NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam Review

I dag skal jeg vurdere min nåværende Holy Grail lip produkt som jeg ikke kan synes å få nok av! La meg starte med å si at NYX Soft Matte Lip Creams er til å dø for. De er enestående og jeg har aldri brukt noe som dem noensinne. Jeg har nylig kjøpt meg to av disse i nyanser, Amsterdam og Addis Abeba. Addis Abeba har allerede blitt gjennomgått på IMBB. Jeg skal gjennomgå Amsterdam for deg damer.

Produktkrav:

Hverken leppestift eller lipgloss-dette er matt leppekrem. En ny type pout maling som fortsetter silkeaktig glatt og setter til en matt finish. Soft Matte Lip Cream er overraskende holdbar og, i motsetning til noen matte leppestift formler, også fuktighetsgivende. Tilgjengelig i 11 leppefarger.

emballasje:

Disse leppe kremer kommer i et rundt plastrør med en matt svart hette. Alle ingrediensene sammen med produktbeskrivelsen er nevnt på røret. Disse leppe kremer leveres med en doe-fots svamp applikator.

Parfyme:

Vakker vanilje essens duft; noe i tråd med friske bakte vanilje muffins!

Skygge:

Amsterdam er en lys matte rød nyanse. Det lyser opp ansiktet umiddelbart. Det kan være litt for lyst og / eller fet for mørkere / mørkere tonete kvinner.

Min erfaring med NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam:

Denne lekkremet er super mykt, glatt og lett å påføre. Det er helt ugjennomsiktig, høypigmentert, overfører ikke, bløder eller fjær og holder seg i flere timer på en strekning. Siden denne røde er ekte matte og superklar, gjør jeg vanligvis en normal vinget eyeliner, liten rødme mens du holder leppene dristige.

Jeg bruker en leppebalsam før du bruker dette fordi det har en tendens til å tørke leppene. Ikke ta meg feil her, denne leppekrem er super fuktighetsgivende, men matte leppestifter har generelt en tendens til å tørke ut leppene litt og fremheve linjene på leppene. Hvis du har tørre lepper, fukte leppene dine intenst før påføring, fordi det siste du vil ha, er en matt leppestift som har løst seg i fine linjer. Eeks! Leppebalmen har en tendens til å redusere matt effekt litt, men det virker bra for meg.

Fargeprøver:

Med blits:

Uten flash:

Når den brukes, forblir den på nesten hele dagen. Men det kan hende du trenger litt å ta opp etter et måltid eller en drink.

Sist men ikke minst, dette er en av de beste leppefargene jeg har brukt. Det er ingen unnskyldning for ikke å kjøpe denne leppefarge. Så damer, gå deg selv med en av disse mykgjørende leppe kremer. De kommer i 11 flotte nyanser. Du vil elske dem!

Pris:

Rs. 750 for 6,5 g.

Pros av NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam:

  • Varer nesten hele dagen.
  • Ikke fjær, blødning eller overføring.
  • Fantastisk duft.
  • Kommer i 11 flotte nyanser å velge mellom.
  • Tilgjengelig i India.
  • Anstendig priset for fantastisk kvalitet.
  • Søknaden er super jevn.

Ulemper med NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam:

  • Ingen.

IMBB Rating:

5/5.

Vil jeg anbefale NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam?

Ja Ja Ja!

NYX Xtreme Lip Cream i Naken Peach Fuzz NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp Review, FOTD NYX Soft Matte Lip Cream - Milano NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo NYX Xtreme Lip Cream i Candy Land NYX Lip Cream Addis Abeba Review, Swatch, FOTD NYX Xtreme Lip Cream - Strawberry Jam NYX Xtreme Lip Cream i Buttery Nude NYX Xtreme Lip Cream - Strawberry Jam NYX Soft Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba NYX Soft Matte Lip Cream - Addis Abeba og Monte Carlo NYX Xtreme Lip Cream i Absolutt Rød NYX Soft Matte Lip Cream i San Paulo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: