Ikke alle av oss er velsignet med stor hud. Og hver gang jeg ser en kjendis som går på rødt teppe eller poserer for bilde med den feilfri fløyelsete huden, må jeg innrømme at jeg føler sjalu med en hovedstad 'J.'

Ønsker du ikke at du noen gang hadde glødende hudfarge? Ikke spør deg selv hvordan hun får huden til å være så helt perfekt? Vel, hvis du gjør det, så les videre for å vite hva du må gjøre for å oppnå den glatte kjendishuden.

Tips for å få kjendis hud:

• Undervurder ikke kraften til rensing, toning og fuktighet. Bruk alltid et mildt rengjøringsmiddel på ansiktet og følg deretter opp med toner og fuktighetskrem. Tonere er ment å fjerne alle resterende spor av olje, sminke og smuss. Velg alltid en mild og alkoholfri toner. Sterke tonere dehydrerer hud på grunn av hvilken hud kan bli oljere. Rosewater er den beste naturlige toneren. Det bidrar til å holde huden frisk og balanserer pH-nivåene. Folk med fet hud kan bruke Witch Hazel som toner. En fuktighetskrem beskytter huden din mot det harde miljøet og holder det så mykt og glødende. Uansett hvilken type hud (tørr, fet etc) du har, trenger du en fuktighetskrem for å skjemme bort huden din. Bruk alltid fuktighetskrem etter hudtype.

• Exfoliere ansiktet ditt minst en gang i uken for å kvitte seg med døde hudceller. Prøv en blanding av sukker og ekstra jomfruolje for å gjøre huden din jevn. Avhengig av tilstanden til huden din, kan du også velge ikke-kirurgiske prosedyrer som kjemisk peeling og microdermabrasion.

• Nyt huden din med vitamin C-serum. Masser vitamin C inn i ansiktet ditt. Du kan kjøpe det i flytende form i de fleste helsekostbutikker.

• Behandle fine linjer og rynker. Masser kokosnøttolje forsiktig på huden med fingertuppene. Gjenta dette hver natt før du legger deg til sengs, og du vil snart finne en ungdommelig glød som utstråler huden din.

• Bruk alltid solkrem, selv om vinteren, fordi hudskadelige UV-stråler er der ute hele året. Prøv en oljefri "ansikts-bare" solkrem eller se etter solkrem i fuktighetskrem og sminke.

• Spis et balansert kosthold og drikk mye vann daglig.

• Sist, men ikke minst; ikke glem å hente på skjønnhets søvn. Når det er mulig, prøv å sove 7 timer om dagen.

Håper disse tipsene vil hjelpe deg med å få den berømte kjendisgløden.

Hva gjør du for å skjemme bort huden din?

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Diet Secrets of Bollywood Celebrities Bollywood plast skjønnheter 8 Bollywood-skuespillerinner som har gjennomgått plastikkirurgi Topp 10 bollywood og Hollywood plastikkirurgi katastrofer Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap Graviditet: Kosthold til å oppleve en baby jente Graviditet Diet for å oppdage en baby gutt Bollywood Kjendiser med ikke-så-perfekte tenner Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: