11 Elle 18 Lipsticks med Koordinerende Eye Makeup

Hei alle sammen!

Dagens innlegg kommer til å være litt annerledes enn alle de andre jeg har gjort hittil. Noen av mine bekjente, som fortsatt er nybegynnere i sminke, har dette evige spørsmålet, "hvilken type øye sminke ville passe en bestemt nyanse av leppestift?" Så bestemte jeg meg for å samle et innlegg hvor farger ville gå med hva slags leppestift. Jeg håper det vil være til hjelp for alle dere, da jeg legger stor vekt på dette. Også, jeg bruker Elle 18 leppestift nyanser for referanse bare fordi jeg har ganske mange av dem, betyr det ikke at du må eie Elle 18 leppestifter for å prøve disse øyemake-utseende, er jeg sikker på at alle av dere må ha lignende farget leppestift i samlingen din, så disse tipsene gjelder også for leppestifter av forskjellige merker. Et annet poeng jeg vil nevne er at jeg har brune øyne, og alt dette ser best ut på brune øyne jenter, noe som betyr at de fleste av oss indiske jenter. For de som er velsignet med grønne eller blå øyne, spør meg dine spørsmål i kommentarfeltet, jeg vil prøve å svare på dem. La oss fortsette med innlegget!

Jeg har sortert leppestifter i pinks, koraller, appelsiner, røde, mauves, browns, n * des familien.

Pinks og koraller:

Rosa og coral leppestifter tar alltid ut "jenta naboen" i oss. Det er en universelt smigrende nyanse og det er en rosa for hver hudfarge. Du kan opprettholde et veldig tilfeldig utseende med pinks og koraller, men gir den friske fargen i ansiktet ditt. Det kan vaske bort all kjedelighet fra ansiktet ditt. For nybegynnere er det alltid tilrådelig å velge pinks og deretter gå videre til flere dristige farger som røde og appelsiner. Med en rosa eller coral leppestift, prøv ut blues og purples som øyenskygger. Tone fargene ned ved å blande i litt matt grå på krøllen. Vær også oppmerksom på at antrekket ditt skal være i lettere farger som hvite eller beige, ellers kan du ende opp med å se ut som en klovn!

Elle 18 har disse nyanser i denne familien: Pomegranate Pie, Hot Pink, Coral Shine, Pinken og dette er mitt forslag til øyesminke du kan prøve med disse nyanser.

Browns:

Brunt leppestift har alltid vært en frelser for mange jenter. Det brukes svært ofte av jenter som har pigmenterte lepper, som ønsker å tone ned noen levende farget leppestift, og også av de som ønsker å gå for dramatisk øye sminke, slik at deres lepper blir undervurdert. En kon med en brun leppestift er at hvis du ender med å velge feil brun, vil det vaske ut alle farger fra ansiktet ditt og få deg til å se veldig sykt ut, men den beste øye sminke jeg føler som går med brune lepper, spiller med grønne øyenskygge og eyeliner. Grønn og brun sammen kan fungere underverk for oss varme tonete jenter. Elle 18 har skyggen Mousse Melt og Cocoa Creme i denne familien. Jeg eier ikke den andre, så du kan bare se Mousse Melt for nå. Her i dette utseendet har jeg brukt grønn øyekryt over hele øyelokket og blandet krøllen med en matt brun øyenskygge. Litt kohl og mascara, og jeg er ferdig!

Rød og appelsiner:

Til slutt, den mest dristige av partiet! Rød og appelsiner kan forvandle en vanlig jente til en diva innen sekunder. Men dessverre er ikke alle oss veldig komfortable i å ha på seg disse nyanser. I mellomtiden er det enda andre som er så sikre på at de har lyse røde lepper og tungt lagde øynene samtidig, slik at de ser forferdelig ut! Mange foreslår at du unngår noen form for øye sminke når du har på seg en rød eller oransje leppestift, men dessverre, da jeg prøvde det tippe, så øynene mine døde. Så, slik bærer jeg øye sminke med en rød eller oransje leppestift. Jeg fyller øyenbrynene ordentlig, ta en brun blyant og trekk en tykk linje på øvre lash-linjen og smør den forsiktig med ringfingeren min. Jeg bruker den samme blyant til å linje min nedre lash linje. For å unngå enhver berøring av kohl, søker jeg bare på en enkelt mascara, og dermed får jeg den subtile definisjonen mine øyne trenger uten å gå over toppen. Elle 18 har Roasty Red, Rosy Blush, Rusty i denne familien.

Mauves:

Selv om Elle 18 har et stort antall mauve leppestifter, eier jeg bare den som passer til min hudfarge, og det er Berry Crush. Mauves kan brukes både på dag og natt. Personlig foretrekker jeg en rosa tonet øyenskygge kombinert med en myk svart øyenskygge linje på min øvre lash linje når jeg har på seg Berry Crush. For litt kontrast legger jeg til grønt på min nedre lash linje også.

Naken:

Leppestifter som faller i denne kategorien er Spice Ginger og Cinnamon Bun. Mulighetene for øyeforming med en ren leppestift er uendelige! Du kan eksperimentere med et annet utseende hver gang. For et avslappet utseende, par det med sminken vist med røde leppestifter. Du kan til og med prøve den med gyldne øyenskygger. Ta en titt på veiledningen min på "Festlig øye sminke med gull og grønt." For et mer definert og dristig utseende, sveip en naturlig farget øyenskygge over øyelokk og trekk deretter en tykk bevinget linje med flytende svart eyeliner. Med undervurderte lepper, vil øynene dine gjøre alt som snakker!

Jeg beklager maroon elskere for ikke å inkludere noen maroon leppestift bilde her. Jeg er ikke så mye av maroon person selv, så jeg har fortsatt ikke noe maroon i katten min. Men du kan sjekke ut Elle 18s Maroon Iris leppestift-anmeldelse her på IMBB selv.

Alt det ovenfor nevnte utseendet er bare av mitt valg og du har full rett til å være uenig og foreslå noe annet.Også, det er mange andre typer som kan prøves ut med disse leppestifter. Gjør foreslå hva som kommer til hjernen din! Jeg håper dere alle likte å lese dette og vil ikke bli forvirret neste gang. Jeg ber de erfarne forfatterne å inkludere noen andre poeng som jeg har savnet. Takk alle for å lese! 😀

Elle 18 Color Pops Lipstick - Strawberry Falls Elle 18 Color Pops Lipstick: Rusty Elle 18 Color Pops Lipstick: Rød Rød Elle 18 Color Pops Lipstick: Kanel Bun Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Pinken Elle 18 Color Pops - Maroon Iris Elle 18 Color Bombs Nail Pops 48,13 Elle18 Color Bombs Elle 18 Color Bombs Lip Color Cranberry, granateplekake, Mystery Mauve Elle 18 Color Bombs Lip Smoothie Coloressence Liquid Lip Color - Maroon Dust Frøken Claire Glimmersticks For Lips - Mild Maroon and Rust Perfekt Maroon Lip Farge: Diana Matic Lipstick Lotus Herbals Floral Bliv langvarig Lip Color Pristine Maroon MAC for Iris Apfel Lipsticks - Party Parrot & Scarlet Ibis Revlon ColorStay Overtid Lipcolor Enduring Iris 420

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: