Hvordan lage sengetøy: DIY

Hei alle sammen!

Jeg er veldig glad du likte mitt første OOTD-innlegg, takk for alle de herlige kommentarene. 🙂 Dagens innlegg handler om å lage din egen sengs bord eller nattbord.

Historien bak den:

Vi flyttet til et nytt sted litt tid tilbake, og jeg fant det veldig vanskelig å ikke ha et nattbord. Alt du vakre damene vil være enig med meg om bekvemmeligheten av å ha leppebalsam og nattkrem rett ved siden din før du går i dvale. Det eneste rommet som var tilgjengelig for å få plass til et sidebord var et smalt gap mellom skapet og veggen. Jeg bestemte meg for å kjøpe noe fint, men det var umulig å finne noe som ville passe i et lite sted. Prisen på skreddersydde møbler har en tendens til å være høy, så jeg bestemte meg for å lage et lite bord / avføring av meg selv.

Hva du trenger:

Et par saks, trykt stoff av ditt valg, lim og en pappkasse.

Fremgangsmåte:

1. Ta alle nødvendige materialer og legg dem på en flat overflate (gulv) der du har nok plass til å lage sidebordet ditt. 2. Ta en papkasse (jeg brukte Philips mikserkartong som var i huset) i henhold til ledig plass. Du kan bruke to bokser ved å tappe dem sammen hvis du vil opprette mer høyde. Fyll boksen med ubrukte elementer for å legge litt vekt i boksen og gjøre den mer stabil. Du kan sette gamle aviser, magasiner eller gamle klær du sjelden bruker i det. Jeg lagrer forskjellige typer stoff og pyntegjenstander som jeg bruker til DIY-prosjekter i denne boksen, da det også sparer plass i skapet mitt. 3. Ta stoffet og pakk det rundt pappkassen. Den enkleste måten ville være å pakke det inn som om du pakker inn et gaveobjekt. Skjær bort noe ekstra stoff og lim stoffet på esken med lim eller Fevicol. 4. For å lage en dekorativ bue, bruk gjenværende stoff ved å kutte en tynn strimmel på ca 20 cm lengde og 1 cm bredde. Nå, gjør en bue ut av det (bare knytt det som skoene dine). Legg denne bøyen på forsiden av nattestolen ved å bruke en pinne.

Jeg nøt virkelig å lage dette bordet og elsker å bruke det som en oppbevaringsboks også. Noen der ute som ønsker en enkel løsning for mangel på plass til å holde leseleggene, sengetidsmedisiner eller en flaske vann, etc., kan prøve å gjøre denne nyttige nattestolen. Håper dere alle likte det.

PS! Papirboksen som vises i det første bildet er kun til illustrasjon. Jeg brukte en større boks. Slik ser det ut og sitter pent i det lille rommet.

Flere bilder:

Ser ut som en julegave, ikke sant?

Hvordan konturere ansikt med sminke Hvordan rette håret Hvordan fremheve ansiktet ditt - Fotoopplæringen Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Hvordan redusere mørke sirkler DIY T-skjorte Skjære ideer DIY Lip Color Tutorial Hvordan lage frodige Cosmetic Warrior Face Mask - DIY DIY Magnetic Makeup Box Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: