Hjem Rettsmidler for hvite tenner

Vi diskuterer alltid leppefarger, leppestifter og leppepleie. Lips er utvilsomt den viktigste funksjonen i en kvinnes ansikt, men hva om bak smilet av puckered og vakre lepper kommer ut et sett med gule, misfarvede tenner? Hva en slå av!

Ikke alle tennene er naturlig hvite, men alle av oss elsker absolutt hvite tenner. Tenner er en slik ting i ansiktet vårt som ikke kan aksentueres kunstig, de må være gode, naturlig.

Noen av oss har off-white skyggefulle tenner (som jeg gjør), noen av oss har glitrende hvit, mens noen av oss har hvite tenner som har en tendens til å misfarges tid til annen. Jeg bestemte meg for å gjøre dette innlegget siden mange damer som lider av tynn misfargingsproblemer.

Her er noen gode hjemmemedisiner for alle kvinner som ønsker å ha hvite tenner uten mye smerte eller kostnad involvert. Disse rettsmidlene vil ikke slå dine gule tenner til hvitt med det samme, men deres langvarige og regelmessige bruk kan lette tennens nyanse over en periode.

Bakepulver

Baking soda er angivelig det beste naturlige vaskemiddelet: P. Det er helt trygt og alle tannleger anbefaler bruk av natron for tannbleking. Du trenger ikke å gå over bord med det, du må bare dempe morgen tannbørsten og dab den i natron og deretter ta tannkrem over det. Pensle regelmessig.

Bland opp natron og jod Rich Salt. Topp din normale tannkrem med denne og penselen. Vær veldig slitende da det kan skade tennemaljen.

Hydrogenperoksid

Dette er den billigste av alle produktene som brukes i tannbleking rettsmidler, og den mest populære en også. Du kan få en svak brennende følelse i tannkjøttet ditt etter at du har brukt dette, men det er alt verdt det fordi munnen din vil bli igjen med et sett hvite hvite, rene, rene tenner. Du må børste tennene på vanlig måte du har gjort, og så sveis den i et øyeblikk og skyll munnen grundig med vann. Du kan også tørke en bomullspinne i hydrogenperoksid og forsiktig gni den på tennene dine, både foran og bak. Du kan bruke et Q-tips for dette.

jordbær

Vel, vi vet bare om deres engangsbruk, som spiser dem. Men det er mer til det. Jordbær inneholder agenter for tannbleking; Jeg lurer på hvorfor de ikke lager jordbær tannkrem og bare gjør jordbær ansiktsvask og leppebalmer. 😛 Jordbærfrøene arbeider sterkt for tannrengjøring. Men ja, det er veldig viktig at du børster tennene umiddelbart etter at du har brukt dem. Alt du trenger å gjøre er å klippe dem og gni dem på tennene dine. Du kan også mose dem, bruke den på tannbørsten, og pust ut tennene dine med den. ELLER bland jordbærmasse med en klype natron og puss tennene med blandingen.

Wood Ash

Vel, dette er en av hjemmemedisinene jeg prøvde meg for sent. Treaske eller kullaske hjelper til med tannbleking. Wood aske har kaliumhydroksid som sin komponent som hjelper til med å bleke tennene mens den lille krystall som partikler skraper av pesten. Du kan tømme din tannkrem med treaske og børste den, eller sammenføye den med tannkrem og børste tennene dine.

Hjemmelaget tannkrem

Bland opp natron, vanlig bordsalt og hydrogenperoksyd med tannkrem og pensel regelmessig. (Kya aapke tannkrem hoved namak hai? Du kan si 'HAAN hai') 😛

Sitronsyre eller sitronsaft

Borsting av tennene med noen av disse hjelper deg med å bli kvitt den gullige fargen som er utviklet på tennene.

Appelsinskall

Den indre delen av oransje skallet brukes som for bleking av tennene. Det er utvilsomt bittert, men så verdt for hvite tenner. Bare gni skallen på tennens overflate.

Valnøtt

Valnøtt som knuses, brukes også til å forhindre misfarging av tenner og hjelper til med å holde tennene bakterier fri.

Eddik

Fortynn eddik og vann og skyll munnen med den.

Bay blader og appelsinskall

Grind tørket bay leaves og appelsinskall sammen og bruk det som en tannkrem toppen eller bare gni den på tennene med fingeren.

Kluteolje

Før du børster tennene, ta en dråpe med nellikolje på tannkremet.

Oliven olje

Gni virginolivenolje ved hjelp av en svamp på tennene dine.

Annet enn disse er det noen få viktige ting å gjøre for å holde tennene glitrende hvite • Pensle tennene daglig. To ganger om dagen er flott. • Floss tennene regelmessig. • Avslutt alkohol og røyking. 😛 • Igjen koffein, hold den til side. • Bruk et halm for å drikke drikker; dette unngår direkte kontakt med tennene. • Har kosmetisk rengjøring gjort, som en gang til, er det ganske rimelig. 😉

Så det er alt med tannrengjøring. Håper disse tipsene fungerer for deg.

Les også:

Ansikt: Hudblekkingsprodukter Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking

bilde

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: