LAKME ABSOLUT MATTE LIPSTICK BERRYLICIOUS REVIEW

Hei alle sammen!!!

Jeg er ny i verden av leppestifter. Jeg var en komplett gloss person en måned tilbake, men da vet jeg ikke hva som kom inn i meg, og jeg begynte å prøve og likte leppestifter. Jeg har 2-3 leppestifter, og siden jeg er helt slått i denne måneden tør jeg ikke kjøpe mer. Som enhver annen makeup-elsker, gjør min beslutning om å hindre meg fra sminkehopping, meg til å tenke mer og mer om sminke, spesielt min nye interesse-leppestifter. Denne trangen til å prøve nye leppestifter tvunget meg til å søke min mamma's forfengelighet da jeg dro hjem forrige gang, og som et resultat fikk jeg et par av hennes leppestifter. 😛

Hun har noen få Lakme Absolute Matte leppestifter nylig, og Berrylicious er en av hennes favoritt nyanser. Jeg lånte den fra henne og etter å ha brukt den i ca 4-5 ganger, her er jeg med sin anmeldelse.

Om produktet:

Sørg for en skikkelig pout mens du forbedrer leppens skjønnhet med Lakme Absolute Matte. Beriket med E-vitamin og hvetekimolje, dette holder leppene glatte, myke og silkefulle. Nå nyter den spesielle oppmerksomheten sammen med en attraktiv matt finish som den ikke-tørke kremete formelen holder leppene hydrert.

Pris: Rs 395

Min erfaring med dette produktet:

Det første jeg sa etter å ha sett denne leppestiften var "Jeg elsker hvor pen emballasjen er". Den kommer i en lang, sølvemballasje med skyggenavnet skrevet nederst. Jeg finner emballasjen å være veldig stilig og attraktiv.

Berrylicious er en plommefarge med hint av brunt til det. Kulen ser mer brun ut enn plomme, men på lepper gir den flere plommetoner enn den brune tonen. Denne fargen passer alle hudfargene godt. Det kan brukes ren som en daglig farge og kan også bygges opp. Da jeg snuppte denne leppestiftet på armen min, var pigmenteringen ganske god, og i to swipes ga den en mørk, ugjennomsiktig farge. Men da jeg påførte det på leppene mine, kom fargen ut for å være ganske ren. Det krevde 2-3 swipes for å skjule pigmenteringen av mine lepper. Selv etter 2-3 swipes, kommer fargen ikke ut til å være veldig mørk og høy.

Denne leppestift glir på veldig mykt og jevnt, som en drøm. Det gir ikke et matt utseende når det påføres og faktisk føles hydraterende på den tiden. Etter 2-3 timer, føles leppene mine tørre og det forverrer linjene i leppene mine. På grunn av dette foretrekker jeg å bruke en lipbalm under den. Det matte utseendet er tydelig etter 2 timer. Jeg vil ikke klandre leppestiftet helt for tørrheten på grunn av vintrene. Den forblir på mine lepper i ca 3-4 timer og fader ikke helt ut etter måltider. Det smusser ikke eller bløder.

Pros:

  • Fargen er ganske pen. Det passer alle hudfargene og kan brukes som daglig slitasje.
  • Glir på veldig jevnt og mykt.
  • Ikke flekker eller bløder.
  • Anstendig oppholdskraft.
  • Attraktiv emballasje.

Ulemper:

  • Helt pigmentert. Krever 2-3 swipes for å skjule pigmenteringen av leppene mine.
  • Lips føles tørre etter ca 2-3 timer.
Leppeprøver:

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg?

Ja. Helt sikkert. Du kan gi denne fargen et forsøk hvis du liker berryfarger og dessuten hvis du liker Lakme Absolute lipsticks.

Lakme Absolute Matte Lipstick - Brilliant Kiss Lakme Absolute Matte Lipstick Peach Carnation Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Kareena Kapoor annonsert som ansiktet av Lakme ABSOLUTE Lakme Absolute Collection Blusher Bilder, fargeprøver Lakme Absolute Collection Bronzer Photos, fargeprøver Lakme Absolut White Intense Skin Cover SPF 25 Lakme Absolute Matt Lip Color 201 Pure Glam Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Moisture Plus leppestift - 307 Cherry Plus Chambor Silk Touch Lipstick No 610 Silke Pop Chambor Virkelig Varig Lipstick Shade No. 906 Truly Pearl Revlon Matte Lipsticks er min nye kjærlighet Colorbar Velvet Matte leppestift - Diva NYX Soft Matte Lip Cream i San Paulo Faces Canada Satin Matte Leppestift i skyggen Cordovan Victoria's Secret Brilliant Shimmer Shadow i Gold Dust Våt n Wild Brilliant Lipstick Bourjois Sweet Kiss Lipstick i 82 Rose Cachemire Bourjois Naturel Sweet Kiss Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: