Banjara's Havremel Face Pack-Review

Jeg hadde aldri kjent om dette merket før jeg så dem på vår IMBB. Da fant jeg dem på min Health & Glow Stores og så endelig i en lokal kjøpmann. Jeg plukket opp det som hørtes mest tiltalende og noe verdt å prøve ut, "havregryn". Derfor plukket jeg dette ansiktet opp!

Pris:

Rs.125 (så langt jeg kan huske!)

Pakken av kurs kommer uten den krukken, men jeg hater pulver som flyr i luften og derfor overførte jeg det i en krukke fra kjøkkenet mitt, og tenkte jeg skulle redde det litt der det var greit til det tidspunkt jeg brukte det, så denne krukken var akkurat.

Pulveret er akkurat som enhver multani mix-ansiktspakke du ville ha sett, ikke noe grisete eller havregryn-lignende, men veldig vanlig. Jeg ventet noen tegn på havregryn i den, kanskje rullede havre her og der, men ingenting!

La meg snakke om min hudtype og klimaet jeg er i, min hudtype er fet, akne utsatt og jeg holder meg på et ekstremt fuktig sted hvor tørr hud er historie for meg, med mindre jeg reiser noe kaldt. De fleste mudderpakker / ansiktspakker viser gode resultater etter et par ganger med bruk. Min hud er litt sensitiv og har også blitt eksperimentert.

Ansiktspakken blir veldig tykk med svært lite vann / melk og du trenger som en skje av pakken til engangsbruk. Pakken føles veldig tykk hvis du prøver å bruke eller mer eller hvis du vil lag på en tykk pakke på ansiktet ditt. Tekstur er litt slimete, og minner meg om havre, men pakken er best brukt veldig mindre, ikke bruk denne tykk.

Det tørker ikke og knekker som multani, men føles i stedet veldig tykk hele tiden og tar alder å tørke, derfor bare bruk et enkelt tynt lag, i tilfelle. Når du fjerner det, er det ingen slim / tørrhet i ansiktet. Pakken gir en kjølesensasjon og brenner ikke eller noe i det hele tatt, så jeg tror at noen med sensitiv hud fortsatt ivrig etter å bruke kunne gå videre.

Det var ingen effekt på huden min for første gang, bare ingenting! Da tenkte jeg på meg selv, jeg må bruke det mye flere ganger før jeg kommer til en konklusjon, men for andre gang så jeg ingenting! Det var som om jeg vasket ansiktet mitt med vanlig vann fra springen! Etter å ha brukt det mange ganger igjen, (for gjennomgang formål) kunne jeg ikke se noe resultat overhodet! Det er en total flop!

Åh jeg glemte denne, det blir alt klumpet når du prøver å blande eller fortynne det. Det oppløses ikke som multani, det er ganske vondt å bruke denne klumpete pakken.

Siste ord:

Jeg foreslår at du prøver vanlig multani eller lager ditt eget pulver havre og multani pakke, men hopp over dette for himmelens skyld! Det ville ikke brenne / stikke / tørke huden din ut, men gjør bare ingenting i det hele tatt!

IMBB Rating:

1/5

Banjara's Multani med Papaya Face Pack Review Banjara's Agurk med Multani Face Pack Banjara s Sandal Face Pack Banjara er Neem Face Pack Banjara's Multani med Sandal Face Pack Everyuth Home Facial-Papaya Face Pack Hjemmelaget Papaya Face Pack for glødende hud FabIndia Papaya Face Pack Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Review Skjønnhetsfordeler med havremel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: