MAC Constructivist Paint Pot

Det var en gang en glad ung jente som bodde i byen av glede, hun ble doted av foreldrene sine og elsket av alle. Vel, min eventyr kom til en bratt stopp da jobben min krevde meg å flytte til Chennai. Dette var første gang jeg bodde borte fra hjemmet. Hele kalejdoskopet hadde forandret seg rundt meg, og jeg følte at jeg ble kastet inn i savannen som måtte bære meg selv. På toppen av de hektiske arbeidsplanene og det fuktige været gjorde det enda vanskeligere. En av de få tingene som tilbød tilflukt var min "vane". Jeg hadde utviklet det et og et halvt år tilbake da jeg først begynte å dabble i sminke og følge IMBB, men det tok form etter at de kom til Chennai. Hver gang jeg fant meg fritid eller jeg følte meg ned og ut, ville jeg trekke ut sminkesamlingen min og skape utseende eller bare se på dem og beundre.

Før jeg kom til Chennai mens jeg kjøpte sminke, våget jeg sjeldent inn i mellomstore merkevarer, enn si high end ones og fast i apotekene mine. Men på en spesielt varm lørdag, mens jeg var på turné i det berømte, eksplosive avenue-kjøpesenteret (og svette overfylt som det sentrale A.C ikke var på), kom jeg over mac-butikken der og med stor glede jeg gikk inn. SA's der var herlig fulle og hjelpsomme (i motsetning til andre som faller ned på deg som gribber :). Selv om jeg ønsket å røve butikken, kom jeg hjem med tre malingpotter, hvorav jeg vurderer i dag 🙂.

Produktbeskrivelse

Mac paint potter er krem ​​øyenskygger som også dobler opp som en øyenskygge base. De har en rekke vakre farger. Den som jeg vurderer i dag, er tilstrekkelig kalt konstruktivistisk på grunn av den jordiske basen.

Pris1100 INR for 5 g.

Min erfaring med konstruktivistiske

Constructivist kommer i en klassisk MAC-emballasje. En solid glassburk med en skrue på svart hette. Emballasjen gjør det mulig å bruke hver bit av produktet. Men på grunn av sin store munn kan produktet tørke opp raskt. Fargen er skummet brune med brønnintegrerte veldig fine bronse / røde shimmers og noen sparsomme litt større bronsjimmere. Når de er fargede, oversetter bronsjimmerne til en vakker undervurdert varm glans, som ikke er for frostig, men holder fargen fra å vises flat matte. Dette er en av disse fargene, som virker annerledes på forskjellige hudtoner. Det er ganske nøytralt, slik at det kan kobles sammen med de fleste leppefarger og rødmer.

Pigmentering i en enkelt sveipe er anstendig og semi opak som er bygget i stand. Tekstur er myk, men ikke for kremaktig, noe som gjør at man kan hente riktig mengde produkt. Det tørker ned til en vanntett og flekkfast overflate innen sekunder etter søknad.

Mac paint potter er veldig raskt tørking. For å unngå en ujevn ujevn finish må man jobbe veldig fort med dem. I min erfaring med fingrene i stedet for en børste gir bedre resultater, ettersom oljen i fingertuppene ikke lar produktet tørke for fort. Men det fører også til spild av produkt, ettersom noe av det blir tørket opp på fingeren min. Hvis du bruker en børste, vær sikker på at du bruker en syntetisk børste, som en naturlig hår børste vil suge mye av produktet. Jeg har en veldig uortodoks måte å bære den på. Jeg gjør faktisk øyelokkene mine litt oljete ved å bruke en lett lotion, bruke produktet og la det tørke. Fargen forblir levende på mine oljeaktige deksler i nærheten av 6 timer, hvoretter den gradvis mister sin intensitet fading jevnt. Men når toppet med øyeskygge, holder kombinasjonen en imponerende 7-8 timer på meg.

Hvem kan bruke den?

Constructivist har en jordnær nøytral base med en varm berøring som gjør at den passer for de fleste hudfarger og øyenfarger. Men på grunn av den dunkle kvaliteten på fargen kan det ikke vise seg sant å panne på duskier kvinner og de med pigmenterte øyelokk. Jeg har veldig pigmenterte øyelokk så på mine blotte dekser, det vises som en fin varm brun glans, jeg må pakke på produktet for at plumminess skal være synlig. Men på rettferdige hudtoner blir det mer levende og sant å panorere. Fargen har også en perlefinish, slik at det har en tendens til å fremheve noen fine linjer / rynker på dekslene.

Til slutt vil jeg oppsummere fordeler og ulemper som følger

Pros

  • Vakker, universelt smigrende farge
  • Kan kombineres med både tung og lett sminke.
  • Arbeid som gode utgangspunkt for øyeskygge
  • Meget pigmentert, så går det litt langt.
  • Tørker til en flekkbestandig og vanntett overflate og kan fungere som en utmerket base for alle brune, røykfrie øyne.
  • Varer i svært lang tid (6 timer i gjennomsnitt).
  • Stor mengde produkt, som vil vare lenge.

Ulemper

  • Det er litt vanskelig å bruke på grunn av sin hurtige tørkekvalitet.
  • Prisen er litt bratt, selv om jeg føler at beløpet du får for det, rettferdiggjør prisen.
  • Den perleformede finishen kan fremheve noen fine linjer eller rynker.

Vil jeg anbefale det?

Jeg trenger egentlig ikke å utarbeide her. Det er en må ha farge for indiske hudfarger, og jeg anbefaler det helt.

IMBB rating 4.9 / 5, trekker jeg av .1 for problemer med søknaden.

MAC Bare Study Paint Pot MAC Painterly Paint Pot MAC Groundwork Paint Pot MAC Paint Pots For NC 45 Hudton: Spør IMBB MAC Paint Pot: Rubenesque, Delft MAC Fresco Rose Paint Pot MAC Cham Pale Paint Pot, Eye Shadow Quad MAC Paint Pot Soft Ocher MAC Basic Eye Shadow Quad Swatches, gjennomgang, EOTD Ren og klar morgenbrent ansiktsrens Biotique Bio Morning Nectar Lightening & Nourishing Lotion SPF 30 UVA / UVB solkrem Maybelline Liquid Stay Eyeshadow Forever Frost Revlon Super Lustrous Lipstick Frost Sandstorm MAC Paint Pot Morning Frost

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: