Støvler Natural Collection Samphire & Sea Minerals-Body Scrub

På vår siste tur til Bangkok, vi (meg og sis) trakk seg som gal. Mest hud og hårpleie fra Boots og i dag skal jeg gå gjennom en fra Boots Natural Collection, Samphire og Sea Minerals-Body Scrub. Selv om det hevder å være fra den naturlige samlingen, men det er ganske mange kjemikalier tilstede i den. Boots er et lokalt merkevare i Thailand, og de holder nesten alle apotek merkene sammen med sine interne produkter. En av dem er denne Natural Collection og det er så mange smaker å velge mellom det kan være en oppgave ... ..

Pris:

Ca. Rs 280 / - for 200 ml. Faktisk var det et tilbud som foregår som sier kjøp 2nd for 50% avslag. En var for 250 Bahts. Jeg og SIS gjorde den enkle matematikken 🙂

emballasje:

Leveres i en vanlig gjennomsiktig plastrøremballasje. Åpningen er en brunaktig dysehett og er ganske solid. Du kan kontrollere mengden produkt du dispenserer.

Tekstur:

Selv om det ser dypt blått inne i røret på hånden, er det lyseblå gel med mikrogranuler. Granulene er ikke for grove på huden, men det gjør jobben med mild skrubbing ganske bra.

Min erfaring med Boots Body Scrub:

Jeg har nylig begynt å bruke dette produktet, og jeg er så imponert over lukten og skrubbingen som den gjør. Hvis et produkt ikke lever opp til kravene, føler jeg meg lurt, men dette er ett produkt hvor saken ikke er slik. Det gjør jobben med å skrubbe ganske bra og vil definitivt fjerne fuktigheten fra kroppen din. Når du er ute av dusjen, må du nå ut for lotion / puree. Jeg elsker hvordan lukten hviler lenge.

Pros av Boots Body Scrub:

  • Himmelsk lukt.
  • Robust emballasje.
  • Rettferdig pris.
  • Lukten lunger for en stund.

Ulemper med støvler Body Scrub:

  • Inneholder parabener.
  • Begrenset tilgjengelighet.

IMBB Rating:

3.75/5

Vil jeg tilbakekjøpe Boots Natural Collection Samphire & Sea Minerals Body Scrub?

Ja, hvis jeg er heldig nok til å få en Boots butikk.

Pass på skjønnhet ... ..muah!

Støvler Gurkasse Facial Wash Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance Støvler 17 Nail Xtras Crackle Top Coat Støvler Seawood Conditioner Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Review, stikkord Boots Botanics Bathing Enlivening Body Polish Støvler nr7 fuktighetssug leppestift (nr 10,12 og 30) Støvler Essentials LipSalve Collection Støvler 17 Solo Eyeshadow Darkness Review, stikkord Støvler 17 Instant Glow Shimmer Pearls Støvler Soltan Solpleie Lotion Støvler Ingredienser Jordbær og Yoghurt Kroppskrubb Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance No7 Støvler Fargelås Nail Emalje 474 Bronsebær Fabindia Avocado Shampoo Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Kroppen Butikk Kropp Smør Duo Macadamia Dove Intensive Moisturizing Cream Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque Keratin Hair Treatment Dove Hair Fall Therapy Treatment Mask Dove Damage Therapy Intense Reparasjon Nattbehandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: