Hei alle sammen,

Bruk av fuktighetskrem eller ansiktscreme er en av de mest avgjørende skrittene i våre hudpleierutiner. Men å finne riktig type krem ​​for din hud bekymring er viktigst. For de fleste, inkludert de med tørr hud, er deilig eller fettete ansikts kremer det største problemet. Mens noen av disse kremer kan hydratisere, gir den klebrige og fettete filmen de går på ansiktet, huden til å føle seg ubehagelig og ser sløv og fet ut. Videre kan det også føles ganske ubehagelig gjennom natten ved å bruke en fettete nattkrem. I dette innlegget har jeg samlet en liste over de beste ikke-fete dag- og nattkremene der ute. La oss se på hva disse produktene er.

1. Face Shop Frisk Jeju Lotus Soothing Gel: Denne ultrahydrerende ansiktsgelen fra The Face Shop er svært allsidig. Du kan bruke den i dag og natt, og også som en kjølende og beroligende ansiktsmaske. Den absorberer seg i huden med en gang, og føles veldig lett og ikke fet. Det er et godt alternativ for slitasje på dagen.

2. Forest Essentials Light Hydrating Facial Gel: Et annet stort ikke-fett fuktighetskrem produkt, denne gelen fra Forest Essentials er ren aloe vera. Det er ultra kjøling, beroligende, fuktighetsgivende og helt lett og ikke-fettete. Denne er også et flott valg for dagtid bruk.

3. Førstehjelp Beauty Ultra Repair Cream: Denne duftfrie og super lette krem ​​fra First Aid Beauty er ingenting som noe annet. Det er super fuktighetsgivende, men helt ikke fettete. Den er fri for alle skadelige kjemikalier og fungerer godt på alle hudtyper både i løpet av dagen og natten. Du kan også utforske lotionalternativet for denne.

4. Kiehl's Ultra Facial Cream SPF 30: Denne ikoniske krem ​​fra Kiehl er en av de mest populære produktene. Det er dypt nærende og reparerer huden som ingenting annet. Det er raskt absorberende, ikke fettete og inneholder SPF 30, noe som gjør det til et godt alternativ for dagtid.

5. Fabindia Vitamin E Skin Hydrating Cream: Fabindia tilbyr noen ultra minimalistiske og effektive hudpleieprodukter, og dette vitamin E-beriket hudkrem er ikke noe unntak. Det er dyp fuktighetsgivende, men helt ikke fettete. Flott for dag og natt bruk.

6. Clinique Smart Night Custom Reparasjon Fuktighetskrem: Hvis du har veldig tørr hud og du leter etter noe som vil reparere huden din som magi, så er denne nattkrem fra Clinique den for deg. Til tross for sine dype næringsegenskaper, er det behagelig å bære og ikke-fettete i tekstur.

7. Lotus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream: Denne nattkrem fra Lotus Herbals er beriket med mange hud-næringsrike næringsstoffer som arbeider for å hydrere huden din mens du sover. Den er lett, ikke fettete og behagelig å bruke på alle hudtyper.

8. Glossier Priming Moisturizer Rich: Glossier er blitt all den raseri i sminke og skjønnhetsverden, og dette produktet blir anerkjent for sine mange fordeler. En primer-cum-fuktighetskrem rullet inn i en, dette produktet er dypt hydratiserende uten å føle seg fettete. Den sitter også godt under sminke, noe som gjør det bra for dagtid bruk.

9. Neutrogena Light Night Cream: Neutrogena tilbyr noen flotte hudpleieprodukter, og denne Light Night Cream er helt verdt å prøve. Sann til navnet, er det en veldig lett og ikke-feit nattkrem som fungerer på en rekke hudtyper.

10. Olay Regenerist Night Recovery Cream and Face Moisturizer: Hvis du leter etter en rimelig, enkel og svært effektiv nattkrem som føles lett og ikke fettete på huden, så er denne fra Olay en må-prøve.

Nivea Soft Non-Greasy Moisturizing Creme Beste Ikke-Greasy Sunscreens 10 beste dagkremer for kombinasjonshud Forest Essentials Eladi Teenage Day Cream Himalaya Youth Eternity Day Cream SPF 15 Lumene Bright Now Vitamin C Nattkrem Charlotte Tilbury Magic Night Cream VLCC Hydrating Anti-Aging Night Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 31 2020