MAC påbegynne øyenskygge

Pris: Rs 720 for påfylling.

MAC beskriver Embark som matt intens rødbrun.

Jeg er litt på kanten av kjærlig MAC Embark eyeshadow. Det er en matt, dyp brun øyeskygge med røde undertoner. Det er veldig pigmentert og bygger godt opp. Noen ganger går det ujevnt, men noen få børstestenger gjør bare fargen ser sømløs ut. Hvis jeg bruker det som en helhetlig farge, får de rødlige undertonene av fargen noen ganger øynene mine til å bli kjedelige og syke. Jeg må alltid bruke litt glimmer på toppen av det for å legge livet til øynene mine. Det er imidlertid en utmerket kronefarge, og en ytre V-farge. Oppholdsstyrken er ganske fantastisk. Det forvitrer ikke, det øker heller ikke. Jeg liker også å bruke den når jeg må flekk øye kohl. Det har knapt noen fall ut.

Personlig for meg, dette er en veldig vanlig dyp, matt brun øyeskygge. En lignende mørk brun farge er også i L'oreal Pro Eyeshadow Palette i Smokey Brown.

Jeg ville ikke kalle det en må ha. Jeg vil helst foretrekke Folie eller Espresso

Indisk sminke og skjønnhet Blog Rating: 3/5

Swatch:

EOTD:

Legg over hele lokket og en lysglans legges på toppen av den.

101 MAC øyeskygge bilder, fargeprøver MAC Eyeshadows Guide 46 MAC-øyeskyggefotografier, fargeprøver 12 må ha MAC øyenskygge for indiske hudtoner Hvordan Depot Mac Eyeshadows 15 må ha MAC øyenskygge: spør IMBB MAC Eyeshadows Guide MAC Colorwise Lipstick Directory En guide til MAC Lipstick-finish 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver 5 MAC Peach Lipstick Bilder, fargeprøver MAC Eyeshadow Trax Review, Swatch, EOTD Mac Malt Eyeshadow Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: