Khadi Herbal Shikakai Shampoo: Anmeldelse

Av Tintin

Hei, vakre kvinner! Nyt vinteren? Jeg skal gjennomgå en god sjampo for dere alle. I dagens verden av kommersialisering og forbrukerisme, har folk en tendens til å være interessert i fancy å se produkter med flotte TV-reklamer. Hva de fleste av oss glemmer er at disse produktene er laget med skadelige kjemikalier som kan påvirke helsen til håret eller huden vår! Fra oldtiden har damene i vårt land brukt shikakai til å opprettholde sin misunnelsesverdige krigshistorie. Så stor er betydningen gitt til shikakai at dets navn betyr "frukt for hår". Det er et utmerket rengjøringsmiddel som er vanskelig på smusset, men mykt på håret ditt. Det er et naturlig balsam som effektivt fjerner håret og gir det et hoppende utseende med silkeaktig følelse. Det bidrar til å redusere hårfallet og styrker håret for å gi det en ny vitalitet. Shikakai har en balanserende effekt på hodebunnen og bidrar til å redusere flass også. Jeg har vært forelsket i shikakai fra første gang jeg brukte en hjemmelaget sjampo, men det er for tidkrevende. Men med denne sjampoen av Khadi får jeg nesten samme resultater for min tykke, midje lengde hår med liten innsats eller tid.

Pris:

Rs. 85 / - for 210 ml

Produktkrav:

Utmerket for skadet hår av alle typer. Shikakai er et hår tonic og en naturlig balsam for hår.

Veibeskrivelse:

Våt hår og bruk sjampo. Lather, hold i fem til ti minutter og skyll av. Gjenta om nødvendig.

ingredienser:

Shikakai, Reetha, Henna, Aqua, Amla, Tulsi og Mehndi.

Min erfaring med Khadi Herbal Shikakai Shampoo:

Etter å ha brukt Patanjali Milk Protein Hair Cleanser i nesten seks måneder, kjempet jeg meg med det. Helt ærlig, jeg liker ikke kjemisk lastede ting for håret mitt eller huden - Patanjali sjampoen inneholder silikoner. Min hud og hår elsker naturlige produkter. Så startet jeg søket etter en naturlig sjampo og snublet over dette miraklet fra Khadi online.

Sjampoen er veldig tykk i konsistens og har en mørk blåaktig farge som kan forveksles som svart. Ærlig talt hadde utseendet mitt freaked meg ut en stund. Lukten av sjampoen er veldig frisk og urte-ingen kunstige parfymer i denne! Det lammer anstendig og du trenger mye sjampo hvis du vil rengjøre en skitten, fet skalp - beviset på at det er mildt. Konditionerings- og rensekraften i sjampoen er helt avhengig av tiden du holder i håret ditt. Hvis du holder det i 2 til 3 minutter, får du ikke noe ut av det, men jo lenger du holder det, desto bedre er det for håret ditt! Jeg gjør det et poeng å holde sjampoen i håret mitt i 10 minutter. Jeg føler ikke behov for noen balsam eller annen permisjon i behandlinger etter at jeg er ferdig med å shampe med denne. Sjampoen hjelper med hårfall. Også, jeg har en kronisk flass som i stor grad ble redusert av denne sjampoen. Så, de med følsom / irritert hodebunn kan prøve dette fantastiske produktet.

Resultatet av å bruke dette sjampo-vakre håret som er silkeaktig, skinnende og litt mer hoppende! Imidlertid ikke forvent det å levere de samme resultatene som Dove eller Pantene på den aller første applikasjonen. Du må være konsistent med det og gradvis vil du legge merke til fordelene. Vær oppmerksom på at jeg ikke har alvorlig skadet eller kjemisk behandlet hår. Jeg oljer vanligvis håret mitt med en liten oliven / kokosnøttolje blandet med bhringarajolje før sjampoering, og min hud og hårtype er normal.

Pros av Khadi Herbal Shikakai Shampoo:

  • En veldig god sjampo uten alle de dårlige kjemikaliene.
  • Hjelper håret og hodebunnen på alle måter.
  • Enkel tilgjengelighet.
  • Praktisk emballasje.
  • Økonomisk.
  • Nydelig lukt.
  • Det er produktet av vårt land.
  • Så vidt jeg er bekymret, ingen.

Vil jeg tilbakekjøpe Khadi Shikakai sjampo?

Har allerede. Jeg er på min tredje flaske!

IMBB Rating:

4.5/5

Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Khadi Rose Face Scrub Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Khadi Neem Tulsi Face Pack Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Amla Hair Oil Khadi Strawberry Soap Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Khadi Ta Tulsi Face Pack Review Avon Naturals Rose og Rose Hip Fairness Face Wash og Toner Rose Vann hudpleie tips og ideer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: