TRESemme klimakontrollere vurdering

TRESemmé er et hårpleiemerke som har eksistert i rundt 60 år og har nå gjort en oppføring i India. De brukes i frisørsalonger over hele verden, spesielt for å reparere hår som er skadet av varmebehandlinger som å stryke og tørke.

Områdene som er tilgjengelige i India er klimakontroll, glatt n skinn og hårfall. Dette området hevder å beskytte håret ditt fra været ved å skape en barriere av keratin og olivenolje, slik at du er fri til å style håret slik du vil, uten å bekymre deg for frizz. Climate Control-serien har følgende produkter:

• Climate Control Shampoo. • Klimaanlegget. • Klimakontrollmousse. • Climate Control Finishing Hairspray.

Pris:

Rs. 64 for 100 ml

Holdbarhet:

2 år

Produktkrav:

• Klimakontroll kompleks med keratin og olivenolje. • Salongprestasjon. • Forhindrer frizz hele dagen lang. • Keratin og Olivenolje skaper barriere mellom hår og vær. • Smoothes hair cuticles. • Leaves strengene skinnere og mer levende. • Forbereder hår til styling, slik at utseendet ditt varer hele dagen, til tross for usikkerhet forhold.

ingredienser:

Vann, Cetearylalkohol, Dimetikon og Amodimetikon og PEG-7 PropylHeptyleter og Cetrimoniumklorid, Behentrimoniumklorid, Parfume, Stearamidopropyl Dimetylamin, Metylparaben, Dinatrium EDTA, Melkesyre, Lysinhydroklorid, Panthenol, Hydrolysert Keratin, Etylhexylmetoksykinnamat, Olea Europaea (Oliven) Fruktolje, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon

Jeg tar på TRESemmé Klimakontroll:

Hvis du har lest noen av mine hårpleieprodukter vurderinger før, vet du at hårets største fiende er frizz. Derfor, da jeg så ordene "For Frizz Prone Hair" på flasken, ble jeg hekta. Balsammen kommer i en enkel hvit flaske, med en svart flip-open cap. Tilsynelatende er dette det eneste produktet i området som er hvitt, alt annet er svart.

Bruksanvisning:

1. Start med en TRESemmé Climate Control Shampoo. 2. Påfør en tilstrekkelig mengde balsam fra midten av lengden til enden og arbeid alt som er igjen på røttene. 3. Kjør en bred tannkamme fra røttene til enden for å fullstendig fjerne det og ta på hårstrenger. 4. La på i 2-3 minutter og skyll grundig. Følg med TRESemmé Climate Control Mousse for ekstra fuktighetsbestandighet og tett stilen din hele dagen med TRESemmé Climate Control Finishing Spray.

Produktet er tykt og kremaktig, og jeg trenger litt å belegge mitt midlange hår. Den har en veldig, veldig mild duft, noe som kan være bra for de som er avskrekket av sterke dufter. Det er lett å vaske av, og etterlater ingen rester. Jeg har gitt æren til denne balsam for å gjøre en god forbedring til min frizz. Mitt største problem er frizzy hår på kronen av hodet mitt, noe som gjør meg til å se ut som om jeg alltid er i sjokk. Denne balsam har i stor grad forbedret (ikke løst) dette problemet. Til og med neste dag ser håret mer "kontrollert", selv i det fuktige og usikre været vi har hatt.

Et problem jeg står overfor med balsam, er det som ikke hjalp mye i detanglingavdelingen. Jeg trengte fortsatt et serum for å komme gjennom håret mitt etter at det var helt tørt. Så, mitt hår ser ut jevnt utvendig, men det er ikke så mykt eller lett å kamma gjennom fra innsiden.

Pros av TRESemme Klimaanlegg:

1. Rimelig. 2. Lett tilgjengelig. 3. Enkel, lett å bruke flaske. 4. Lekkasikkert og reisevennlig. 5. Mild duft. 6. Lett å vaske av. 7. Frizz kontrolleres i stor grad, selv i fuktig vær, neste dag også.

Ulemper med TRESemme Klimaanlegg:

1. Inneholder parabener 2. Litt mer enn vanlig kreves for å belegge håret helt 3. Ikke gjør en god jobb med å fjerne håret. 4. Håret føles ikke veldig mykt, selv om det ser jevnt ut.

Kjennelse:

Denne balsammen perfroms hva det hevder, det glatter frizz. En svært få balsam har hatt noen form for effekt på mitt frizz så langt. For noen som har et mildt-frizz-problem, ville denne balsammen gjøre underverk. Hvis det bare var, hadde det ikke parabener, og hvis det falt håret effektivt, ville det vært perfekt!

IMBB Rating:

3.5/5

TRESemme Heat Tamer Protective Spray Tresemme Glatt og Shine Shampoo Review Tresemme Heat Defence Styling Spray Review TRESemme Thermal Recovery Intense Reparasjon og Rehydrering Masque Review TRESemme Thermal Creations Volumizing Mousse Clarins HydraQuench Cream For Normal Til Tørr Hud 23 beste grunnlag for indisk brude makeup Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Review Clinic Plus myk og silkeaktig Cream Conditioner Review Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Styrkende Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: