner for å sammenligne forskjellen mellom de to brønnene. I fargeprøven ser den mer gråaktig ut enn brun, men egentlig er jeg ikke sikker på om dette er gråbrunt eller brunaktig - det har åpenbare ting av begge.

Raskt oppsummerer fordeler og ulemper:

Pros av Essence Vanntett Gel Eyeliner - London Baby:

  • Nydelig gråaktig mørk brun skygge med litt fin sølvskinn.
  • Superbly pigmentert og en flott nyanse for de som ikke foretrekker hardheten til helt sorte eyeliners.
  • Tekstur er super kremaktig - kremere enn de fleste gel eyeliners jeg har brukt, og jeg har brukt ganske mange. Første gang jeg dypte øyenlinsebørsten i dette, var jeg ikke klar for kremet og plukket opp mye på penselen min. Så det slenger ikke på dekslene mine i det hele tatt.
  • Helt vanntett, flekkfast på tross av å være så kremaktig. Du må gi det litt tid til å sette, men når det gjør det, springer det ikke. Jeg gniddet og gned på prøveprøven på hendene mine og L'Oreal brøt en liten flekk, men denne sprang ikke.
  • Det er multifunksjonelt og kan brukes til å få en pen vingerlinje, smudgy look, eller som en øyeskyggebase. Jeg har også brukt dette som en helhetlig lokkfarge med litt flekkete svart kohl, og det fungerer fabulously.
  • Jeg er også ganske overrasket over dens levetid. Jeg fikk dette noen 4-5 måneder tilbake, og det er så kremaktig som noensinne. Min Inglot liner tørket opp innen 3-4 måneder.
  • Lett på lommen.
  • Søt badekar emballasje, så reisevennlig.

Cons of Essence Vanntett Gel Eyeliner - London Baby:

  • Å være en gelforing, det burde ha kommet med en pensel, men det gjør det ikke. Så, du må kjøpe det separat, men til prisen, klager jeg egentlig ikke på - det var bare for å legge merke til en con; P

IMBB Rating:

5/5.

Samlet vurdering:

Vennligst få hendene på denne hvis du kan, det er en fantastisk gel eyeliner og kvaliteten er helt sammenlignbar med MAC og Bobbi Brown gel liners. Det var også noen andre fantastiske nyanser tilgjengelig.

Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Eyeshadow Party All Night nr. 35 Chambor White Crystal Whitening Essence Essence Happy Hour Metallisk Effekt Øyenskygge # 30 Essens Mattifying Compact Powder Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil Review, Swatch Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett BH Kosmetikk Vanntette Lip Liners Revlon Double Twist Volumizing Mascara (vanntett) Coastal Scents Gel Liner i Boom Boom Coastal Scents Gel Eye Liner True Black L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Svart) Tips & Toes Gel Eyeliner Inglot Matte Gel Eye Eye Liner Maybelline Eyestudio Varig Drama Gel Eyeliner Safir Bobbi Brown Long Wear Gel EyeLiner Caviar Ink Coastal Scents 24k Gold Gel Liner Review, EOTD Elizabeth Arden Color Intrigue Gel Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: