Sephora Flashy Liner Vanntett i Deep Black Review

Av Gurvani

Hei Kohl elskere!

Her er en gjennomgang av Sephora Flashy Liner i Deep Black. Dette er også tilgjengelig i turkis, metallic lilla, skoggrønn og andre fantastiske farger. Hvis du er på utkikk etter en kajal / kohl som er langvarig, smussbeskyttet og har en enkel applikasjon, så er dette bare det rette produktet for deg!

Produktbeskrivelse:

Crayon Yeux Water Proof Eye Pencil. Enkel å bruke og tekstur er bare perfekt ikke for myk at du vil ende opp med en sløv linje, og det er heller ikke så vanskelig at du må klø på øyelokket for å se fargen.

ingredienser:

Cyklopentasiloksan, Ci 77499 (Ionoksid), Glimmer, C11-12 Isoparaffin, Parafin, Polybuten, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Frøolje, Hydrogenert bomullsfrøolje, Ceresin, Ozokeritt, CeraMicrocrystalline Wax, Fenoksyetanol, Tocopherol, Ascorbylpalmitat. Slik søker du:

Du kan bruke den på vannlinjen, lashline forblir satt hele dagen! Jeg foretrekker min litt mørkere på lashline.

Pris:

$ 8 omtrentlig, Rs. 440 / - for nettovikt på 0,04 oz.

Min erfaring med Sephora Flashy Liner Vanntett i Deep Black:

Jeg kjøpte dette produktet under mitt siste besøk i New York. Sephora er som oase av skjønnhet til kosmetiske junkier i USA, men jeg er veldig glad for at de har åpnet opp en butikk i India (Delhi) også. 🙂 Denne øye blyant gjør akkurat hva det sier det gjør. Den er kremaktig, vanntett, perfekt for et røykaktig øyeutseende, lett å bruke og ja, langvarig og det er det de fleste av oss er ute etter.

Jeg har mørkebrune øyne og hveteaktig hudfarge, og dette komplimenterer min hudtone og fargen på øynene mine perfekt. Du kan til og med bruke dette som en pennblyant, som gjelder med en stiv korthåret børste. Jeg bruker det hver dag før jeg går til college og det er et must for meg. Jeg har brukt det i en måned nå, og jeg tror at en pinne kan vare i nesten 2-3 måneder. I undersøkelsen nedenfor, som du tydelig kan se hvor mørkt skyggen er, dvs. en gang innstilt, vil den ikke budge før den er fjernet. Jeg bruker vanligvis Sephora Vanntett Eye Makeup Remover for å fjerne den før jeg går i dvale eller bare en bomullspinne og en dab av kokosnøttolje (anbefalt).

Pros av Sephora Flashy Liner Vanntett i Deep Black:

  • Disse tingene er virkelig kremet og perfekt for enhver røykfylt øyekikk eller enda enklere utseende.
  • Smudgeproof og forblir på plass ganske bra.
  • Glider lett, så det er mindre rive på øyets delikate hud.
  • Beste alternativet for å jobbe kvinner eller folk som går på treningsstudio siden det er langvarig som varer gjennom regn eller skinne 🙂
  • Vanntett og er flott for de av oss som bor i et fuktig varmt klima.

Cons av Sephora Flashy Liner Vanntett i Deep Black:

  • Min eneste virkelige klage er at alle med ekstremt oljede øyelokk, vil ha disse tingene samles i krøllen, men et godt pulver kan bekjempe det.

IMBB Rating:

4,8 / 5 (det er alltid noe rom for forbedring).

Vil jeg tilbakekjøpe Sephora Flashy Liner vanntett i Deep Black?

EN STOR JA! Stol på meg, det er en "ekte avtale." Hvis du søker etter en langvarig og smussbestandig kajal, blir du ikke skuffet i det hele tatt. Det er helt verdt prisen. Flott kjøp, så glad! Nok sagt!

Sephora Blockbuster Palette 2010 Sephora Perfecting Cover Foundation i medium Sephora Kabuki Pensel Sephora Blush i Romantisk Rose Sephora Collection Cream Lip Stain 05 Uendelig Rose L'Oreal 24H Super Liner Vanntett Gel Eyeliner i Brun L'Oreal Super Liner-Dark Sapphire, Review, EOTD L'oreal Super Liner Black Amethyst Review, Swatch, EOTD Maxfactor Color Elixir Lip Liner: 14 Brown n Naken Colorbar Precision Waterproof Eyeliner Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Bourjois Contour Clubbing Vanntett Eyeliner Pencil Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner Damens rene hvite, dype rensende ansiktsskum med aktivert karbon MAC Liquid Eyeliner i Boot Black Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Revlon ColorStay Eyeliner i svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: