Lakme Absolute Matte Lipstick-Drue Blossom

Som jeg sa, ønsket jeg å gjennomgå muligens alle nyanser fra dette området, og derfor er dette den siste jeg plukket opp, det er en ekte blåbasert lilla, en veldig fet lilla. Ser om noen av de lilla leppelskerne ønsker denne skyggen.

Pris:

Rs.395

Jeg vil igjen si at pakken er litt kjedelig, grå og sliten, men fortsatt den er funksjonell nok og låser til et klikk og dermed kan reist enkelt.

Skyggen er en matte, det er en ekte sann blå lilla, og jeg tror jeg har sett nok plommeelskere som bærer disse dristige purpurene fra Lakme, beriker samlingen. Denne ene skjønt er en leppestift som setter og tørker etter at applikasjonen har laget en lang leppestift.

Lippestiften er kremaktig, men ikke tykk for å danne et lag over leppene, leppestiften settes og ser absolutt matte, som navnet sier, og dermed hvis belagt mer enn en gang kan det være ganske tørt. Finalen er tørr, den setter til matt finish og springer ikke, den forblir satt og overfører ikke i det hele tatt, og holder seg også lenge siden den setter i det hele tatt, jeg liker det ganske godt. Bortsett fra oppholdskraften, finner jeg det ekstremt tørkende ærlig, jeg har alltid funnet Lakme lippier som satt, ganske tørking.

Siste ord:

Jeg tror ikke det er virkelig en flott leppestift, det er en plomme leppestift med blåtoner og den setter til en matt finish. Du kan prøve det hvis du liker det absolutte området.

IMBB Rating:

3/5

Lakme Absolute Matte Lipstick: Winter Lily Lakme Absolute Matte leppestift-ristet brun Lakme Absolute Matte Lip Color-48 Milan Red Lakme Absolute Matte Lip Color-Lip Lush Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Review Lush Sweet Lips Vanilje og Sjokolade Sukker Lip Scrub Lip Tint: Lush Det begynte med en Kiss Lip Tint EVA Lush Lips Nourishing Lip Balm Strawberry Bite Review Lakme Absolute Matte Lipstick - Brilliant Kiss Lakme Absolute Matte Lipstick Peach Carnation Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Kareena Kapoor annonsert som ansiktet av Lakme ABSOLUTE Lakme Absolute Collection Blusher Bilder, fargeprøver Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver Lakme Absolut White Intense Skin Cover SPF 25 Lakme Absolute Matt Lip Color 201 Pure Glam Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: