7 måter å bære ruffle skjerf på

Hei kjærester,

Med skiftende mote trender, skjerf er ikke mer et stykke klut for å holde det varmt, det er en stil uttalelse. Skjerf kommer i ulike mønstre og mønstre, og om vinteren blir markeder oversvømmet med forskjellige skjerfdesigner, noe som gjør det vanskelig å bestemme hvilken som skal forlate og hvilken som skal ta. Jeg elsker å ha på seg skjerf og eier ganske mange av dem, og i dag vil jeg fortelle deg forskjellige måter å ha på seg et ruffles skjerf. Ruffles skjerf ser dressy og mer girly, noe som gjør at noen jenter ønsker det og noen holder avstand fra den. Så hvis du har et ruffles skjerf eller planlegger å kjøpe en, men du er forvirret på hvordan du skal bruke dem, les så på denne opplæringen og finn ut 7 forskjellige måter vi kan ha på et ruffles skjerf. Jeg forklarer alle utseendet og bildene viser trinnene.

Se 1:

Den enkleste av alle. Bare ta skjerf og hold det i midten som vist på bildet, bruk det på nakken med begge ender hengende løs på forsiden som vist på bildet. Det er alt; Du kan bære et belte over det for å definere midjen din.

Se 2:

Vik skjerfet i halv horisontalt og legg det rundt nakken, slik at de løse endene faller bakover. Nå, hold endene og ta dem foran, slik at endene krysser på baksiden av nakken. Sluttresultatet skal se ut som det vises på bilde 3. Dette utseendet er godt for hverdagsbruk, for jazz opp den daglige slitasje T-skjorten.

Se 3:

Se 3 er avledet fra utseende 2. Som forklart ovenfor, ta med de løse ender foran og hold begge endene sammen som vist på bilde 2 og ta det inn fra løkken og ta ut som vist på bildet. Dette ser litt ut som utseende 2, men de løse ender er nærmere. Dette vil få deg til å se slankere ut som de løse ender faller sammen som V.

Se 4:

For å oppnå utseende 4, må vi følge alle trinnene for utseende 4 og deretter sette en knute mellom de to løse ender som vist på bilde 4. Det endelige utseendet ser ut som et slips, som passer godt til kontorrekvisita.

Se 5:

Denne er en enkel og glatt utseende. Bare sett skjerf på nakken som gjort for utseende 1 og deretter ved hjelp av en sikkerhetsnål, fest en løs ende som vist på bildet, gjør frills nær nakken og la en løs ende som den er.

Se 6:

For dette utseendet, følg alle trinnene i utseende 5 og fest den andre løsenden med sikkerhetsnål som vist på bildet. Sluttresultatet vil se ut som trinn 3. Dette utseendet er veldig fritt og dressy. Hvis du planlegger å ha på deg en jakke, så vil dette utseendet være det beste, det gir en følelse som om du har på deg en frilly topp i jakken.

Se 7:

Dette er et veldig unikt utseende hvor du kan bære ditt ruffle skjerf som en ruffles shrug. For å oppnå dette utseende, hold skjerf nøyaktig i midten, og hold deretter hjørnet på begge ender på den annen side. Sett nå en knute mellom disse to stykkene som vist i trinn 2. Legg 2 knuter for å feste godt. Etter at du har plassert knuten, skal skjerfet se ut som det som vises i trinn 3. Voila, din frillede skulderkrok er klar, bruk den nå og flaunt ditt unike utseende.

Det er alt jeg har for i dag. Jeg håper du finner denne opplæringen nyttig og vil prøve alle utseendet.

Dagens antrekk: Blå en skulder tunika og kappede legginger Dagens antrekk: Silke Top og Beige skjørt med Trench Coat Dagens antrekk: Trykt tunika med brune tilbehør Dagens antrekk: Nail Polish Print Top med svart quiltet jakke Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Hvite Jeans og Flat Glitter Sko Dagens antrekk: Abstrakt Skriv ut Playsuit Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser Dagens antrekk: Blomsterbukser Dagens antrekk: Blå bukser og Pink Peep-Toe Heels Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris Dagens antrekk: Subtile farger og stilig utseende Antrekk av dagen - Rosa Blazer og Grey Jeans Dagens antrekk: Skjegg T-skjorte og Charm armbånd Dagens antrekk: Casual Look Dagens antrekk: Semiformaler for arbeid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: