Hei IMBBians,

Jeg har nylig hentet en ny lotionvariant fra Garnier. Les videre for å vite mer om Garnier Loving Blends Coconut Milk og Macadamia Nourishing og Hydrating Body Milk.

Pris og antall: $ 6,25 for 250 ml

Produktbeskrivelse: Mykner tørr og grov hud og glatter huden Denne kroppsmelken kombinerer kokosmelk og macadamia-mutterolje for å myke tørr og grov hud. Det gjør huden jevnere og gir den en naturlig strålende glans. Din hud er intenst næret og føles silkeaktig myk.

ingredienser:

Min erfaring med Garnier Loving Blends Kokosmelk og Macadamia Nærende og Hydrating Body Milk:

Produktet kommer i en hvit pære-dråpe som flaske med en brun hette som betegner macadamia og kokosnøtt. Den har en pumpe mekanisme som er flott. Det er en tett og åpen funksjon på lokket, og med dette kan du enkelt låse pumpen som gjør det bra når du har småbarn hjemme eller når du reiser. Det er all nødvendig informasjon på baksiden av flasken. Produktet kommer ikke forseglet, men hvis du ser pumpen dispensere del og hvis det ikke er noen lotion i den, blir den ikke brukt, og hvis du ser lotion, må du velge en annen. Designet ligner alle lotionprodukter fra Garnier. Flasken er også slank og er reisevennlig.

Lotionen er kremaktig og hvit i farge. Det er en middels tykk konsistens. Det lukter nutty med et snev av vanilje og jeg liker lukten. Men lukten varer i en kort stund og fades bort. Produktet passer for alle årstider.

Lotionen sprer seg veldig godt og blir absorbert av huden veldig bra. Det gir ingen klissete følelser eller etterlater et fettete rester bak. Lotionen fungerer bra både med tørr hud og våt hud, og jeg har ikke hatt noen problemer så langt. Lotionen er veldig lett, og du kan straks bruke klærne dine. Produktet gjør huden veldig myk og glatt. Selv om du ikke merker umiddelbar forskjell, kan du i løpet av en dag eller to legge merke til at huden din føles mye bedre. Produktet smelter bort på huden og gir ingen irritasjon. Jeg har brukt den på irritert / solbrent hud og også når jeg hadde små skader og hadde absolutt ikke noe problem, og dette gjør det også egnet for sensitiv hud.

Produktet, som hevdet, over den tiden det helbreder noe tørrhet som er tilstede på huden. Siden det er sommer, har jeg ikke mye tørre flager, men jeg tror det kan også være et godt produkt for vintre. Produktet legger også litt utstråling til huden. Du kan se at det toner huden og holder den sunn. Produktet gir næring til huden og legger til i fuktigheten. Jeg elsker absolutt hvordan det låser fuktigheten og hydrerer huden min gjør den smidig. I denne sesongen fukter produktet huden min i mer enn 12 timer, og jeg trenger aldri å gjøre en ny påføring. Totalt elsker jeg denne lotionen fra Garnier. Det gjør alt det lover og er en gevinst for meg. Så oppsummering.

Pros av Garnier Loving Blends Kokosmelk og Macadamia Nærende og Hydrating Body Milk:

 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.
 • Lås pumpemekanismen.
 • Lett å spre.
 • Ikke etterlater noe fettete rester.
 • Lett og ikke-klebrig.
 • Gjør huden veldig myk og glatt.
 • Ingen irritasjon.
 • Tilfører utstråling til huden.
 • Gjør huden frisk ut.
 • Låser i fuktighet og hydrerer huden.
 • Intensivt nærer huden i mer enn 12 timer.

Cons av Garnier Loving Blends Kokosmelk og Macadamia Nærende og Hydrerende Kroppsmelk:

 • Ingen!

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøpe Garnier Loving Blends Coconut Milk og Macadamia Nourishing og Hydrating Body Milk? Ja!

Garnier Loving Blends Honning Treasures Restoring Hand Cream Garnier Loving Blends Body Honning Treasures Intense Nourishing Bodymilk Garnier Loving Blends Body Argan og Camellia Moisturizing Body Milk Garnier Loving Blends Body Strålende Bodymilk Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo Garnier Loving Blends Honey Gold Intense Nourishing Body Butter Organix Nourishing Coconut Milk Shampoo Victoria's Secret Coconut Milk Hydrating Body Lotion Beauty Formulas Macadamia Oil Intensive Hair Treatment Kaya Puresense Macadamia Deep Nourishing Hair Cleanser Nivea nærende kroppsmelk Kroppsbutikken Coconut Kroppsmelk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: