Soap and Glory Scrub av ditt livsutjevnende Body Buffer Review

Hei alle sammen,

Håper du har det bra i juletid og nyter ferien med venner og familie. Jeg vil gjennomgå et annet produkt fra Såpe og Glans i dag. Jeg har brukt Soap and Glory's Scrub av Life Body Buffer alternativt med Flake Away Body Scrub. Jeg liker virkelig "Flake Away" og kunne ikke vente med å prøve "Scrub of Your Life" -utjevning av kroppsbufferen, da begge var i reisestørrelser. Såpe og Glans er et super søt merke med rosa emballasje og viser 1950-såpeprodukter i merkingen. Fra den tiden jeg mottok såpe og herlighet som gaver fra min fetter, har jeg prøvd dem en etter en siden de fleste av dem var i reisestørrelser. Noen av produktene var også i full størrelse.

Produktbeskrivelse:

Det er tykt, det er skummende, det er utrolig friskt, det er tilfredsstillende fylt med akkurat det rette forholdet mellom skrubbeperler. Duftet med vår Original Pink ™ duft.

Instruksjoner for bruk:

Våt deg ned i dusjen, slå av vannet, klem ut en håndfull og få en glatt på. Skrubbe og såpe opp til du er fornøyd, skyll deretter grundig. (Vi foreslår at du følger alt dette med en Soap & Glory kroppen fuktighetskrem, men vi er partisk).

ingredienser:

Aqua (Vann), Natrium Lauret Sulfat, Glyserin, Polyetylen, Kokamidopropyl Betain, Propylenglykol, Cocamid DEA, Akrylater / Palmet-Akrylatkopolymer, Syntetisk Voks, Parfum (Fragrance), Natriumklorid, Dipropylenglykol, Hexylkanal, Xantangummi, Limonene, Butylfenyl Metylpropionell, Natriumhydroksid, Linalool, Benzylsalisylat, Tetranatrium EDTA, Geraniol, Dinatriumfosfat, Sorbitol, Metylisotiazolinon, Alfa-Isometylionon, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Extract, Citral, Quillaja Saponaria Bark Extract, Fenoksyetanol, Metylparaben, Butylparaben, etylparaben, propylparaben, isobutylparaben, Cl 73360 (rød 30), CI 77891 (titandioxid).

Pris:

Full størrelse på 200 ml er AUD 17.

Min erfaring med såpe og herlighet Skrubbe av livet ditt Glattende kroppsbuffer:

Ok, så dette er en kroppsbuffer og ikke en kroppskrubbe. En kroppsbuffer har små, finere partikler og gir en mildere peeling i forhold til kroppsskrubb, det er min forståelse. Denne kroppspolitikken kommer i et flip-top-rør, og jeg er så takknemlig for det fordi jeg ikke trenger å slite i dusjen og prøver å sørge for at vann ikke kommer inn i karetemballasjen. Produktet har en gelaktig konsistens med rosa perler mellom hvilke eksfolierende partikler. Gelen selv er fargeløs og ser ut som et kryss mellom gelatin og lim.

Duften er igjen varemerket "rosa" duft fra såpe og herlighet. Konsistensen er så forskjellig fra hvilken som helst annen kropps polish eller skrubbe jeg har prøvd så langt fordi den er av gelignende konsistens. Jeg prøvde dette i seg selv på fuktig hud og følte at det ikke ga mye av en poleringseffekt i forhold til Flake Away, selv om den rengjøres og fornyes svært godt. Men siden dette er en kroppspolish og ikke en skrubbe, ble jeg ikke skuffet i det aspektet. Siden det skummer godt, får det deg til å føle seg ristende, men ikke tørr fordi det ikke er saltskrubbe og ikke etterlater en fuktighetsgivende rest bak. Huden min føles ikke tørr eller strukket i det hele tatt, men jeg måtte fukte det etterpå.

Med regelmessig bruk (jeg skifter mellom dette og flager bort for den siste en måned), har min hudtekstur definitivt forbedret seg. Knærne og albuene føles definitivt jevnere, og jeg har også brukt den rettferdige kroppen smør umiddelbart etter bruk av kroppen skrubbe. Siden disse produktene var i reiseversjon, er det bare min bekymring at de løper ganske raskt. Men jeg har et par flere scrubs å prøve fra såpe og herlighet, og de gjør et godt utvalg av dem.

Dette produktet er for deg hvis du vil ha mild til peeling på midten og ønsker å bruke en exfoliator nesten daglig. Men hvis du er ute etter noe grov og tung, prøv "Flake Away."

Hvorfor jeg elsker såpe og herlighet Skrubbe av livet ditt Glattende kroppsbuffer:

  • Forsiktig, men effektivt, exfolierer huden.
  • Forbedret hudtekstur med regelmessig bruk, men produktet må brukes kontinuerlig for å oppnå dette.
  • Lukter søt, girly og rosa med varemerket "rosa" duft.
  • Kommer i en toppdeksel (kanskje på grunn av konsistensen) og er lett å bruke i dusjen.
  • Leter ganske godt og etterlater huden rippende rent

Hvorfor jeg ikke liker såpe og herlighet Skrubbe av livet ditt Glattende kroppsbuffer:

  • Inneholder mange parabener, nemlig metylparaben, butylparaben, etylparaben, propylparaben og isobutylparaben.
  • Gir ikke intenst skrubbe som "Flake Away."
  • Overpriset i andre land enn Storbritannia og USA.

IMBB Rating:

4.25/5

Vil jeg tilbakekjøpe såpe og herlighetskrubb av ditt livsforsterkende kroppsbuffer?

Jeg har ikke sett denne spesielle skrubbe i Australia. Jeg vil først prøve noen andre scrubs / exfoliators fra såpe og herlighet. Men i fremtiden, hvis jeg skulle kjøpe såpe og herlighet, vil jeg prøve å unngå dem med mange parabener.

Såpe og Glory Flake Away Body Polish Såpe og herlighet Rydd på meg Kremaktig klarende dusjgel Såpe og Glory Flake Away Body Polish Såpe og Glory Hand Food Hand Cream Såpe og herlighet Righteous Butter Såpe og herlighet Girligo Body Moisturizing Mist Såpe og herlighet Fab Pore Refining Facial Peel Såpe og herlighet Flake Away Body Polish Hjemmelaget Papaya og Oats Face og Body Scrub Sephora Blueberry Smoothing Body Scrub L'oreal Paris Base Magique Transforming Smoothing Primer Faces Smoothing Eye Gel Mask The Body Shop Facial Buffer Faces Cleansing Buffer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: