Chambor Eyeshadow Trio-85 Mystic

Av Mily Jain

Hei,

Dette er min første anmeldelse for IMBB. I dag skal jeg gjennomgå Chambor eye shadow trio i skygge Mystic 85. Håper du finner anmeldelsen nyttig.

Pris:

Rs. 495

Mengde:

6gms (2gms av hver nyanse)

Jeg tar på Chambor Øyenskygge Trio-85 Mystic:

Chambor produkter har alltid vært veldig stilig og solid på samme tid. La oss komme rett til produktet fordi Chambor ikke trenger noen introduksjon. 🙂

Boksen er marineblå i farge og har et innviklet mønster med sølv på utsiden som gir det et veldig stilig utseende. Denne boksen inneholder tre øyenskygge kaker og en dobbelt slutt applikator som har en stor svamp tips i den ene enden og liten svamp tips på den andre. Boksen inneholder også et speil som gjør det veldig enkelt å bruke dette mens du reiser. Alle tre kaker har Chambor rose-logoen på dem, men det begynner å slites av når du begynner å bruke produktet.

De tre fargene som er inkludert i paletten, er mørkeste stålgrå, en sjokoladebrun og en hvitgullskygge. Alle disse nyanser er perfekte for indiske hudfarger og kan brukes individuelt for å skape forskjellige utseende som gjør denne paletten svært allsidig. Pigmenteringen er fantastisk, og de holder seg i 4-5 timer hvis en primer brukes.

Nyanser har ikke glimmer, men ser ikke ren matte også. De har en pearly finish. Tekstur er veldig myk og blander lett. Det jeg elsker om denne paletten er at den har et mørkegrå som kan brukes til smokey look, en mørk brun som kan brukes til kontorsmake og en hvitgullfarge som også kan være en utmerket highlighter. Den hvite fargen kan se ren hvit på den første utseendet, men når den påføres huden, gir den en hvitguldtone som ser veldig naturlig ut.

Pros av Chambor Eyeshadow Trio-85 Mystic:

  • En vakker emballasje som frister deg for å kjøpe den nesten umiddelbart.
  • Det er ganske solid og er et utmerket valg for reiser.
  • Meget god pigmentering og en nedstigning som forblir kraft.
  • Tekstur er heller ikke skinnende eller for matt, men et mellomrom som gjør det egnet til å bruke denne paletten på begge måter.
  • Bare denne boksen kan forvandle deg til en festpike eller en kontorpike fordi nyanser kan brukes individuelt eller kombinert for å gi deg nøgen eller sminkeutseende.
  • Dual ended applikatoren kan være ganske nyttig fordi forskjellige områder av øyet trenger forskjellige applikatorer. Den lille svampapplikatoren kan brukes til det indre hjørnet av øynene med hvitgullskyggen fordi lette øyeskader på øvre hjørne av øynene gjør øynene dine større og lysende.
  • Passer til indiske hudtoner og enkel å bruke.

Cons av Chambor Eyeshadow Trio-85 Mystic:

  • Enkelte produkter faller ut under applikasjonen.

Dette er det eneste jeg kunne finne ut av. Samlet er det et must for indiske jenter som ikke liker å holde individuelle øyenskygger og børster i posene sine og må ofte rush fra et kontor til en fest eller en funksjon. Fargene er flotte, oppholdskraften er stor og enkel å bruke er stor.

Skal jeg kjøpe Chambor Eyeshadow Trio-85 Mystic igjen?

Definitivt ja. Jeg holder ikke mange produkter i vesken min, men dette er en konstant i vesken min siden det er alt du trenger for å gjøre øynene dine. Påfør kohl, og du er god å gå.

IMBB Rating:

5/5

Chambor Eye Shadow Trio - Glødende Earth Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Beauty Svampe Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Review, Photos, Swatches Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Chambor Eye Contour Pencil Kohl Bourjois Effet Lumiere Golden Eyeshadow Trio Wet 'n' Wild Color Icon Øyenskygge Trio NYX Eyeshadow Trio i kobber / rust / bronse 10 tips for glødende hud fra kjøkkenhylle Glødende Hudreparater MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Body Shop Earth Lovers Dusj Gel Pære og Citrongress Lakme Earth Rose Blush Trio MAC Humid Dupe: Red Earth Illusion Lights Mystic Garden Eyeshadow

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: