Chambor Rouge Plump Lipstick - # 773 Anmeldelse

Hei IMBB skjønnheter,

Fortsett med min maraton leppestift vurdering, i dag, vil jeg gjennomgå skygge 773 fra Chambor Rogue Plump + serien som har blitt lansert nylig. Denne nyansen tilhører søsteren min, men jeg klarte å få det til anmeldelsen og nyte det for et par dager. Så langt så bra. Selv om det primært var skyggen som viste min oppmerksomhet, er formelen like fristende. Neha har allerede vurdert en annen nyanse her.

emballasje:

Chambor 773 kommer i en blåaktig svart plastemballasje med Chambor rose-logoen på toppen og skyggenummeret nederst. Kroppen er teksturert og punktet hvor hetten klikker stengt, det er et sølvbånd. Utseendet er ganske sofistikert.

Bli ferdig:

Chambor 773 er ​​fra Rogue Plump + samlingen av Chambor. Målet er ultra glatt og glir på leppen som en drøm. En sveiping gir full dekning og glanset utseende.

pigmentering:

Pigmentering er veldig hyggelig, og du kan bygge fargen hvis du vil.

Oppholdsstyrke:

Oppholder seg i 2-3 timer, avhengig av maten du tar inn. Fargen er overføringer til koppene / krusene dine. Chambor 773 vil ikke etterlate noen flekker bak.

Min erfaring med Chambor Rouge Plump Lipstick - # 773:

Denne leppestift tilhører søsteren min, og jeg har en hemmelig kjærlighet til denne skyggen. Jeg elsker det på leppene mine. Fra en avstand er det MLBB-skygge for meg, men en nærmere titt vil vise skyggen som litt rosa. Jeg elsker fuktigheten det gir og vasker meg ikke av. Det er et krav om lip plumping som allerede er forklart av Neha i hennes anmeldelse og jeg har ingenting å legge til, det er min oppfatning også om krav og resultat. Jeg har lånt denne skyggen for å se gjennom, men jeg vil sikkert bruke dette hver eneste dag før jeg kommer tilbake til søsteren min

Pris:

Rs. 745 for 2,5 g.

Swatch på bar hud:

Lip Swatch:

Pros av Chambor Rouge Plump Lipstick:

  • Fin skygge.
  • God attraktiv emballasje.
  • Skjuler fine linjer.
  • MLBB-nyanse for meg (NC 42).

Ulemper med Chambor Rouge Plump Lipstick:

  • Pris, ouch!
  • Bare tall og ingen navn på nyanser.

IMBB Rating:

4/5.

Vil jeg tilbakekalle Chambor Rouge Plump Lipstick?

Dette tilhører søsteren min, jeg kan få den samme nyansen for meg selv, jeg føler at denne fargen passer meg veldig mye.

Anbefaler jeg Chambor Rouge Plump Lipstick?

Ja, hvis du er ute etter en n * de rosa for pigmenterte lepper.

Pass på skjønnhet, muah!

Chambor Rouge Plump + Lipstick- 701 Chambor Silk Touch Lipstick-613 Silk Shine Chambor Silk Touch Lipstick i Silk Star Review Chambor Silk Touch Lipstick - Silke Rush Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Beauty Svampe Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Review, Photos, Swatches Chambor Smooth-On Liquid Eyeliner Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor Luminous Compact Powder, Løs Pulver, Concealer Photos Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Chambor Silk Touch Lipstick - Silke Woods Revlon Plump Sexxxy Lip Farge i Honey Kiss Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Lipstick Review Bourjois Sweet Kiss Natural Lipstick - Rouge Sur Mesure Shade 56

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: