Taupe Brown og Gray Smokey øyne med Double Winged Liner Tutorial

Hei skjønnheter,

I det siste har jeg vært litt opptatt med arbeidet, så da jeg kom en gang fri, begynte hendene mine å klø på å skrive noe for IMBB. Jeg tenkte på å gjøre det jeg gjør komfortabelt, det er produktanmeldelse, men så denne ideen om å gjøre en opplæring fast på meg. Jeg må tilstå her at før IMBB har jeg aldri prøvd hendene mine på øyenskygge eller noen form for sminke for den saks skyld, unntatt leppestifter. 🙂 Men etter å ha lest opplæringene her på IMBB, samlet jeg motet til å ta ut øyeskyggepalettene jeg fikk som gave til bryllupet mitt, og jeg prøvde å skape forskjellige utseende. Nå føler jeg at jeg virkelig har kommet langt, jeg er kanskje ikke en proff, men jeg har fortsatt forbedret mye fra det jeg var med øyenskygge søknad 6 måneder tilbake.

Ok, jeg stopper blabbing her og la oss komme i gang med opplæringen. Jeg har brukt mesteparten av produktene fra Faces Smokey øye kit for denne opplæringen.

Trinn 1 # Skjul området rundt øynene dine for å jevne ut hudtonen.

Trinn 2 # Prime øynene dine. Jeg har brukt Primer fra ansikter Smokey eye kit. Den gir en perlefinish som ser bra ut til fester. Du kan bruke hvilken som helst primer etter eget valg. Trinn 3 # Påfør en sort kremøyeskygge eller Kohl veldig nær din øvre lash linje og spart det med hjelp av en børste til ¾ av øyelokket. Trinn 4 # nå gå dab-dab med taupe brun øyenskygge over hele øyelokket ditt.

Trinn 5 # myk kantene med en pensel, men ikke gå helt opp til brynbenet. Trinn 6 # Ta litt grå farge på børsten og bruk den fra ytre y av øyet og gå frem og tilbake på krøllen din, følg bare formen på øyet. Trinn 7 # nå ta den samme grå fargen og bruk den på nedre lash linje også, til halvveis. Trinn 8 # Ta litt lysfarge, jeg bruker pearl shade fra samme gane og bruke den på det indre hjørnet av øyet.

Trinn 9 # Nå øvre linjelinje med eyeliner (jeg brukte flytende eyeliner, du kan også bruke gel eyeliner) gå veldig nær lash line og avslutte det ved å lage på buen. Kom tilbake for en ny cote og utvide vingen litt. Du kan strekke øynene forsiktig mens du gjør vingen på ytre hjørne på lash linjen. La nå litt plass fra den øvre fløyen (2-3mm) etter den øvre fløyen, gjør en lignende vinge på den nederste linjen. Trinn 10 # gjelder kohl på vannlinjen din. Smør det litt på nedre lash line ved hjelp av en børste for å gi Smokey effekt. Trinn 11 # Krøl dine lashes og bruk din favoritt mascara. Det er alt du er ferdig med. Smokey-øyet ser seg selv ut, men bruk av doble vinger gjør det mer tiltalende.

Dette var mitt første forsøk med sminkeopplæring; Jeg håper dere likte det (fingrene krysset).

Les også: Arabic Makeup Tutorial Double Winged Eye Liner Tutorial Slik: Winged Eye Liner Video Tutorial Winged Out Blue Metallic Eyeliner Tutorial Hvordan påføre væske eyeliner riktig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: