Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Frenzy

Hei IMBB lesere!

Jeg var opptatt i noen dager, og i mellomtiden skjønte jeg hva som manglet i mitt liv. IMBB er en avhengighet for meg, og jeg kan ikke holde seg borte fra det en eneste dag! Jeg vil takke dere alle for å vurdere og sette pris på arbeidet mitt. Jeg føler meg glad fordi du leser innleggene mine og denne gangen er det min 26. gjennomgang. Mitt hjertelig takk til alle! 🙂

Pris:-

Rs.600 for 4.5ml x 2 Produktkrav: Ekstra holdbar lefarge er en lang, flytende leppefarge som er rik på tekstur. Den forblir i mer enn 10 timer etter påføring uten fjerning, blødning og flekker. Den ikke-overførbare og kyssfrie formelen låser ikke bare leppefargen, men holder også leppene fuktet og næret.

Emballasje: - Lippestiften kommer med en leppeglans i separate beholdere. Lippestift har en doe-fots applikator og leppelyset har en børste.

Søknadstips: - 1. Påfør et tynt, jevnt lag av leppefarge. 2. Vent til tørr før du bruker glans. 3. Fjern ved hjelp av oljebasert rengjøringsmiddel.

Min erfaring med Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Frenzy:

Jeg er veldig glad i kosmetikk, når jeg går for shopping, savner jeg aldri å sjekke Colorbar-telleren. Jeg er veldig besatt av lys nyanser. Jeg vil gjerne legge til at Colorbar har en flott leppefargesamling. Jeg har tidligere vurdert to nyanser fra samme rekkevidde, og dette er den tredje. Jeg har denne leppestiften om morgenen, men denne nyansen ser like glamorøs ut om natten.

For å vise hvordan det fungerer har jeg tatt to bilder. Det andre bildet er etter 3 timer uten noen berøring. Jeg brukte ikke en gang glansen i 3 timer. Produktet står til det det hevder. Som navnet "vanvid" betyr galskap, kunne jeg ikke finne det i tråd med fargen. Denne fargen kan også kategoriseres som nøgen. Tekstur er glatt som gjør det enkelt å bruke. Den leveres med svampapplikatoren som er glatt nok til enkel bruk. Glansen legger til glans og gjør at leppene dine ser mer glansete ut. Den har en fjærete tekstur. Det smusser ikke eller bløder.

Listen over ingredienser er nevnt på emballasjen. Den store avstengningen jeg finner er lukten. Også, vanlig bruk av glansen er også nødvendig. En annen ting er at leppefargen må fjernes ved hjelp av en oljebasert sminkefjerner.

Fordeler med Colorbar Extra Holdbar Lip Color-Frenzy:

• Fin farge. • Langt opphold. • Fuktes lepper i timer. • Passer til alle anledninger og bærbarhet til enhver tid. • Lett tilgjengelig på alle Colorbar-tellere.

* etter 3 timer

Cons av Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Frenzy:

• Dyrt når det gjelder kvantitet. • Etter noen timer. det blir klebrig. • Dårlig lukt. • Kan ikke passe mørke hudfarge. • Oljebasert make remover er nødvendig for å fjerne den. • Regelmessig berøring av glans er nødvendig.

IMBB Rating: 3 / 5

Anbefaler jeg Colorbar Extra Durable Lip Color-Frenzy?

Ikke sikker, mye mer kan gjøres for å forbedre tekstur. Jeg er overrasket over det prispunktet som Colorbar selger dette. Jeg liker Colorbar bare på grunn av sin nyanser samling. Hold deg vakker og hold kontakten ...

Colorbar Ekstra holdbar Lip Color - 002 Fashion Colorbar Ekstra holdbar Lip Color-Rosette Revlon Colorstay Overtid Lip Color Perennial Peach Review Maybelline Superstay Gloss-bilder, fargeprøver NYX Soft Matte Lip Cream - Milano Colorbar Soft Touch Lipstick-Keno Taupe Review Colorbar Diva Lipstick-002 Red sa hun Colorbar DIVA leppestift '03 kjole å imponere 'Anmeldelse Colorbar Velvet Matte leppestift - Diva Colorbar Lipsticks-kolleksjon og -prøver Matte Rød og Rosa Lippestikk Forslag: Spør IMBB Rød leppestift: MAC Chili Review 10 Røde leppestift Bilder og fargeprøver Colorbar Soft Touch Lipstick Fargebjelke Full Finish Long Wear Lipstick Review, Photos, Swatches Colorbar Liquid Addiction Lipstick Pink Toffee Colorbar DIVA leppestift '03 kle seg for å imponere ' Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Liquid Addiction Lipstick Caramel Mauve Review, Bilder Metallics leppestift som Venus 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: