Lakme Absolute Compact Puff Review

Hei til alle skjønnhetene

Kolkata blir kaldere hver dag, og jeg blir lat med hver dag som går. Men jeg elsker denne høytiden, jeg går for en film eller for å handle hver annen dag, og jeg elsker det bare;). I dag vil jeg gjennomgå Lakme absolutt kompakt puff som jeg bruker som en grunnsvamp.

Pris:

Rs. 90

Hva produktet hevder:

Puff designet for å fungere feilfritt og blandes kompakt.

Min erfaring med Lakme absolutt kompakt puff:

Nylig har jeg sett noen av videoene og leser noen av artiklene der jeg har sett folk som raser om å bruke svamper for anvendelse av feilfri grunnlag. Jeg ønsket å prøve dårlig, så søk etter en billig fundament svamp begynte, og jeg endte opp med å kjøpe dette. Jeg bruker denne svampen i mer enn 2 måneder, og det hjelper virkelig med å bruke feilfri fundament. Denne puffen drikker faktisk overflødig grunnlag og mitt fundament ser ikke så veldig naturlig ut. Jeg tegner generelt prikker med grunnlag med fingre over hele ansiktet mitt, og så sprayer jeg noe rosenvann i denne bløsen og blander blendblandingen grunnlaget. Og det gir meg den nødvendige dystre og naturlige overflaten.

Jeg har vasket denne svampen i minst 30 ganger i disse 2 månedene, og dette er akkurat det samme. Denne svampen kan også brukes til å påføre grunnlag så vel som kompakt, så et 2 i 1 produkt. Svampen er veldig myk, men ikke skjøre.

Pros av Lakme Absolute Compact Puff:

• Tro mot sine krav. • Feilfri bruk av fundamentet. • Myk. • Har ikke revet etter 30 vasker.

Ulemper med Lakme Absolute Compact Puff:

• Ingen ulemper.

IMBB Rating:

4,5 av 5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Lakme Absolute Compact Puff?

Ja, jeg vil anbefale denne puffen. Ja, jeg kan tilbakekjøp dette, men jeg finner fortsatt et bedre produkt. Hold deg glad og vær glødende.

Max Factor Creme Puff Review Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Chambor Powder Matte leppestift-Peach Puff Kroppshandelen, løs ansiktspulver Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder NYX Løs Pulver Transparent Lys Chanel løs pulver Lakme Rose Powder Kropps butikkpresset ansiktspulver Calvin Klein Subliminal Renhet Løs Pulver The Body Shop Ekstra Virgin Minerals Loose Powder Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: