Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla-Review

Hei venner…

Jeg er tilbake igjen med en dud i år, slutten etter leppeglansen. Overraskende er det Jordana, hvis kosmetikk var alltid på min ønskeliste etter Faces Canada, siden jeg leste om det i IMBB! Men fortsatt søker etter noen slags nok til å få meg de flotte ansikts øyepennene. Vel jeg var på utkikk etter andre nyanser i øyepennene da jeg kom over Jordana i en butikk. Jeg var forvirret som jeg lette etter bare 2-3 farger, og det var en skatt av nydelige farger, hver nyanse veldig tiltalende i seg selv! Ironien er at mitt skap er fullt av kjoler, men når jeg ser på flere nyanser, glemmer jeg hvilken farge å kjøpe for å matche antrekkene mine. når min baby og hubby roper, henter jeg en universell nyanse og forlater. Uansett var jeg helt spent på å få brune og lilla farger i Jordana uten å irritere min "anmol ratans" (hubby, Aadya) over disken ... 😀 Men da jeg hadde på seg punkpurpur, var spenningen min over!

Pris:

$ 2,49 for 0,01 oz

ingredienser:

Cyklopentasiloksan, syntetisk bivoks, mikrokrystallinsk voks (cera mikrokristallina), polyetylentereftalat, trimetylsiloksysilikat, Vp / hexadcen-kopolymer, Myristyl-Lactat, Isobutylfenoksy-epoksyharpiks, C30-45 Alkyl-Cetearyl Dimetikonkorspolymer, Myristylalkohol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbylpalmitat, Glycerylstearat, Magnesiumsilikat, Glyceryl Oleat, Sitronsyre, Silika, Kalsium Aluminium Borosilikat, Tinnoksid (CI 77861). +/- kan inneholde: Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), jernoksidider (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ferrik Ferrocyanid (CI 77510), Aluminiumpulver (CI 77000), Manganviolett 77742), Carmine (CI 75470).

Hva produktet krever:

• Retractable-No Sharpening Required • Gjennombrudd Glitter Formel • Langvarig, enkel å bruke skinnende farger • Laget i Tyskland • Tilgjengelig i 6 nyanser.

emballasje:

Punk rock lilla skygge kommer i uttrekkbar blyantemballasje. Fargen på pakken koordinerer med øyenliner skygge. Derfor er det lett å hente den ønskede skyggen.

Min erfaring med Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla:

Jeg har blandet erfaring med begge øyelinsene. Brown Suede kommer under Easy liner-serien Jordana, som er myk brun nyanse med veldig myk berøring på øynene, det er allerede vurdert her. Punk Rock Purple var mitt valg, det faller under Glitter Rocks-serien Jordana, Det er en ekte lilla nyanse med sølvglitter. I motsetning til brun ruskind er det veldig hardt på øynene. Jeg ventet at det skulle være lett glidende og glatt over det delikate øyet, men det er veldig vanskelig å påføre og tugge øynene mine mens du søker! Videre, da jeg stakk det over hendene mine, så det ganske tiltalende nyanse, men på øynene ser det veldig billig ut. Selv om min hubby elsker å gjøre over, men også gjør meg glad i ferdigheter med sminke, men denne gangen holdt han alvorlig på å le høyt da han så øyeforingen på meg. Jeg var helt skuffet da det ikke var noe som passer til min alder & antrekk. Jeg kunne ikke kommentere sin langvarige natur som jeg vasket den av raskt. Og som jeg allerede fortalt, det er ikke helt hudvennlig, lurer jeg på hvorfor Jordana opprettet denne serien etter så myke Easy liner ones! Jeg frykter å bruke den over vannlinjen som det slenger og trekker ut mens applikasjonen. Kan være mine stjerner er ikke til min favør lenger, siden jeg ikke klarer å få en enkel anstendig øyeforing. Jeg har noen 4-5 øye liners nå, men ikke en eneste til å dø for, jeg er fortsatt på jakt etter et øye liner .. hva en uflaks! Nå venter jeg på min MIL som vil ta bort alle de såkalte søppelpostene med henne til våre huspiger. Jeg håper de ikke vil slå opp min MIL for slike crap ting. 😛

På en eller annen måte klarte jeg å få øyeprøver for dine bekymringer venner ..

Lar oss oppsummere fordelene og ulemperne:

Fordeler av Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla:

• Inntrekkbare øye liners er derfor ikke rotet med skarphet. • Ekte lilla skygge med sølvglitter, kan rocking for tenåringer.

Ulemper med Jordana Glitter Rocks Retractable Eye Liner Punk Rock Lilla:

• Det tråkker seg og trekker huden. • Veldig hard på øynene. • Passer ikke på øynene mine. • Ikke i det hele tatt trygt for vannlinjen.

Over alt ville jeg si det ikke ment for aldersgruppe som min! Det kan være at det vil rocke blant tenåringer (hvis de ikke har noe imot å snurre øyeforingen), men for meg er det en dud helt. Ingen mykhet, ingen enkel søknad! Jeg vil ikke anbefale Glitter Rocks-produkter til noen, selv om du kan velge andre enkle liners fra Jordana.

Jordana Easyliner For Eyes Review Jordana Easy Liner for lepper Jordana Incolor Eyeshadow Black Tie Affair Jordana Matte Lipstick 28 Natural, 30 Mystery NYX Liquid Eye Liner Stila Kajal Eye Liner i Onyx Lancome Liner Design MAC Nightmoth Lip Liner L'oreal Super Liner Svart Krystall, Grå Krystall Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Beste Lilla Eyeliner: Spør IMBB Colorbar Color Intense Liquid Eyeliner 002 Lilla Hue-Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: