BH er en av de mest essensielle tingene vi alle bruker i vårt daglige liv. Det er et svært grunnleggende behov for hver kvinne, men har flere typer tilgjengelige for å matche alle dine stemninger og stylingbehov. Siden en feil type bh kan gjøre deg ubehagelig i det offentlige og kan ødelegge det generelle utseendet, må du være oppmerksom på hva du velger. Så, her er jeg notering ned de ti typer bh du må eie som vil gå med alle antrekk, anledning, stemning og behov for din.

Stroppløs Bra

Stroppeløs bh har ingen irriterende og klebrig stropper, og er mest slitt med stroppeløse kjoler og topper. De fleste av de stroppeløse bhene har god støtte til koppene av bh som gjør at den holder seg på plass. Hvis du har en tynn strapped kjole, er stroppeløs bh et must som det gir perfekt passform. Du bør kaste bort en stroppeløs bh etter 5-6 måneder, da støttestyrken blir redusert med tiden.

Sports Bra

For folk som trener mye, er dette en nødvendighet. Det er veldig viktig å ha en bh som kan gi deg komfort og selvfølgelig støtte til brystene dine. Sportsbras er spesielt designet for jenter som trener daglig og krever rikelig med støtte. Disse kommer ikke med hassles av kroker og hjelper holde brystene på plass, men holder dem komfortable. Hvis du trener og ikke bruker en god sportsbro, står du en sjanse til å få brystene til å saksøke.

Demi Bra

Demi BH er en delvis skåret bh som dekker undersiden av brystet. Demi BH gjør at brystene dine ser fyldigere ut og mer formet. Dette til sin side hjelper navlen til å virke sexier. Demi bh gjør en perfekt match med firkantede halsbånd.

Backless Bra

Backless bh er for det meste designet for å bli slitt under en ryggløs kjole, og er ofte forvirret med stroppeløs mindre bh som holder tilbake stropper, men mangler skulderstropper. Ofte kan en ryggløs bh også konverteres til stroppeløs. Silikonpinner er ditt alternativ til disse ryggløse brasene.

Full Cup Bra

Hele koppen er designet for å dekke hele brystområdet. Slike bras er egnet for kvinner med store eller fulle bryst. Når full kopp bra ble først introdusert i moteindustrien, ble det obligatorisk å bære en enkel, solid og full kopp bra.

Push up bh

Push opp bh er en av de mest populære typer bh som mange kvinner elsker å ha på seg og teiler. Push opp bras forbedre og bidra til å gjøre spaltningen virke litt mer sexy. 90% av kvinnene føler seg komfortabel og trygg på å ha slike bras.

Konvertibel Bra

Du må virkelig ha denne! Den konvertible bh har mest stropper som kan omarrangeres til andre former og stiler. En konvertibel bh er en rask og enkel løsning på de fleste kjoler hvor du kan omorganisere den etter dine egne behov, og denne typen bras ser bra ut med alle slags kjoler.

Erklæring Bra

Statement bh kan være din beste venn til tider når du har en ryggløs kjole, og du ønsker virkelig ikke å vise ryggen din. På slike tidspunkter trenger du et øyefangende og en uttalelse som legger et stykke klut i form av en bh. Erklæring bras er mest nydelige de som de er ment å legge eleganse til backless kjole. Mønsteret er virkelig imponerende som dukker opp lett.

Grunnleggende Bralette

Grunnleggende bralette brukes mest av kvinner i 30-årene, da dette alternativet virker mer komfortabelt og avslappende enn resten. Dette grunnleggende stykket er laget av bomull eller spandex som viser at den er hudvennlig. Du kan ha en grunnleggende bralette hver dag, og de går enkelt i et år. De er i utgangspunktet ikke polstret og sømløs.

Naken Bra

Jeg trengte virkelig å inkludere dette i listen etter de rene og ganske sexy. Med dine hvite og lyse klær er det alltid et godt alternativ å ha en naken bh. Dessuten kompletterer den en rekke kjoler avhengig av stilen. Du trenger virkelig ikke bekymre deg om å ha den rette fargen på bh under klærne hele tiden siden denne er alltid riktig!

Så, hvor mange av dere har dem alle? Gi meg også beskjed hvis jeg savnet noen av dem!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Finn din korrekte bra størrelse med enkle trinn Essential Lingerie Items Hver kvinne må eie Hvordan velge kjoler til kvinner med store bryst Super stilig trenings klær Essentials for Gym Bag Hvor kjøper du din undertøy fra? Hvordan kle på fransk kvinne stil 20 ting hver kvinne burde ha i sin pung Medisinsk Sjekk Ups Hver kvinne må bli ferdig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: