Dette er et spørsmål som dukker opp når jeg gjør meg klar. Selv om jeg vet at både bronzere og rødme kan brukes av seg selv eller samtidig for å oppnå et glødende utseende og legge utstråling til enhver hudfarge uansett hudfarge eller type. Men det som gjør meg freak out er riktig søknad, slik at ansiktet mitt ikke ser ut som om det har blitt plastered av sminke.

Så i dag vil jeg dele informasjonen min, som jeg har samlet gjennom forskjellige kilder, om hvordan du ser feilfri, selv med lag med pulver på ansiktet ditt. Så, la oss starte nå.

Lysere hudskjønnheter med rosa undertoner bør hoppe over bronse og bruke rødme til å markere sine kinnben og gjøre huden deres glødende. Rose-farget rødme skaper den mest naturlige flushen for slike hudtyper.

Personer med middels eller oliven hud tone kan komme unna med å bruke både en bronzer og en rødme enten av seg selv eller sammen. Velg en Matte Bronzer å se veldig frisk og naturlig ut. Glitter eller glitrende bronzere legger ofte en merkelig, unaturlig overflate på huden, og er best reservert for å markere kinnben for natten. Når det gjelder rødme, bør de gå for en lys rosa, eller en myk rød for å virkelig forstørre deres utseende og virke våken og forfrisket.

Mørkere skinnede damer kan bruke bronzer for å definere kinnben og til og med ut hudfarge. Når det gjelder rødme, bør de velge noe som kan lyse ansiktet deres. Mørkere komplekser ser best ut i dype farger som plomme, dyprosa eller burgunder.

Tips for å bruke bronse og rødme:

• Bronzer ser best ut når det brukes lett på alle stedene hvor solen skinner naturlig (pannen, kinnene, nesen og haken). Velg en nyanse som ikke er mer enn to nyanser mørkere enn huden din.

• Unngå oransje nyanser i en bronzer, da det kan se unaturlig på huden din.

• Påfør bronse med en lett hånd, bygg den opp i rene lag.

• Påfør blush i en sirkelbevegelse til eppene på kinnene dine (de løftede runde sonene som er opprettet når du ler) og bland den ut mot håret ditt for et naturlig utseende.

• Hvis du har gått litt for tung på pulverblusset, vil litt gjennomsiktig pulver over det kalte det ned.

Blushes og bronzers kommer i en rekke overflater som pulver, kremer, geler etc. Nedenfor er noen punkter som hjelper deg med å velge den som passer best for din hudtype.

• Velg pulver hvis du har fet hud. De gir en langvarig og oljefri farge til huden din.

• Kremprodukter gir en tett, rik farge som lett smelter inn i huden. De er best reservert for tørr hud, da de har et glødende utseende, og kan bidra til å fukte.

• Geler er gode for naturlig spyle, og gir en veldig ren glød. Disse fungerer best på fet til normal hud.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Slik krøller hår uten varme - Rags Hvordan bli rettferdig naturlig Slik minimerer du en stor panne Hvordan å bære belter Hvordan å perm håret Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hvordan velge Foundation Shade for Skin Hvordan bli kvitt flekker fra silke klær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019