Colorbar Limited Edition Leppestift-Pure Latte

Min kjærlighet til leppestifter begynte med Colorbar sammet matte Jeg tror på college da de hadde noen fantastiske lippier å tilby på mindre enn Rupees.100! Nå fortjener de ikke min kjærlighet for deres fløyelsmatter som flekker så ille med billig formel og ny emballasje. Men jeg må si at merkevaren har utviklet seg utrolig, og jeg har sett den vokse. Å besøke sine eksklusive butikker er en fryd, og de øker om dagen.

Pris:

Rs. 450

Tre måneder tilbake hadde Pune en av sine butikker, og nå har jeg funnet en annen i KP Plaza, hva en glede! Jeg har trukket meg som gal siden dette er nærmere foreldrenes sted og dermed deler jeg noen kjekkeste Colorbar-ting jeg plukket opp. Å finne fargestang i disse dager er ikke i det hele tatt vanskelig siden de har sine butikker hele tiden, og glossene og creme touch lippiene kan også kjøpes på nettet.

Det første jeg pounced på var nakenrosa leppefarger og slitesterk skygger, slik at denne halen min skal være en nyttig reise for at du får litt mer fargestang for deg selv. Jeg plukket opp denne nyansen fra deres grønne emballasje, som kalles den begrensede utgaven, og kan bli funnet i butikkene deres hele tiden, jeg er ikke sikker på at det er så begrenset, jeg har sett dem rundt i en stund nå 😛 Rett meg hvis jeg har feil

Lippestiften kommer i en skinnende metallisk grønn emballasje, jeg liker det veldig godt. Saken ser bra ut til å bære, og skyggen er en fantastisk, myk rosa naken skygge, veldig i linje med den rene skyggen fra deres fløyelmatte rekkevidde. Skyggen er kremaktig halvmatt uten frost eller glimmer og dermed fikk jeg det !

Skyggen var grunnen til at jeg plukket den opp, og alt om leppestift så veldig mye som deres Creme Touch og Soft touch lippiene. Men jeg må si at sistnevnte jeg har navngitt er bedre, leppestiftet er bra, men ikke så bra, det har en god pigmentering, skygge, tekstur, men det er ikke buttery, det er bare bra og rett der, det er ikke noe så bra med det , over alle en god leppestift som den myke kontakten du ville ha brukt.

Det gjør at flekker, går glatt og holder seg i omtrent tre til fire timer og falmer vakkert, jeg har ingen klager med det bare at jeg selv om begrenset oppgave ville ha gulvet meg, men over alt er jeg fornøyd med min pruchase. Fargen har Noen sterke rosa undertoner, og det vil derfor ikke vaske ut ansiktet, det føyer faktisk fargen til ansiktet.

La meg dele to dupes fra samme merkevare med deg, Soft Touch Pink sjarm og Amber. De er ganske nært og mer tilgjengelig enn denne. Jeg elsker Colorbar for det faktum at de lager noen gode leppeprodukter og er stadig innovativt. BTW de er også stadig vandre sine priser opp 😛

Siste ord:

Jeg anbefaler denne leppestiften for skyggen. Den er myk kremaktig og holder seg bra og har en god tekstur, bare det jeg trodde Begrenset utgave vil være bedre å ta på seg myk berøring og creme touch, men jeg elsker alle tre like.

IMBB-vurdering:

3.9/5

Colorbar Limited Edition Collection Leppestift - Nydelig Naken Colorbar Limited Edition leppestift Bilder, stikkord Colorbar Limited Edition Lip Gloss-bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matt Lipstick Over Top 1 Colorbar Velvet Matte leppestift Creme Cup Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Colorbar Velvet Matt Lipstick Iced Tea 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Revlon Colorburst Lipstick-Peach VMV Hypoallergenics Cheeky Gorgeous - Flush Blush Estee Lauder Tender Blush - Naken Rose CoverGirl Outlast Lip Stain 435: Flirty Naken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: