Sunshine Eyes Makeup Tutorial

Hei, deilig! 😀

I dagens veiledning bruker vi en av de mest ubrukte farger i vår øyenskygge stack-oransje. Egentlig besøkte jeg noen i dag, og jeg så en olje pastell på veggen sin. Det var solen, gjort i farger som oransje, brun og gylden. Bildet var helt fascinerende, og jeg visste umiddelbart at jeg må gi den en form for øye sminke. Så her er du! De tingene jeg brukte er:

1. Lakme ansikt magisk soufflé (jeg har fortsatt ingen grunn eller grunn i min kitty og så lånte jeg dette fra rommet mitt). 2. Lakme kompakt pulver. 3. Streetwear perfekt definisjon eyeliner i svart. 4. VOV sminke kit. 5. Øyefargestifter i brun og gylden. 6. Maybelline kolossale kajal. 7. Maybelline hyper curl mascara. 8. VOV øyenbrynspulver sett. 9. Børster.

Trinn 1:

Prime øynene som du vanligvis gjør med skjuler eller primere av ditt valg. Men sørg for at du bruker minst noe som en base som vi vil at oransjen skal dukke opp.

Steg 2:

Definer øyenbrynene med en mørk brun matt øyenskygge.

Trinn 3:

Ta en lys oransje øyenskygge og dab den på 2 / 3rds av øvre øyelokk.

Step4:

Ta et kremet brunt øyefargepulver (helst med litt glimmer) og trekk en tykk "V" på øvre øyelokk som vist.

step5:

Bruk din flate øyenskygge applikator børste og ta litt brun øyenskygge, bland "V" innover. Pass på at du ikke dekker hele oransje. Vær også oppmerksom på å holde enden av V fremtredende.

Step6:

Bruk en myk børste og bland litt matt brune øyenskygge i krøllen for å blande de harde linjene.

Trinn 7:

Bruk en matt gulløyeskygge under pannebenet for å forbedre utseendet.

step8:

Med en jevn hånd trekker du en perfekt vingerlinje med flytende svart eyeliner og strekker den til V som du har opprettet med brunt fargebakgrunn tidligere. Pass på at "linjen" til V-kamperen passer med eyeliner-linjen, det vil si at det ikke skal være noen mellomrom mellom eyelinerlinjen og den brune V-linjen.

Step9:

Bruk et gyldent fargebånd til å rette inn den indre delen av den nedre lashline.

Step10:

Bruk kajal, mascara og flaunt sola øynene dine se! 😀

Jeg vil foreslå at du hopper over rødmen med dette utseendet, gå for små bronsere i stedet, og selvfølgelig kremete nakenlepper. Vennligst rør dine lepper med en leppeparti som passer til leppefarmen din, og bruk deretter en leppestift som er i naken eller lysebrun familie. Unngå noe i pinks eller mauve. Touch of gloss i midten og du er ferdig! Og ja, ikke å glemme, løs hår med avslappede krøller i enden ville fullføre dette utseendet, ha det gøy damene!

Mørkblå Smokey Eye Makeup Shimmery Grå Svart Smokey Eye Makeup Tutorial Silver Plum Eye Makeup Tutorial Lakme Eye Quartet Botanica Green Eye Makeup Tutorial Easy Office Eye MakeUp Tutorial Silver Smokey Eye Makeup Tutorial Eye makeup opplæring ved hjelp av MAC Siahi Fluidline Golden Black Eye Makeup Tutorial Enkel 3-minutters Neutral Eye Makeup Tutorial Eye Makeup: Myk Smokey Eyes-Makeup Tutorial Blue Pink Eye Makeup Tutorial Eye Makeup Tutorial: Golden Bronze Diwali Makeup Tutorial - Glitrende Golden Blue Eyes Estee Lauder Blue Dahlia Eye Makeup Tutorial Pretty Green Eye Makeup Tutorial Soft Green Eye Makeup Tutorial Golden Brown Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: