Fab India Cypress Perfume Oil Review

Jeg vil snakke om et produkt i dag som jeg elsker og bruker mye i dag, det er ikke et hudpleieprodukt, det er en parfymeolje. Jeg var litt forvirret med bruken av parfymeolje. Jeg sjekket opp IMBB og fant ut at Surabhi hadde vurdert en variant av parfymeoljen fra Fab India her. Siden prislappen ikke var stor, bestemte jeg meg for å prøve det. Før jeg bestilte, sjekket jeg fordelene med cypresolje. Tilsynelatende er denne oljen brukt til mange formål, hovedsakelig for å berolige sanser og roe seg og slappe av muskler. Jeg var svært imponert og ønsket å få det.

Produktbeskrivelse:

Nyt en ren og forfriskende duft med denne oljen. Denne vakre duften beroliger dine sanser, og er perfekt for fet hud. Det oppfordrer også ny cellegenerering, og fungerer som en astringent som den styrer acne breakouts og hudormer.

Pris:

Rs. 180 for 9 ml.

ingredienser:

Cypress olje, Sweet Almond Oil, sesamolje, Grapeseed Oil, Vitamin E Acetat.

Jeg tar på Fab India Cypress Parfymeolje:

Parfymeoljen kommer i en søt, klar og solid 9 ml plastflaske. Parfymeoljen er ravfarget. Du kan enkelt bære dette i vesken eller clutchen. Det er en rulle på applikatoren gjennom hvilken man må bruke oljen. Jeg elsker absolutt duften av denne. Det er en mild, søt, men tynn duft. Det er veldig beroligende og gir en avslappende og beroligende opplevelse. Selv om duften dør sakte, varer den i ganske mange timer.

Re-applikasjon er ikke et problem fordi du bare trenger å dab eller rulle den på. Nå bruker jeg ikke den til kroppsmassasje. Jeg bruker det ikke på ansiktet mitt heller fordi det er en olje, selv om det i beskrivelsen er sagt at det er bra for fet hud, men du vet at jeg ikke stoler på olje på fet hud. Jeg bruker det bare på pulspunkene som bak nakken, bak ørene, på templene, på håndleddene, bak knærne osv. Det er ikke en sterk duft, så hvis bare noen kommer veldig nær deg, bare da kan snuse det ut 😛 Men jeg føler meg veldig bra når jeg har den på. Denne parfymeoljen inneholder noen andre oljer som søt mandelolje, sesamolje, Grapeseed olje, etc., så jeg vet at det ikke vil irritere huden hvis den holdes på for lenge. Jeg vil definitivt ønske å få de andre varianter også.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av Fab India Cypress Parfymeolje:

 • En fin mild frisk forfriskende duft.
 • En avslappende duft som beroliger sansene.
 • Cypress olje er kjent for å ha mange fordeler.
 • Leveres med påfyllingsapplikator.
 • Inneholder søt mandelolje, sesamolje, Grapeseed olje, sammen med cypresolje.
 • Kommer til en veldig bra pris.
 • God for hud på grunn av alle naturlige oljer.
 • Duften varer ganske lang tid.

Ulemper med Fab India Cypress Parfyme Olje:

 • Duft er ikke sterk nok til at andre kan oppdage det.
 • Den komplette listen over ingredienser er ikke nevnt.
 • Den "hvordan å bruke" -aspektet er svært vakt, det ser ut til at denne oljen er bra for fet hud, men jeg bruker den bare til avslapningsformål.

Ville jeg tilbakekjøpe Fab India Cypress parfymeolje?

Ja, og jeg vil prøve alle de andre varianter som er tilgjengelige.

Anbefaler jeg Fab India Cypress parfymeolje?

Ja, for å berolige og roe dine sanser, er dette et godt aromaterapi alternativ.

IMBB Rating:

5/5.

Fabindia Vitamin E Liquorice Gel Face Pack FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel Fab India Skin Care Haul Fabindia Sesame Hair Oil Fab India TEA TREE Face Wash Fabindia Tea Tree Skin Toner Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Fabindia Citrus Lemon Body Wash Fab India Vitamin E De Pigmentation Cream FabIndia Sandalwood Radiance Pack Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfume Lanvin Oxygene Parfyme Salvatore Ferragamo Incanto Charms Parfyme Nina Ricci Kjærlighet i parfyme i paris Ikke vær Delicious Parfyme Barn Parfyme Avon Uttalt av Fergie Perfume, Body Spray og Body Lotion Clinique Happy Heart Parfyme Salvatore Ferragamo subtil parfyme for kvinner Avon Simple Elements Meadow Dew Parfyme Jean Paul Gaultier Sommer Alkoholfri Parfyme Lancome Miracle Parfyme Paco Rabanne Ultraviolett parfyme for kvinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: