Frodig Cynthia Sylvia Stout Shampoo

Hei alle sammen! 😀 I dag vurderer jeg en av de beste sjampoene jeg har brukt til dato, Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo. Jeg er en stor 'Lushie' og jeg har alltid vært en stor fan av sine såper og rensemidler, og denne gangen da jeg var på den frodige butikken, trodde jeg at jeg ville plukke en sjampo og spurte SA om en sjampo som ville redusere frizz og gjør håret mykt og skinnende, foreslo han at jeg skulle gå for dette.

Pris: 530 INR for 100g

Produktbeskrivelse: Øl sjampo, egentlig? For volum, mykhet og glans, serverer vi stolt vår enormt effektive pub-inspirerte sjampo. Cynthia Sylvia Stout er laget av økologisk vegansk ost fra et lokalt bryggeri, som inneholder protein for å gi håret vekt, glatthet og glans. Det er utmerket for hår som har en tendens til å bli frizzy i fuktige eller fuktige miljøer. Cynthia lukter deilig, akkurat som en brandy, stout og sitroncocktail og gjør krøllete hår utroligt skinnende og hoppende igjen. Gi det tørste håret en drink av dette.

Ha ha! Elsk deres beskrivelser for sine produkter! Helt fengende, ikke sant?

Om Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo

Jeg var veldig interessert i dette fordi det i utgangspunktet er en øl sjampo. Jeg har alltid hørt om øl å gjøre underverk til de-frizz hår, for å legge til glans og helse. Sjampoen lukter litt 'Øl' og ikke mange vil virkelig like det. Jeg føler noen ganger at det lukter som en medisinsk sirup. 😛 Det renser håret veldig bra og lammer godt også. Det legger til glans til håret, gjør det glatt og til en viss grad hjelper i frizzing hår. Hvis håret ditt er veldig krøllet, da avhenger av dette, ville det være meningsløst, men det gjør tamme frizz i en grad. Det veier ned håret, så hvis du har veldig tynt hår, og hvis du er ute etter noe volum så kan dette ikke være for deg. Alt i alt er det en god kondisjonssjampo på grunn av den gode ingredienslisten, men jeg har aldri hoppet over å bruke balsammen min. Jeg har en fet hodebunn og jeg vasker håret mitt hver annen dag, og jeg har aldri følt at dette gjorde håret mitt oljeaktig. Jeg har hårfall og dette forverret ikke håret fallet tilstand heller ikke gjorde det forbedre det, og jeg tror ikke det ville behandle flaky hodebunn også.

Fordeler med Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo

  • Tilfører mye glans til håret og gjør det glatt.
  • Elske ingredienslisten, alle produktene gjør håret sunt.
  • Smoothens frizz i en grad.
  • Lammer godt
  • Renser godt
  • Gjør håret svært håndterbart

Ulemper med Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo

  • Selv om det virkelig fungerer for håret mitt og det meste jeg føler at det er verdt hver krone, er det fortsatt 530 dollar og det er kostbart!
  • Kan ikke være egnet for tynt hår som det veier håret ned.
  • Noen kan finne lukten for overveldende.

Kjennelse: Dette er en sjampo jeg vil gjerne bruke regelmessig. Det avsluttes ganske snart, men jeg må si at det er en sjampo som har fungert bra på håret mitt, og jeg vil absolutt aldri velge å ikke bruke dette.

Vurdering: 4.8/5

Lush Trichomania Dry Hair Solid Shampoo Frodig jeg elsker saftig sjampo Frodig Ingen tørke tørr sjampo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: