Khadi Sitron Hand & Foot Cream-Review

Jeg er i Pune på besøk til foreldrene mine for en stund, og innså plutselig at det er noe som kalles tørr hud! Å være i Chennai får deg aldri til å føle deg tørrskinnet, og du vil ikke skumle på ting på hendene eller kroppen din. Men å være den milde vinteren som er her, følte jeg behovet for en hånd- og fotkrem, men ønsket noe som ville vare meg bare mens jeg er her, derfor tok jeg opp denne karet og tenkte jeg ville avslutte den før jeg dro til Chennai i et par dager.

Pris:

Rs.110 / 50 gram

Jeg er en kroppslotion / krementusiast så mye som jeg er for noe annet hudpleieprodukt. Jeg ønsker tørr hud noen ganger, så jeg kan slitte på litt næring og prøve så mange kroppsprodukter, men når været er i, tillater ikke det, det siste du vil ha, er en tung håndkrem som gir svette hender. Så denne kremet i det tørre punet været er bare fint, bare greit, og du trenger bare et snev av denne krem ​​to ganger om dagen for å bye tørre hender og føtter farvel!

Jeg liker den enkle karetemballasjen og hvordan den kommer til å bli forseglet. Kremet er tykt, men ikke oljete typer, men fortsatt er fettfaktoren der. Jeg liker hvor saftig den ser ut og litt gul farget i harmoni med sitronfaktoren.

Kremet er tykt, og du trenger bare litt for hendene, og det kan være to ganger om dagen, alt du trenger, for føttene kan du trenge litt mer. Men generelt liker jeg tekstur og hvordan det passer for tørre, milde vintre for normal til liten tørr hud. Det fungerer også bra for albuer.

Nå kom til duften, dette var litt skuffende, lemony duften er på gjerdet og det er mer som en minty / zandu balsam som føler for det, jeg skulle ønske det var enten nøytral eller lemony, men det er ikke, jeg kan se mange mennesker som misliker duften som er frisk uten tvil, men bare ikke lemony nok 🙁

Samlet sett er jeg fornøyd med hvordan denne rimelige krem ​​fares veldig bra som en ikke-fettete hånd- og fotkrem og myker huden for normal til litt tørr hudtype i milde vintre. Jeg skulle ønske duften var bedre og etikettene og skrifttypen på dem var bedre også. Er det for mye å be om?

Siste ord:

En veldig rimelig, fin og rik krem ​​med riktig fettfaktor til den, du trenger litt kvantitet for normalt til litt tørr hud i tørre milde vintre, og du er sortert. Jeg skulle ønske de ville jobbe med "sitron" duften. Jeg tror at svette hender og føtter i fuktig klima er bedre uten dette. Jeg kan ikke kommentere hvordan det ville fungere på veldig tørre sprukne hæl / grove hender. Ellers gir det et forsøk! 🙂

IMBB Rating:

4/5

Khadi Herbal Face Pack - Sitron Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Khadi Rose Face Scrub Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion La Fresh Lemon Facial Cleanser Review Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Desert Rose Hand Cream Kroppshandelen Almond Oil Daily Hand and Nail Cream L'Occitane håndgel og håndkremer Fab India Citron Intensive Hand Cream Kropps Shop Soft Hands Kind Heart Hand Cream Oriflame abrikos og hvit te hånd og neglelak

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: