Uformelt trykt sommerkjole: Dagens antrekk

Hei damer!

Håper dere alle har det bra. I dag er jeg tilbake med et annet OOTD-innlegg (takk et stort IMBB-lag for å oppmuntre meg). Denne uken feiret vi vårt fjerde ekteskapsjubileum. Så vi planla en dag ute i et nydelig feriested. Det var virkelig en fantastisk dag for meg, mange gaver, god mat, musikk og mest av alt en dag med den beste personen i mitt liv, min mann. Vi har også klikket mange bilder. Så i dag tenkte jeg på å dele noen av disse med deg.

Som det er evig sommer i Pondicherry, så tenkte jeg på å ha en kul sommerkjole. Det er litt mellom en lys blåaktig og en grå nyanse med mørkegrå abstrakt utskrift. Denne kjole er laget av mykt satent materiale, og er en komplett komfort som skal brukes på en solrik dag som dette. Jeg elsker spesielt kjolen på halsen som gir sin skjønnhet. Jeg har lagt til et zoomet bilde av det.

Jeg kunne ikke legge for mye av tilbehør med dette antrekket som det ville ødelegge undertøyheten av kjolen. Sunnies var et must. Siden jeg ikke kan bruke kunstige øredobber i lang tid; Jeg foretrukket å bruke mine gullpinner og kombinert den med en enkel kobberkada, som jeg tok med pantalonger og et klokke av den annen side.

Fyll opp, jeg måtte holde det enkelt på grunn av den brennende varme solen. Jeg dabbet ansiktet mitt med litt kompakt, påført litt øyenskygge, kajal for mine nedre vipper og en leppestift i rosa skygge, det er det.

Jeg fullførte utseendet med en lilla pung og et par lyseblå leiligheter (Selv om hæler ville ha vært bra med kjole, men siden vi planla å flytte til stranden, foretrukket jeg å ha på seg leiligheter).

Og til slutt, det er min mann og selvfølgelig mine gaver 🙂

Outfit Detaljer:

Kjole: fra Scullers Øredobber: Gullknopper Nyanser: Fastrack Veske: fra Baggit Leiligheter: fra Catwalk

Dagens antrekk - Rød og Gul Saree med Bronse Smykker Dagens antrekk: Blå en skulder tunika og kappede legginger Dagens antrekk: Silke Top og Beige skjørt med Trench Coat Dagens antrekk: Trykt tunika med brune tilbehør Dagens antrekk: Nail Polish Print Top med svart quiltet jakke Dagens antrekk: Hvit topp og rød blyantkjørt Dagens antrekk: Perfekt Røde bukser og svarte hæler Dagens antrekk: Hvite Jeans og Flat Glitter Sko Dagens antrekk: Abstrakt Skriv ut Playsuit Dagens outfit: Houndstooth Print Dress Dagens antrekk: Svart topp og gylden kjørt Dagens antrekk: Pink Ruffle Top og Burgundy Bukser Dagens antrekk: Coral Blazer med casual jeans Klær av dagen: Minty Fresh Sunday Dagens antrekk: Zig Zag Hem Top og Jeans Dagens outfit: Tank topp og Linen bukser Dagens antrekk: Blomsterbukser Dagens antrekk: Blå bukser og Pink Peep-Toe Heels Dagens antrekk: Blå Kurti og Sølv Kolhapuris Dagens antrekk: Subtile farger og stilig utseende Antrekk av dagen - Rosa Blazer og Grey Jeans Dagens antrekk: Skjegg T-skjorte og Charm armbånd Dagens antrekk: Casual Look Dagens antrekk: Semiformaler for arbeid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 26 2019