Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Plum Shine

Hemmeligheten til den saftige pouten unravels. Denne revolusjonerende 3D-lipglansen inneholder marine kollagen og høyglanspigmenter for å holde leppene klumpete og hydrerte hele dagen.

Pris:

Rs.375

Jeg vurderer en veldig vakker leglans i dag, som er en blinkende plomme skinnskygge, den har nydelig duokrom glitter og glitrende på en mauve plomme base, veldig pen. Lakme absolutt har noen 6 glosser, hvorav 4 har blitt vurdert, ikke glem å se linkene under for flere nyanser fra dette området.

Glansens emballasje er vakker, det er en enkel, men fantastisk, og jeg liker saken og det store glansrøret du får. Fargen er veldig pen myk plomme og har sølv-lilla skinnende glimmer i det, som skinner til tre nyanser av pruple og sølv og rosa fra en vinkel, under lyset det blinker og ser veldig nydelig ut, forestill deg å komme fra en matt leppeliv!

Den kommer med en enkel, ikke opptatt fotmåler, og jeg liker at fargen ser ut i røret, men dessverre blir den ikke så tykk på leppene, den blir til halv tekstur og tykkelse, og ser ganske ren ut. kraften er også veldig gjennomsnittlig og glansen bløder litt og holder seg om to timer med full herlighet uten måltider, hvorpå jeg finner det klebrig og ikke så farget, og det forblir i to timer, men ikke så pent, vet du.

Her er noen ting jeg virkelig liker om Lakme Absolute Plump & Shine Lip Gloss-Plum Shine:

  • Myk glitrende plomme skygge.
  • Den rosa og lilla sølvduokromskimeren.
  • Emballasjen.
  • Mild duft av karamell så langt jeg regner med.
  • Enkel applikator.
  • Prising er bra.

Jeg tror at hvis du elsker rene glosser, er glansen for deg, også hvis du må fylle lippen din med en glans hele tiden, så er dette en god glans. Hvis du vil ha tykk glans, hopp over dette. Det er en veldig fin blank glans, veldig hyggelig å se på, men jeg skulle ønske det var så tykt i tetthet og farge som det ser ut i røret. Du må lagre den for å se nærmere på rørfarge.

Jeg må si at jeg har falt for den vakre fargen dette har, jeg liker vanligvis ikke glimmerglans, men denne har en ganske like-skinnende glans. Glansen føles stikkende, men det er slik jeg tror de fleste glosser er og det ville bløde også. Jeg ser ingen merkbare plumping også.

Siste ord på Lakme Absolutt plump & Shine Lip Gloss-Plum Shine:

Prøv dette for fargen og blinkende glimmer av sølv-lilla det har, ikke for pigmentering eller oppholdsstyrke. Jeg tror du vil elske det på toppen av plomme lipsticks. Det er ingenting 3D 6 timer eller plumping om det, men det er en god funksjonell pen plomme lip gloss.

IMBB Rating:

3.75/5

PS:

Jeg fikk for Rs.375 fra min Shopper Stopp her, men jeg sjekket online prisen er vist som Rs. 450.

Fortell meg prisen du har sett den for! 🙂

Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss-Berry Shine Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Review Lakme Absolute Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Review Lakme Absolute Plump & Shine Upto 6 timers 3D Gloss - Coral Shine Review & Swatches Labello Pearly Shine og Fruity Shine Cherry-Review & Swatches Labello Fruity Shine Cherry - Min erfaring Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Review Lakme Absolute Matte Lipstick - Brilliant Kiss Lakme Absolute Matte Lipstick Peach Carnation Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Kareena Kapoor annonsert som ansiktet av Lakme ABSOLUTE Lakme Absolute Collection Blusher Bilder, fargeprøver Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver Lakme Absolut White Intense Skin Cover SPF 25 Lakme Absolute Matt Lip Color 201 Pure Glam Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Moisture Plus leppestift - 307 Cherry Plus

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: