Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Rose Crystal Review

Produktbeskrivelse:

Vri leppene dine i rik, satin farge med dette dypt etterfyllende leppestiftet. Infused med fuktighetsfremmende Pro-Xylane ™, holder leppene fuktige, myke og komfortable i opptil 8 timer. Antioxidant-rik Vitamin E og SPF 12 bidrar til å holde leppene trygge mot miljøaktører, slik at de vil se og føle seg sunnere dag etter dag. Oppholdet sant farge vil ikke fjær, flake eller fade, så din pout vil alltid se bildet perfekt.

Fordeler:

- Dypt fyller, myker og fukter lepper i opptil 8 timer. - Lips føles behagelig og glatt i flere timer. - Intenst farge glir jevnt og ser satin ut. - Beskytt følsomme lepper mot miljøskader, UVA og UVB stråler. - Det slanke, svarte vesken har et innovativt magnetlukningssystem og ser utrolig luksuriøst ut.

Lancôme beskriver Rose Crystal som en "myk mauvey-rose" -skygge. Det faller under browns-nøytralt utvalg av leppestifter fra dette området.

Pris:

Omtrent 30 USD.

Jeg tar på Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Rose Crystal:

Jeg synes å tro at den måten Lancôme nevner sine leppestifter på, er litt forvirrende. Man kan forvente at en leppestift som heter Rose Crystal, er en rosa. Imidlertid er denne leppestiften definitivt mer brun enn rosa. Den har en frost (glazy, kanskje) ferdig med den. Imidlertid har frostfinishen ikke skinn på den. Det er mer lyst og glatt enn noe annet. Fargepigmenteringen er selvfølgelig ikke så mye som det ville være med en kremaktig eller matt formel leppestift. Jeg vil si at denne leppestiften er litt på den rene siden, men fargepigmenteringen kan enkelt bygges opp med mange swipes. Det er en nøytral form for en rosa brun farge som passer til mange hudtoner. Men du må sørge for at du liker den glatte overflaten.

Det er en glatt leppestift som er lett å påføre og forstyrrer ikke tørre lepper. Det har ingen tørkeeffekt på leppene. Det gjør seg ikke i de fine linjene i leppene og bløder ikke eller fjær. Det kan lett bli slitt uten en lipsforing hvis man ønsker å bruke den mer tilfeldig. Dens oppeffekt er ganske anstendig. Det varer lett opptil tre til fire timer og gjør det ikke lett å forsvinne med å spise eller drikke.

Det er den typen farge som passer til forskjellige typer øye sminke. Siden det er en nøytral rosa-brun, er det en nyttig og stift skygge av leppestift. Men jeg ville ha foretrukket denne veldig skyggen i en kremaktig matt finish. Jeg er ikke en fan av veldig frostige og glatte leppestifter. Imidlertid har slike leppestifter en tendens til å "løfte opp" ansiktet litt, så det er den fordelen.

Fordeler av Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Rose Crystal:

  • Nøytral pink-brun farge som er en stift. Det passer til mange hudtoner.
  • Den inneholder SPF, noe som er flott å ha i en topp leppestift.
  • Det har en noe fuktighetsgivende effekt på leppene. Det slites jevnt og tørker ikke leppene ut.
  • Den kan brukes som en ren farge, eller den kan bygges opp slik den passer.
  • Fargepigmenteringen er mer enn bare moderat, noe som er bra for en frostleppestift.
  • Oppholdsstyrken er veldig bra. Det varer opptil tre til fire timer og fader ikke bort lett.
  • Det bløder ikke, fjær eller legger seg i de fine linjene i leppene.

Cons av Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Rose Crystal:

  • Det er litt for glatt i ferdig, noe som jeg ikke personlig foretrekker. Imidlertid faller leppestiftet i seg selv (formelen, tekstur etc.) ikke ut av kravene.
  • Fargen, selv om en fin nøytral rosa-brun, er en som lyse leppestifter elskere vil ha en smak av.

Bedømmelse om Lancôme L'Absolu Rouge Leppestift Rose Crystal:

Dette er en fin nøytral rosa-brun leppestift som har en fuktighetsgivende formel. Lippestiften har en fin tekstur, god oppholdsstyrke og inneholder SPF. Men hvis du ikke liker glatte eller "kjedelige" brune leppestifter, så kan dette ikke være for deg.

IMBB Rating:

5/5 som leppestift (for å leve opp til sine krav), men 3,5 / 5 for farge og mål.

Lancome L'Absolu Rouge leppestift - Skygge # 354 Lancome L'absolu Nu - 304 Rose Dentelle Lipstick Lancome Teint Miracle Foundation Lancome Bi Facil Eye Makeup Remover Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett Lancome Maqui Blanc Miracle Brightening Compact Lancome Blush Subtil Brun Roche 08 Review, Swatch, LOTD Lancome L'absolu Creme De Brilliance Cream Sheen nr. 365 Lancome L'Absolu Nu Lipstick 107 Review, Swatch, FOTD Lancome L'Absolu Creme De Brillance Lancome L'Absolu Rouge Brun Legende Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Streetwear Rich Matte leppestift: French Rose Bourjois Sweet Kiss Naturlig leppestift - Rose Sensuel Maybelline Colorsensational Lipstick Dusty Rose + Fungal Alert! Colorbar Creme Touch Lipstick - Candy Rose Streetwear Rich Matte leppestift: Misty Rose Chambor Silk Touch Lipstick - Silk Rose MAC Fresh Brew Lipstick Review, Swatch, Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: