Hei damer, Bruk av hvite antrekk er en av de hotteste trender denne sesongen, men det kan noen ganger være vanskelig for brukeren. I dagens innlegg la meg vise deg noen flotte måter å flaunt et all-hvitt utseende.

Kvinnelige kjoler:

Somrene er ufullstendige uten de søte kjoler i bomull. Disse kjoler kan være løs, montert, kort, lang, plissert eller ruffled for den saks skyld. Du kan para dem med beige fottøy eller pastell tilbehør for et søtt feminint utseende.

Komfortabel casuals:

Du kan aldri gå galt med hvite casualer. Gå for et helt hvitt utseende i en skarp hvit skjorte med hvite denimer, shorts eller bukser. Ditch dine hæler og gå til leiligheter, sneakers eller loafers for en bekymringsløs casual look. Ikke glem å legge til et par morsomme solbriller for å fullføre ditt utseende.

Etniske hvite:

Hvis du deltar på en dagers bryllup og ikke vil bli pyntet med dype farger, så er en all-white outfit nok til å gjøre en dristig motedag. Du kan gå til en avling topp med en uberørt hvit full skjørt; fullfør ditt utseende med smykkestykker.

Forretningsstil:

Hvis du går for en offisiell brunsj og ønsker å bety alle forretninger med mye stil, så gå for en all-white bukse-dress. Du kan spille opp med tilbehør og legge til noen farger gjennom sminke.

Flørtende neon-aksenter:

Din antrekk kan være hvit, men du kan fortsatt leke med farger, og i dette tilfellet neon hvis du er litt hesitant om ditt hvite antrekk. Legg til et fargestoff ved å gå for levende tilbehør i form av poser, hæler eller setningsmykker.

Bland det med metallics:

Metallics er den hotteste trenden akkurat nå. Du kan legge til en vri på alle hvite antrekk ved å inkorporere metalliske aksenter i form av chokers, sling poser, neglelakk eller til og med i skoene dine.

Smakfullt lagdelt:

Hvis du har flaunted din stil med all-white antrekk i sommermånedene, så kan du enkelt overgang til å falle i stil ved å legge opp forskjellige hvite stykker for å lage en komplett antrekk. Det tar litt vant til, men det gjør en hel masse stilerklæring.

Tradisjonell dress:

De fleste indiske jenters garderobe er ufullstendig uten tillegg av dragter. Suits er ikke bare skjegg, men også stilig. Du kan gå på en hvit drakt med forskjellige utsmykker i sølv, gull eller elfenben for å forbedre utseendet. Du kan også spille opp med forskjellige teksturer og hemlines for å skape en kontrast.

11 Nylige Fashion Blunders fra Bollywood Stars 11 mote regler som hver kvinne må bryte! 10 Mote Trends Vi elsker, men menn vil aldri forstå 10 typer motekriminelle vi ser rundt oss Største mote feiler Hollywood Celebrities 10 sommer-mote feil å unngå 12 Fashion Hacks Hver kvinne bør vite Bildekilde-1,2,3,4,5,6,7,8,9

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: