Dove Elixir Dryness Care Hair Oil - Lavendel & Olivenolje

Jeg har latt etter etterbehandling olje lenge. Jeg stirret på Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treatment. Jeg var ikke sikker på hvordan det vil fungere. Det var også dyrt. Rundt INR 1200 for 100 ml. Måned tilbake kom jeg over Doves nye utvalg. Jeg var glad for å se dette spekteret og bestemte meg for å plukke en fra den lokale apotekbutikken.

For tiden har det 3 varianter.

1. Dryness Control 2. næret skinne 3. Hårfall Forsvar (allerede anmeldt HER)

Jeg var ikke sikker på hvilken du skulle velge. For mitt krøllete hår, bør tørrhet og glans være bedre å prøve. Jeg har ikke noen store hårfall problemer fra nå. Jeg endelig slo meg med tørromsorg. Jeg er ikke vant til hyppig oljing. Mer enn å olje, trenger jeg bare dette som etterbehandlingolje. Jeg foretrekker olje over permisjon i permisjon.

Produktbeskrivelse: Brukt i egyptisk medisin fra 1800 B.C. og ofte brukt av greske faraoer for duft, lavendel eller lavendula, gir deg nå vakkert til Dove Elixir. Lavendel med rik olivenolje som er kjent for å bli funnet i Middelhavsområdet, sørger for den dydige sammensetningen - Dryness Care by Dove Elixir. Disse gylne dråper med Dove Elixir Dryness Care arbeider for å reparere tegn på tørrhet, for å gi næring til hver enkelt hårfiber og beskytte mot hårskade. De gylne dråper eliksir puster liv i skjøre hår som faller lett, for å beskytte håret mot skade. Dion Elixir-dråpen - Dryness Care for luksuriøst myke, vakre tresses. Å gi deg godheten til å øke oljen * på 30 minutter.

* Vs. kokosolje

Veibeskrivelse:

  • Pust forsiktig ut noen dråper av den dyrebare Dove Elixir.
  • Anvendt før vask: håret er mykt og næret.
  • Anvendt etter vask: hjelper med å beskytte håret mot skade.
  • Nyt tressene med Elixirs etterfyllende egenskaper 30 minutter før håret vasker.

Pris: INR 185

Mengde: 90ml

ingredienser:

Mineral olje, Sesamum Indikator (Sesam) Frøolje, Cetyl Dimetikon, Cocos Nucifera (Coconut) Olje, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Olea Europaea (Oliven) Fruktolje, Prunus Amygdalus Dulcis (Søt Almond) Olje, Lavandula Angustifolia (Lavendel ) Olje, parfyme, Elaeis Guineensis (Palm) Olje, BHT, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Nelumbo Nucifera (Lotus) Blomsterkjær. Inneholder: 16% w / w Vegetabilsk olje og 78% w / w mineralolje. Type materiale: Type 3 Hårolje

Min ta på produktet:

Jeg liker faktisk hvordan produktet ser ut. Det er en glassflaske med en pumpe for å dispensere oljen. Jeg tror ikke det er helt lekkasikkert. Det ser veldig stilig ut. Som jeg allerede har nevnt, var jeg på utkikk etter etterbehandling av olje, noe som betyr at jeg trenger en reisevennlig pakking. Det klarte ikke å tilfredsstille meg. Jeg ville absolutt ikke foretrekke å bære en glassflaske i håndvesken min. Jeg er sikker på at vi alle ville ignorere det så snart vi ser flasken. Det gir en luksuriøs følelse.

Oljen er ganske lett. Den kommer med en veldig feminin blomsterduft. Jeg var glad for å finne et produkt med essensielle oljer. Vi vet allerede godheten til lavendel og olivenolje. Hvis du vil vite mer, les om lavendel og olivenolje her og her.

Jeg var også nysgjerrig på å sjekke sine høye krav. Godhet over natten oljer i 30 minutter. Dette er en heftig påstand å gjøre. Jeg bestemte meg for å teste det. Jeg masserte oljen på hodebunnen og la den på håret mitt fra rot til spiss. Vasket det som vanlig. Til min overraskelse fant jeg mitt tørre, fresete hår veldig glatt. Jeg vil ikke si som reklamemodell, men definitivt bedre enn vanlig. Jeg bruker dem når jeg ikke finner tid til å olje over natten. Det virker for meg.

Det fungerer også som et sluttprodukt. Det gir en mild glans. Dette frister meg til å prøve sin nærende skinnvariant også. Det hjelper med flyet mitt. Jeg føler meg ikke tung i det hele tatt forutsatt at du bruker meget mindre produkt.

Pros:

• God duft • Pumpe dispenser • Veier ikke håret ned • Kontrollerer frizz • Kan brukes som hårolje eller etterbehandling av olje / serum

Ulemper: • Bulk emballasje og ikke lekkasikker pumpepumper.

Det er lettvektsolje som nærer håret mitt så godt, uavhengig av bruken før eller etter rensing. Jeg vil helhjertet anbefale dette produktet. Det er verdt hver krone. Jeg er nå fristet til å prøve sine andre varianter også. Faktisk har mamma plukket næret glans etter å ha sett effekten på meg. Det hevder ikke mye, men gjør hva det hevder.

IMBB-vurdering:4/5 (-1 for emballasje).

Tror du ikke det fortjener mer? Jeg tror det. 4.5 / 5

Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo Dove Intense Damage Therapy-Shampoo og Conditioner Dove Deep Pure Face Wash Pore Care Dove Intensive Moisturizing Cream Dove Body Silk Cream Dove Hair Fall Therapy Treatment Mask Dove Nourishing Oil Care Conditioner Dove Pro-Age Deodorant Roll On Dove Pink Anti Perspirant Deodorant Roll On Dove Go Fresh Deodorent Dove Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant Dove Go Fresh Energize Grapefrukt og Citrongruss kroppsvask Almay One Coat Nourishing Mascara Dove Nourishing Oil Care Conditioner Biotique Bio Quince Seed Nourishing Face Massage Cream Nivea nærende kroppsmelk Oriflame nærende håndkrem for tørre hender Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Frisyre: Frisyrer til langt hår Hvordan velge frisyrer i henhold til ansiktsform 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: