Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner Review

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner. Fra min forrige gjennomgang vet du alle at den tilsvarende sjampoen var en stor feil. Balsam fungerer litt bedre enn sjampoen. Les videre for flere detaljer.

Pris:

$ 4,99 for en mengde på 200 ml (men prisen varierer over forskjellige utsalgssteder).

Produktbeskrivelse:

Midt til langt hår kan se sløv og livløs, mangler glans og mykhet. Tilgjengelig i 200ml

Hvordan det fungerer:

Diamond Gloss Conditioner med fine diamantpartikler og BIOSOFT System:

 • Forbedrer combability uten å veie ned.
 • Gjør håret reflekterende lys i alle fasetter.
 • Gir håret glatthet og smidighet.
 • Blendende diamantglans.
 • Dyrebar følelse.

Applikasjon:

Påfør på vått hår etter shampooing, masser forsiktig, skyll grundig.

Min erfaring med Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner:

Emballasjen ligner svært sjampo-varianten bortsett fra at som alle vanlige balsam, har flasken en åpning nederst på flasken, kanskje fordi balsam er et tungt produkt. Balsammen kommer i en vanlig sylindrisk flaske med en åpen åpen emballasje og flasken lukkes perfekt, så det er ingen problemer med lekkasje i det hele tatt. Flasken er gråaktig lavendel i farge med holografisk klistremerke og rosa magenta fancy font. Emballasjen er mye finere enn noen apotek. Balsammen har en fruktig duft, men har også en sterk kjemisk lukt. Så, den generelle duften er en kjemisk fruktig en som er veldig ubehagelig.

Balsammen er veldig tykk sammenlignet med andre balsam som jeg har brukt så langt. Jeg må bokstavelig talt kjempe for å presse ut balsammen for å bruke den. Balsammen er hvit i farge og er blottet for noen shimmers. Det sprer seg lett på håret og vasker av det er ikke noe problem. Nå hjelper balsammen å gjøre håret mykt og gjør det litt skinnende, men ikke veldig skinnende. Jeg var ganske skuffet fordi dette var en skinnbalsam, og det hjalp ikke mye i den avdelingen. Men bortsett fra det hjelper det med å tømme frizz og gjør ikke håret mitt tørt og siden sjampoen var så dårlig, pleier jeg å parre denne balsammen sammen med andre sjampo og ja det klarer fortsatt å holde håret mykt.

Fordeler med Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner:

 • Gjør håret mykt.
 • Reduserer frizz.
 • Ikke gjør håret tørt.
 • Lett å vaske den av.
 • rimelig

Ulemper med Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner:

 • Ikke legger mye skinne.
 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Ubehagelig duft.

Ville jeg tilbakekjøpe Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner?

Vel, dette fungerer akkurat som en vanlig balsam og gjør ingenting ut av verden, så jeg ville ikke tilbakekjøp dette.

Anbefaler jeg Nivea Diamond Gloss Shine Conditioner?

Det er mange andre balsam i det indiske markedet som gjør den samme jobben og ikke lukter ubehagelig også. Så jeg vil ikke anbefale det til noen som det er bare en vanlig balsam med ingen eksepsjonelle resultater.

IMBB Rating:

3.5/5

Nivea Diamond Gloss Shine Shampoo Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Nivea Fresh Natural Ocean Extracts Deodorant Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Nivea nærende kroppsmelk Nivea Glatt Kroppsmelk Maybelline Diamond Glow av Eyestudio 01 Copper Brown Revlon Diamond Lust Eyeshadow - 105 Plum Galaxy Loreal Nutri Gloss Mirror Shine Shampoo L'oreal Vive Pro Hydra Gloss Moisturizing Shampoo Tresemme Glatt og Shine Shampoo Sunsilk Stunning Black Shine ShampooNyle Herbal Nourishing Shine Shampoo Nyle Herbal Nourishing Shine Shampoo Lush Ultimate Shine Solid Shampoo Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Sjampo og balsam for skadet hår: Spør IMBB Støvler Seawood Conditioner Avon Advance Techniques Moisture Smooth Smoothing Conditioner The Body Shop Rainforest Shine Conditioner Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019