Babyliss ST87E Hair Straightener-Review

Hei damer,

Etter noen få måneder med det siste håret jeg reiste på, la jeg merke til at håret mitt ikke ser ut som jeg vil at de skal være. Som jeg bruker naturlige produkter for håret mitt og ikke bruker de spesifikke "kjemisk lastede" rebonded hårprodukter som anbefalt av håret min dresser. Ja, selv jeg tror jeg mister det! :). Nå er jeg åpenbart bundet til å ha litt frizz, mangel på glans, flyt og sprette. Så, bestilte jeg denne flatjonen for å hjelpe meg å oppnå fint, glanset hår.

Hva selskapet hevder om produktet:

Utviklet og bygget for høy ytelse som resulterer i silkeaktig rett hår, er platene i Babyliss hår styling verktøy belagt med Titanium Ceramic. Titanium Keramisk strøk gir platene varme opp jevnt og raskt. Dette belegget gjør det også mulig for platene å glide gjennom håret ditt uten å snagge eller rive det, noe som resulterer i sunne utseende tresses.

Babyliss ST87E hair straightener har sin patenterte I-Temperature Technology som har plass til en temperatur på opptil 230 grader Celsius. For sunt utseende, bruker dette Babyliss-hårfeste sin ioniske funksjon, noe som gir negative ioner som gjør håret ditt jevnt, silkeaktig og rett. I tillegg til dette fjerner de negative ioner også skitt og bakterier, deodoriserer håret ved å fjerne dårlig lukt. Dette hår styling verktøyet krever en strømforsyning på 220-240 V for å fungere forsvarlig.

Pris:

INR 4000

Min erfaring med Babyliss Hair Straightener:

Jeg har brukt mine hårstrighteners, jeg har hatt noen tidligere. Jeg har brukt vennene mine, mine fettere og så videre .. men dette er det beste jeg noensinne har kommet over. Den beste delen er at det er lett som fjær, og jeg kan bare glide det gjennom håret mitt i en jiffy. Det blir oppvarmet til 230 ° C i ca 5 sekunder og det tar neppe 5 minutter å gjøre håret mitt "Drab to Fab".

Jeg visste at titanbelagt hårretting gjør mindre skade på håret og det øyeblikket jeg leste "titan keramikk" ble jeg solgt. Det har også gummibelagte tips og felger. Så jeg kan lett holde dette varmeverktøyet mens du styler. Det gjør håret mitt til å se super skinnende, glanset og sunt at jeg ikke føler meg som å bruke noen form for glans eller hårspray selv om jeg bruker en termisk beskyttelsespray før ionering eller krølling. Jeg bruker det ikke ofte, men når jeg bruker det, holder effekten på håret mitt til jeg vasker dem. Jeg krøller håret mitt med denne retten, jeg vet for å krølle håret ditt med en retting, det må ha avrundede kanter, men dette gjør også en god jobb, og jeg kan lett vri og snurre håret mitt.

Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet av meg, nyter og leker med det mye denne bryllupsåret :)

Pros av Babyliss Hair Straightener:

  • Fjærlett.
  • Titan keramisk belegg.
  • Glider på hår, som en drøm :)
  • Oppvarmer på 5 sekunder.
  • Gir en veldig blank overflate.
  • Ingen snagging eller rive.
  • 5 varmeinnstillinger.
  • Kule berøringsfelger og tips.

Ulemper med Babyliss Hair Straightener:

Ingen ulemper!

IMBB Rating:

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøre Babyliss Hair Straightener?

Ja, jeg anbefaler og vil definitivt prøve andre "Hot Tools" fra dette merket !!

Remington Model-S1032 Slank og Curl Wide Straightener: Review Hvordan rette håret Philips HP8310 Hair Straightener Review Remington Professional Slim Hair Straightener Review Panasonic Compact 2 i 1 Multi-Styling Straightener Review L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream Babyliss Turbo Power 2200 Hårføner Review Daglig Skjønnhetstips: Hår Styling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: