Faces Canada Satin Matte Lipstick Magenta-Review

Hei jenter!!!! Jeg er tilbake etter en lang pause fra IMBB. Jeg har vært veldig opptatt med mine dance workshop hendelser og show. Så nå når verkstedet er over, har jeg minst tid til å begynne å skrive igjen !! Jeg savnet IMBB mye! Uansett, i dag skal jeg gjennomgå en av mine favoritt leppestifter til vintre og det vil si Faces Canada Satin Matte Lipstick i Magenta (08). Da jeg kjøpte denne leppestiften, var jeg veldig skeptisk til hvordan det vil se på meg, og da jeg prøvde det, så det utrolig ut !! 😀

Pris - INR 299

Netto vekt.: Tapt boksen, så jeg har ingen anelse om hans. Det skal være ca 4gm.

Påstander: –

• Beriket med vitamin E og ekstrakter av rå mangosmør for hudreparasjon mot klimaendringer. • Super opphold, lett å bruke leppestift gir jevn leppefargedekning. • Lanolin og parfymefri. • Meget fuktighetsgivende og tørker ikke ut i det hele tatt. • Det gir en semi matt finish på leppene. • Lippestiften er svært pigmentert, og en enkelt sveipe gir fin intens farge til lepper som gir fullstendig dekning.

produktbeskrivelse:

Lippestiften kommer i svart tilfelle som mange andre gjør. Kulen har en veldig lys magenta farge. Selv om emballasjen er svart, er den ikke så imponerende og kan derfor ikke kalles så stilig eller attraktiv. Det er bare et vanlig svart tilfelle.

Hva jeg tenker på denne leppestiften:

Fargen på leppestiftet er fantastisk og ser bra ut på rettferdig til blek hudtoner. Bonusen er at det ser fantastisk ut om vinteren i tåke morgen eller netter! Fargen er så sterk at den lyser opp ansiktet opp med å vaske ut hele vinterens blues som kan være på ansiktet.

Strukturen på leppestiftet er ganske kremaktig og ja det har en satinfinish på den, så det ser ikke helt ut matt, en konsistens som er svært nær Herren og Berry Semi Matte Lipstick i Mandarino som jeg har vurdert tidligere. Den eneste forskjellen er at denne leppestiften har litt mer glans fra Herren og Berry en.

Pigmentering er fantastisk og perfekt optimal og det bløder heller ikke eller tørker opp på leppene. Det holder leppene godt fuktig gjennom hele kroppen. Oppholdsstyrken er flott! Det kan vare i opptil 6 timer! Noen mennesker kan bli sjenert fra denne lyse farge, men stol på at det ser bra ut etter å ha på seg den.

Pros av Faces Canada Satin Matte leppestift Magenta:

• Strålende farge. • Fin sateng finish. • Flott oppholdsstyrke. • Bløder ikke. • Ikke tørk på leppene. • Bra pris for kvaliteten. • Stor tekstur.

Cons of Faces Canada Satin Matte leppestift Magenta:

• Veldig kjedelig emballasje.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekalle ansikter Canada Satin Matte leppestift Magenta?

Definitivt ja!!!! Jeg elsker fargen og tekstur av denne leppestiften; Jeg kan prøve noen andre farger fra serien! 😀

Jeg håper du liker min anmeldelse og jeg kommer tilbake med noen flere vurderinger eller artikler! Hold deg glad og vakker og nyt livet! 😀

Ansikter Satin Matte Leppestift: Kastanje Anmeldelse Ansikter Satin Matte Leppestift: Royal Purple Ansikter Satin Matte Leppestift: Imperial Purple Faces Canada Satin Matte leppestift: Jazz Berry Jam Faces Canada Satin Matte leppestift - Berry Brown Ansikter Lip Farge Star Raisin Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Nail Emalje: Ultramarine Blå og Pearly Yellow Smokey Eye Palette Review, fargeprøver, EOTD Faces Long Wear Eye Pencils Review, nyanser, fargeprøver Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD Faces Creme Matt Lip Gloss Peach Pink Review, Swatch, FOTD Lakme Enrich Satin Lipstick Lakme Enrich Satin Lipstick -157 Bambusrosa Maybelline Color Sensational, Moisture Extreme og Satin Lipsticks Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Lakme Absolute Matte Lipstick Peach Carnation Coloressence Lipstick i Magenta Janta Review Colorbar Velvet Matt Lipstick: Oh My Magenta Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: