Old Jeans Makeover

Jeans er et antrekk som er både trøstende og stilig å ha på. Å være en stift i de fleste garderobeskap, har det en tendens til å visne seg i tide og blir overused og ikke ordentlig brydde seg om.

Alle har i det minste et par gamle jeans som enten er ute av stil eller ikke lenger passer til den personlige preferansen. Nevnt nedenfor er noen tips som vil hjelpe deg med å gjøre noe nyttig ut av de gamle jeansene dine:

• Hvis jeansene har slitt seg rundt knærne, så kutte dem av og lage noen elegante jeans shorts.

• Du kan klippe ut litt, ta dem igjen og slå dem til en Capri eller lange shorts.

• Legg til noen elegante utsmykninger for å jazz opp jeans. Legg til kjeder, blonder, pinner, krystaller og forskjellige perler for å peke ut utseendet. Broderte design som virvler og blomster som kan syes på jeansene for en mer morsom utseende.

• Prøv å slips å dø i morsomme lyse farger.

• Rip ditt falmede sett med jeans litt, og par deretter det med en ny genser og noen dressy sko eller støvler for et virkelig stilig utseende.

• Hvis du vil rive fra hverandre dine jeans helt, bruk dem som deksler og gi et stilig utseende til fotorammer eller album. Bruk stofffarger til å dekorere dem videre. Bruk aldri vanlige malinger, de vil vaske ut eller smøre når du vasker jeans.

• Hvis du virkelig liker håndverk, så prøv å lage en dyne eller jakke ut av dine gamle jeans. Dette prosjektet krever tid og mye innsats, men resultatene kan overraske deg.

• Legg dine jeanslommer til god bruk med det raske prosjektet som bruker en jeanslomme og et bånd for å lage en liten veske.

• Benet i et par jeans er det perfekte nye hjemmet til din yoga matte. Formen er ideell for et raskt sømprosjekt som vil ende i en søt ny yogapose.

Husk alltid å vaske jeans før du foretar endringer. Du vil ikke male over skitne jeans. Det vil bidra til at smusset legger seg inn i stoffet, og det vil aldri komme ut når det vaskes.

Jeans kommer aldri til å gå helt ut av stil, så ha det gøy å oppdatere de du har, og aldri grøft de du kjøper. Før eller senere kommer de til å være på mote igjen.

Del med oss ​​dine interessante ideer for å gjøre en god bruk av dine gamle jeans.

Bildekilde: 1, 2, 3

Les også:

The Kaftan Trend Den asymmetriske trenden Color Block Fashion: Trend Alert Velvet kjoler: Velvet Fashion Trend Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole DIY T-skjorte Skjære ideer Monsoon Fashion Trends Color Block Fashion: Trend Alert Vil du ha på deg disse mote trender? Skadelige kvinner mote trender 4 morsomme mote trender å prøve denne sesongen Vil du ha på deg disse mote trender? Bizarre Mote Trender fra hele verden 5 Bizarre Makeup & Fashion Trender 2010 Velvet kjoler: Velvet Fashion Trend Militærmote Trend Wear Frisyre Trender for 2011 Helt Dameklær: Mote Trend Mote Trend: Nerd Glasses Stilguide: I mote alltid Topp 8 Smink Trender fra New York Fashion Week Fall / Winter 2010 Fashion Must Haves for sommeren 2011 Saree Bluse Design Ideas Peplum Trend Summer 2012 The Waistcoat Trend Hvordan velge Jeans for din kroppstype Hvordan velge jeans for din kroppstype Den valsede Jeans Trend Kjendiser i farget Jeans Dagens antrekk: Metallic Jeans, Leather Jacket

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: