Hei kjære damer, I dag vurderer jeg Herbal Essences Breaks Over Anti-Breakage Strengthening Conditioner.

ingredienser: vann, natriumlauretsulfat, sitronsyre, cocamidopropylbetain, ppg-2-hydroksyetylkoco / isostearamid, natriumklorid, natriumlaurylsulfat, natriumcitrat, dimetikonol, natriumxylensulfonat, duft, te-dodecylbenzensulfonat, polyquaternium-10, natriumbenzoat, laureth-23, tetranatrium edt, hydrolysert silke, lavendelblomst / blad / stammeekstrakter, metylklorisotiazolinon / metylisotiazolinon.

Produktkrav: Formelen med en anti-breakage potion styrker for å forhindre flere pauser. Bruk meg: elsk det skum, skyll og gjenta og du har ny funnet styrke.

Min erfaring med Herbal Essences Break er over Anti-Breakage Strengthening Conditioner

Herbal Essences Break's Over Anti Break Shampoo har blitt vurdert på IMBB. Gå sjekk det også. Jeg er en lavendelbesatt person. Jeg elsker bare lukten av det så mye, det er en rekke lavendel duftende produkter over hele mitt hjem, enten det er lavendel duftende stearinlys, luftfriskere, body lotion, boblebad etc.

Da jeg så denne urte essensen balsam med fusjon av lavendel på markedet hylle jeg virkelig ønsket å få det. Å ta en whiff av det bare forseglet avtale for meg. Jeg tror personlig Herbal essenser gjør de beste luktende hårpleieprodukter der ute. Lukten av det så fantastisk og himmelsk. Å bruke dette i dusjen er en ren glede for meg, og det gjør at håret lukter godt i flere timer.

Nå for hvordan det faktisk fungerer som balsam og hvor sant anti-bruddkravene er: Dette er superkondisjonering og rik, tykk og kremaktig. Jeg har fint hår. Tykkelsen på dette produktet virker ikke bra med håret mitt. Det veier håret mitt og etterlater et resterende belegg på det over tid. Det har ikke sett mye reduksjon i hårbrudd over tid. Selv om det gjør det håret etter dusj og gjør det glatt som praktisk talt er gjort av noe annet balsam også.

Flasken er fantastisk, det er lett å klemme ut akkurat så mye produkt som du trenger. Det kommer med mye produkt til en billig pris.

Totalt sett et OK produkt. Det vil fungere godt med tykkere tørt hår, og det vil fungere bra hvis du fortsetter å skifte dette med en klarerende sjampo. Det vil bidra til å kontrollere oppbyggingen.

Pros of Herbal Essences Break er over Anti-Breakage Strengthening Conditioner

• lukter Ahh-mazing • Detangles håret og gjør det glatt • God pakking • Rettferdig pris

Ulemper med urte essenser bryter over anti-ødeleggelse conditioner

• Veier fint hår ned • Bygger opp på håret over tid • Gjør ikke mye for å stoppe brudd

Vurdering: 3/5

Clairol Herbal Essences Break er over Anti-Breaking Strengthening Shampoo Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Herbal Essences Hello Hydration Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: