Burt's Bees Citrus Facial Scrub-Review

Hei IMBBians !!

Etter å ha fullført min Burt Bee Peach og Willowbark scrub bestemte jeg meg for å prøve en annen ansiktsskrubbe. En ting jeg lærte av å skrive vurderinger og lese IMBB er å lese ingrediensene i et produkt (som jeg aldri gjorde før) og siden Burt Bee er nesten 100% naturlig, ville jeg sikkert prøve det. Så her er min ta på produktet. Produktbeskrivelse: Infused med forfriskende søte oransje og grapefruktoljer fjerner denne ansiktsskrubben smuss, olje og sminke. Den er formulert med bakte mandler, havre og pekannøtter. • Hjelper å fjerne smuss, olje og sminke med en blanding av søt oransje og grapefruktoljer • Exfoliates forsiktig med bakken Mandler, pekannøtter og havre • Hjelper å fukte huden med søt mandelolje og glyserin.

Det er noe å feire! ingredienser:

Pris:

$ 7,14 (ca INR 410) for 2 oz (57 g)

Min erfaring med Burt's Bees Citrus Facial Scrub:

Skrubbingen kommer i en liten glassburk. Mengden er forholdsvis mindre enn skrubbingen som kommer i rør. Imidlertid kreves bare en liten mengde skrubb som skal blandes med 5-6 dråper vann. Kraten inneholder ikke harde, klumpete korn og er ganske mild på ansiktet som en hjemmelaget ubtan! Siden det ikke er kremaktig, var det i utgangspunktet vanskelig å få riktig konsistens av skrubbe. Når vann tilsatt er utilstrekkelig, blir det vanskelig å spre skrubben jevnt på ansiktet og da jeg ved et uhell lagt til mer, ble det for vannaktig! Lukten er fin oransje-y aromatisk duft som ikke er veldig sterk og likevel beroligende. Det gjør ansiktet mykt og mykt, men hjelper meg ikke i det hele tatt med mine breakouts!

Pros av Burt's Bees Citrus Facial Scrub:

1. Nesten 100% naturlig, ingen dyreforsøk (Best funksjon av Burt Bee produkter). 2. Glassburken er gjenbrukbar. 3. Et lite produkt går langt. 4. Gjentatt bruk gjør huden myk og glatt. 5. Den daglige skrubbe og kan brukes på kombinasjonshud. 6. Deilig lukt.

Cons av Burt's Bees Citrus Facial Scrub:

1. Utilgjengelighet i India (unntatt Delhi hvor det kan være tilgjengelig i Sephora). 2. Ikke redusere breakouts! 3. Glassburk er lett brytbar hvis du tilfeldigvis slipper den (jeg droppet min i dusjen etter 2. bruk). Selv om jeg fremdeles kan bruke den, men det er en risiko hvis det ødelagte glasset blir blandet med skrubben din !! 4. Det er vanskelig å bruke hvis du har det travelt som det tar litt å bli vant til, for å få riktig konsistens. 5. Som det er en krukke må du grave i fingrene for å få skrubbe ut. Så ikke veldig hygienisk eller praktisk i forhold til en skrubbe i et rør. Selv om du kan bruke en spatel eller skje for å ta det ut, men det er unødvendig gener. 6. Det er ikke veldig reisevennlig som glassburken gjør det litt tyngre å bære.

Min siste dom:

Etter å ha brukt det gjentatte ganger for en stund, bestemte jeg meg endelig for at den kan bli best brukt om natten som en del av sengetidrutinen når jeg har mer tid (og hendene mine er ikke glatte og jeg kan unngå å slippe glasset!)) I stedet for å bruke det om morgenen når jeg alltid har det travelt og ikke kunne få den rette blandingen! Også etter å ha brukt det om natten, gløder ansiktet mitt neste morgen! Men siden jeg fortsetter å få kviser fra tid til annen, trenger jeg en skrubbe som hjelper meg med å redusere dem. Av denne grunn bare, jeg foretrekker Burt Bee dype pore skrubbe som synlig redusert kviser min !!!

IMBB Rating:

4,5 / 5 (-.5 for ikke å hjelpe med pimples)

Jeg vil kjøpe det igjen siden jeg har begynt å elske Burt Bees naturlige produkter !!!

Les også:

Noxzema Continous Clean Citrus Scrub Review Avon Foot Scrubs: Citrus Gel vs Pomegranate Chocolate Burt's Bees Peach og Willlowbark Deep Pore Scrub-Review Burt's Bees Radiance Day Cream Review Burt's Bees Baby Bee Nourishing Baby Oil Burt Bier Lip Shimmer Kakao Burt's Bees Almond Milk Bivoks Hand Cream Burt's Bees Replenishing Lip Balm Burt's Bees Shea Butter Håndreparasjonskrem Body Shop Lily Cole Pearl Radiance Primer Olay White Radiance Intensive Brightening Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020