Banjaras forbedrede anti flasspakke

En av de vanligste hårproblemene om vinteren er flass. Jeg er ikke annerledes. Jeg får bare flass i løpet av denne sesongen. Jeg har prøvd mange produkter for å bekjempe flass. Bare noen få produkter fungerer faktisk. La oss se nærmere for å se hvor den står.

Produktbeskrivelse: Banjara's Anti Dandruff Pack leveres med en unik kombinasjon av Henna sammen med 10 andre ekstrakter som fjerner skæl helt fra håret ditt og styrker håret, gir naturlig skinn til hår og forhindrer hårtap.

Veibeskrivelse: Bland den nødvendige mengden som per hårlengden med vann eller yoghurt og tilsett noen dråper kalk. Bland godt og bruk på hodebunnen. Bruk det regelmessig hver dag for å bli kvitt flass helt.

Mengde: 150 gram Pris: Rs 110 Hva jeg sier?

Produktet kommer i pulverform plassert i en sort / hvit kartong. Pulveret må blandes med vann eller yoghurt før påføring. Jeg bruker vanligvis yoghurt. Jeg har også brukt ostemasse i bildet. Jeg brukte det på håret mitt fra hodebunnen til hårspissen som beskrevet. Jeg forlot det på håret mitt i 20 minutter. Så vasket jeg håret mitt som vanlig. Etter den første vasken var det synlig reduksjon i flass. I tillegg følte håret seg veldig mykt og glatt. Jeg var ganske glad og trodde det ville bli bedre i den etterfølgende vasken. Til min skuffelse skjedde ingenting. Flass holdt seg tilbake. Jeg har brukt den to ganger i uken i 3 uker. Denne pakken varer i 6 vasker. Den samme syklusen gjentas. Flass blir redusert på dagen for bruk, men fortsatte å komme tilbake før neste vask.

Hvorfor ja • Det gjorde håret mykt og glatt. • Rimelig • Var lett å vaske til tross for å være i pulverform

Hvorfor nei. • Det endelige målet med produktet er å bekjempe flass. Det løser ikke det. Dette produktet er totalt savner for meg. Jeg vil ikke anbefale dette produktet. Jeg er bare glad for at jeg ikke brukte mye på produktet. Vær bedre borte fra produktet.

IMBB-vurdering: 2/5

Banjara s Sandal Face Pack Banjara's Agurk med Multani Face Pack Banjara er Neem Face Pack Banjara's Multani med Sandal Face Pack Himalaya Herbals Anti Dandruff Shampoo Loreal Instant Clear Anti Dandruff shampoo Jovees Anti Dandruff Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: