Bath and Body Works Midnight Granateple Body Mist Review

Av Aqualung

Jeg elsker Bath and Body Works utvalg av produkter og ble introdusert til dem da en venn av meg kjøpte noen lotioner, kroppsdåser og stearinlys fra USA. Forholdet startet for 4 år siden og fortsetter fremdeles. I dag vil jeg fortelle deg alt om Midnight Granateplet Body Mist fra deres signatursamling. Flasken ser ut som vin og det lukter guddommelig 😛

Produktbeskrivelse:

Lavish spritz vår forfriskende Signature Collection Fine Fragrance Mist overdådig på kroppen din for å lette duften din hud med vår eksklusive, fristende Midnight Pomegranate, en brennende frukt- og krydderblanding som fremkaller et bilde av rubiner som glitrer i måneskinn.

• Toppnotater: Granatäpple, Sparkling Citrus, Dewberry, Anis, Kanel, Muskat • Midnoter: Cassis, Blackberry, Iris, Jasmine, Raspberry • Tørr notater: Musk, Sandeltre, Vanilje, Tobak, Patchouli • Aloe forhold og nærer huden.

Hvordan å bruke:

Glatt over huden, med fokus på tørre flekker som albuer, hæler, knær og hender.

For å definere lukten for alle, tenk på det som druer, tranebær, blåbær, bringebær og granateple selvfølgelig. Den er fruktig, men ikke den typiske fruktigheten som treffer deg rett på nesen. Det er ikke sterkt eller overveldende, men samtidig er det ikke veldig mildt også. Balansen er helt riktig og lukten er annerledes når du er på utkikk etter en forandring fra sitrus smaker. Denne lukten vekker meg bare og oser den friskheten i meg.

Å holde strøm er ganske bra. Jeg vil si en god 5 til 6 timer og med bare en liten omføring, er det godt å gå for resten av dagen.

Mengden av produktet er også sjenerøs. Det varer meg en god 7 til 8 måneder. Det er 236 ml i flasken. De er priset til $ 14, men vanligvis har de noen online tilbud, hvor du kjøper 2 og får 1 gratis eller kjøp 3 og få 2 gratis. Jeg vil si at de er rimelige priser for et slikt kvalitetsprodukt, og når du kombinerer tilbudene og kjøper i bulk, er det en ekte avtale!

I utgangspunktet, da jeg mottok dette som en gave, pleide jeg aldri å bruke den daglig og lagre den for spesielle dager som frykter at jeg vil gå tom for det, men nå har jeg alltid et ekstra og bruker det regelmessig.

Jeg har mottatt mange komplimenter for lukting godt med denne tåken. Det er bra for kontor slitasje samt fester. Lukten er i motsetning til de vanlige vi kommer her i India, og det er det som gjør at du skiller seg ut og lukter bra! Emballasjen til flasken er brukervennlig og reisevennlig. Jeg vet at det er en ganske stor flaske å bære rundt, men det jeg mener er ikke laget av glass eller lett brytbart materiale, så du kan bare kaste den i vesken din og du vil være god å gå.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Midnatts granatäpple Kroppsdamp:

  • Lukter godt, du føler deg bra.
  • Å holde kraft er anstendig.
  • Mengden er liberal.
  • Rimelig priset, du kan kombinere med andre tilbud.
  • Brukervennlig emballasje.
  • Ikke tøff på huden når du sprayer.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Midnatts granatäpple Kroppsdamp:

  • Begrenset tilgjengelighet i India.

Jeg håper virkelig veldig snart at de kommer til India eller i det minste gjør dem tilgjengelige online. Be din familie / venner kommer fra USA / Canada for å få dem til deg. De har mange andre produkter fra samme samling som dusjgeler, kremer, kroppssmør etc. Også, sjekk ut nettbutikken, de har en mengde alternativer og smaker. Du vil bare bli dazed og forvirret, men på en god måte. De lager gavekurver, reisebaserte produkter, blandings- og matchalternativer er også tilgjengelige. For å oppsummere, vil jeg si at denne duften er frisk, fin og morsom. Passer for alle årstider og anledninger.

Bath og Body Works Midnight Granateple Anti-Bacterial Deep Cleansing Håndsåpe Bath and Body Works Midnight Granateple Body Lotion Bath and Body Works Midnight Granateple PocketBac Hand Gel Bad og Kroppsarbeid Black Amethyst Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Secret Wonderland Fragrance Mist Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Body Shop Midnight Bakula Body Wash Korres granateple tonic lotion for fet til kombinasjon hud Lotus Herbals Pomegranate & Plum Energizing Skin Polisher Kropps Shop Granatäpple Kroppspolsk Freeman Feeling Beautiful Body Sugar Scrub Pomegranate Kropps butikk Vanilje Kropp Mist Kroppsbutikken White Musk Libertine Body Mist Kroppsbutikken Moringa Body Mist Forest Essentials Body Mist med Jasmine og Saffron

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: