Jeg er ikke en stor fan av selvhjelpsbøker. Det er bare en gang imellom at jeg henter slike bøker. 90 prosent av tiden jeg bare forlater dem midtveis. Jeg plukket opp "Confessions of a Serial Dieter" på en av mine vanlige tur til Crosswords. Jeg hadde ingen bok i tankene mine, så jeg trodde jeg ville gi denne en lesing. Dette har vært en slik hyped bok. Og jo mer en bok er, desto mindre vil jeg lese den.

Anyhoo.

Jeg elsket boken. Det er ikke en gyaan på hva du skal spise og hva du ikke bør. Det er Kallis "ærlige" vekttapsmemor fra å være 100 kg til superpasningen 56-57. Hun har allerede gjort 43 dietter og er fortsatt på en diett. 😛 Det er litt morsomt på steder, men på et tidspunkt ble jeg litt deprimert og leste hennes vekttapshistorie. Jeg ble deprimert fordi min egen skala ikke beveger meg ned med gram, og hun snakket om å miste 5 kg på 21 dager. Så du vet..

Hvorfor jeg elsket denne boken var mer fordi jeg selv har vært en diett. Jeg har vært et søtt, knett barn hele mitt liv. Men i de voksende årene er det knapt gøy. Pluss hvis du har en super kokk mor, hjelper det heller ikke. Min mor ville lage mat gajar ka halwa og heller enn å bekymre deg for hvor mye som var i min enorm skål, jeg var mer bekymret for hvor mye som var igjen i kadai. Moren min vil advare meg mot vektøkningen min, og jeg ber henne om å slutte å være en så god kokk Det kom en tid der jeg ønsket å ha på seg korte skjørt. Moren min bokstavelig talt fortalte meg at min kalv var størrelsen på låret mitt, slik at jeg ikke kunne bære korte skjørt.: Det slo meg ego på en stor måte. Etter at jeg var ferdig med videregående skole, gjorde jeg alt mulig å gå ned i vekt - krasj diett (levde på vannmeloner hele dagen [min søte pappa ville ikke la bestanden av vannmeloner være ferdig i kjøleskapet], overleve på chanas og epler i uker ) osv., yoga, badminton, jhadoo-pohca. Jeg mistet 12 kg da . Det jeg fikk i retur - mange strekkmerker, super varm kropp og hormonell ubalanse.

Etter det holdt vekten min svingende i år - Hostel mat, junk food (Mc Donalds ble mamma pappa av mat), ingen å dømme. Da begynte jeg å dele noen, og jeg ønsket å gå ned i vekt for ham. Redning - slanking og ingen trening. Det jeg oppnådde - senket kinn, vekttap på forskjellige steder og litt mer oppmerksomhet fra kjæresten. Senere brøt jeg opp med ham og fikk mer vekt. Depresjon og stress å spise, ser du. 😛

Så kom Sanjeev. Han elsket meg slik jeg var. Jeg var ikke så klumpete da jeg møtte ham, men på min bryllupsdag var jeg min fattigste beste. Han giftet seg med meg og spurte meg aldri om å miste en tomme. (Kjære, jeg elsker deg.: D)

Uansett, det var bare i fjor at jeg begynte å ta trening veldig alvorlig. En fordi jeg elsket klær og andre, fører vi et veldig stressende og travelt liv. Jeg trengte å være aktiv og egnet til å takle stresset.

Somethings at jeg er enig i hva Kalli sa i hennes bok. Jeg deler noen av mine personlige erfaringer med dere alle.

En støttende noen : Når du er i ferd med å miste vekt, trenger du noen som vil presse deg og holde deg i gang. Det kan være en venn, ektemann eller en egen mor. Hvis du skal spise noe fra maten himmelen, stopp. Du har vært all disiplinert og bra om dine arbeidsoppgaver og matvarer, det ene stykket oreo choc cake ville vise på kroppen din. Ikke spis den. Og hvis du fortsatt ikke kan motstå, spis en veldig liten potion av den. Eller hold en juksedag i en uke for deg selv. Nyt da.

Løs deg selv fra mat: Jeg har vært slik en mat viser narkoman. Jeg elsker alle fra George, Gary til Nigella og Joey Mathew. Men når jeg ser Joey lage den perfekte pavlova, vil jeg ha den seige sprø sukkerholdige godheten. Og når jeg ser Nigella forklare den gooey yummy chocolate cupcake, vil jeg kjøre til Maxims og ta en for meg selv. Så stoppet jeg. Jeg stoppet med å se hvert eneste matlagingsprogram. Det gir feil signaler til hjernen min og da kan jeg ikke motstå meg selv. Med all respekt er det deres yrke. Hvem vil se dem som viser havrepannekaker eller crunchy salater. Inntil de viser hvordan himmelsk mat kunne være, ville ingen være interessert i å se på dem eller lese bøkene sine. Som Kalli nevnte, "Fett er yummy". 😀 Spis for å leve og ikke ellers. Jeg er ganske glad for å se noen av mine onde venner instagram bilder, men det handler om det. 😛

Destock din Pantry : Ærlig, hvis jeg har sjokolade, sukkerrør, en rekke oster eller kaker i kjøkkenet mitt, må jeg ha dem. Og du vet når du har dem som ligger i skapet ditt, du vil gjøre rettferdighet til den yummy godheten. Ikke du? 😛 Så hold kammeret mager og sunt og du vil ikke ha mindre unnskyldninger på å snyte.

Hold en klokke mens du spiser ute: Du vet alle hvor mye jeg elsker å spise ute. Men når jeg spiser mine sizzlers, ville jeg hoppe over det meste av ris og poteter på tallerkenen. Jeg ville ikke ha indisk mat ute (unntatt sarso da saag te makki di roti : P). Det er lastet med smør, ghee og massevis av masalas. Se etter italienske eller meksikanske alternativer. Spør kokken om han kunne forandre pastaen til full hvete pasta eller hvis han kunne redusere sukkeret i din riste.

Glem aldri å lese innlegg på fitness.makeupandbeauty.com 🙂

Etter å ha lest boken ble jeg litt inspirert til å skrive dette innlegget.Jeg vet at mange av dere allerede trener og opprettholder en sunn livsstil. Håper dette innlegget hjelper deg på en eller annen måte. Hold det opp! 🙂 Og les boken. Det er ganske fantastisk. 🙂 Du kan kjøpe den HER

Jeg har ikke blitt betalt for å skrive denne bokens gjennomgang. Jeg kjøpte det selv.

Les også: Diet Secrets of Bollywood Celebrities 10 gyldne regler for vekttap Kosthold for akne Kosthold til å behandle vekt Diet og treningsplanlegger Kostholdssalat og grønnsaksuppe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: