Chambor Lip Contour Pencil- Rose Fresque # 18

Hei alle sammen….

Håper du alle hadde en blast på bloggen, savnet jeg moroa ... .Nå ser på produktene jeg ønsket å kjøpe mye, men likevel, lykke til neste gang. I dag skal jeg gjennomgå Lip Contour Pencil fra Chambor i skyggen Rose Fresque # 18. Jeg er ikke alle en lip liner person, men en gang jeg brukte en leppe liner fra min sis og jeg må innrømme at den har sin egen sjarm.

emballasje: Chambor Lip Contour Pencil kommer i en tre blyant form. Kroppen er dyp marinblå med halen som betegner fargen på leppeforingen. Hetten er et gjennomsiktig plastlock og lukkes ikke med et klikk. Så hvis du reiser med dette må du være litt forsiktig, bare ikke kaste denne babyen. Ganske smart emballasje med sølvbånd her og der og skygge navn og utløp alle nevnt på kroppen.

Tekstur: Som alle lip liners i treform er dette også litt vanskelig å starte, men det er det som lip liners er ment å være. Hold leppefargene på plass, og det krever at lineren i seg selv er flekkfast. Høres ut som en filosofi leksjon eh?

Pris: Rs 400 / -

Min erfaring med Chambor Lip Contour Pencil Rose Fresque # 18:

Chambor Lip Contour Pencil i Rose Fresque # 18 er en av de få leppelinene jeg eier, men fargen som er støvete, rose med et snev av mauve i den, det passer nesten alle mine rosa og mauve leppestifter. Jeg er ennå ikke klar til å bruke en leppekonturpenne hver gang jeg legger på en leppestift, men er sikker på at jeg ser på fordelene jeg vil begynne å bruke det religiøst. I leppeprøven har jeg påført en klar leppebalm på toppen av liner fordi leppeforingen alene var altfor tørr.

Pros: • Glatt • Stå på lenge • Dusty rose shade vil gå med de fleste rosa og mauve nyanser

Ulemper: • Dyrt • Tørking ved bruk alene på leppene

Swatch:

Swatch på bar hud:

Lip Swatch:

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe Chambor Lip Contour Pencil Rose Fresque # 18?

Sannsynligvis nei. Jeg vil kjøpe en kremaktig leppeforing i stedet.

Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor Eye Tattoo Liner ET 03 og ET 05 Chambor Eye Shadow Trio - Glødende Earth Chambor Eye Tattoo Liner ET 01 Langvarig og Ingen Overføringsblyant Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Maybelline Dream Matte Pressed Powder Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer L'Oreal 24H Super Liner Vanntett Gel Eyeliner i Brun NYX Liquid Eye Liner Slik lagrer du Tørkede Eye Eye Liners Lakme Black Impact Liner L'Oreal Paris Super Liner Instant Impact Felt Tip Liner Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Revlon ColorStay Eyeliner i svart L'oreal Super Liner Black Amethyst Bourjois Contour Clubbing Black Party Vanntett Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: