Johnson's 24 Hour Moisture Soft Cream Review

Hei Alle 🙂

Jeg håper dere alle gjør det bra. Med desember allerede her føler jeg meg så "julete”og glad 😀 Uansett, hopping til anmeldelsen, ville jeg gjennomgå "Johnsons 24-timers fuktighetskrem, beriket med sheasmør." Når jeg leser sheasmør som ingrediens i noen av produktene, er jeg helt solgt !!! Her i dette produktet hadde navnet selv sheasmør !!! Uten tvil i mitt sinn, plukket jeg umiddelbart opp.

Pris:

Jeg hadde plukket dette fra Saudi, så husk ikke den nøyaktige prisen, men det var innenfor rekkevidden av (400-500) INR for en mengde på 300 ml.

Produktbeskrivelse:

Johnson 24-timers fuktighetskrem med sheasmør gir forsiktig 24-timers hydrering for å stoppe de tre tegnene på tørrhet til:

1. Reduser hudens tetthet. 2. Reduser hudflakhet. 3. Oppdatere kjedelig utseende hud.

ingredienser:

Min erfaring med Johnson's 24 Hour Moisture Soft Cream:

Greit!! Jeg ønsket å handle alt sammen og ikke avsløre det i begynnelsen selv om jeg elsker det eller hater det, men jeg kan ikke inneholde spenningen min, så her er det: Jeg elsker det !!!!! 😛 Selve emballasjen er veldig søt, babyrosa deksel, mykrosa kropp og en fin matt finish på lokket. Det lukter himmelsk! Ikke som de typiske babyprodukter, men det har noe ekstra. Så, det er som lukter og noe spesielt, jeg er ikke i stand til å oppdage hva det er, men uansett hva det er, er det så himmelsk !!!!! Duften er ikke overpowering, men veldig føle-god type.

Denne fløten har en type lokk av plastskrue, og produktet ble dekket av en folie, og da jeg rev folien, døde jeg nesten !! Kremet så så luksuriøst! Jeg ville ikke engang berøre det, fordi det så så pent ut i krukken! Til slutt la jeg ut litt krem ​​og brukte den.

Dette er en av de beste kremer jeg noensinne har brukt. Periode. Krem smelter bare inn i huden din, og huden din drikker umiddelbart opp hele fuktigheten uten å etterlate noe fettete lag. Så huden din er godt fuktet uten at huden din føles fett. Jeg tror det er en vannbasert krem ​​som det føles ekstremt lett når du skaller det ut, men når det blander seg i huden, føles huden din ikke tørr, kanskje fordi den har sheasmør i den.

Innen 2 minutter etter å ha blitt absorbert, føles huden din fløyelsaktig jevn! Du kjenner første gang da jeg søkte på det, hadde jeg nettopp ferdig med å søke på den ene siden og jeg ringte og når jeg var ferdig med å snakke og rørt hånden min, var det silkeaktig glatt, virkelig det var utrolig mykt. Jeg kunne tydeligvis gjøre forskjellen på hånden der jeg hadde brukt dette og hånden der jeg ikke hadde det. Det er så bra !!! Plus det virker også på å redusere tørrhet også. Vanligvis har jeg fet hud, men om vinteren ble området rundt munnen tørt. Jeg brukte denne krem ​​og innen 1 dag var all tørrhet helt borte. Huden min så så frisk ut.

Men påstandene om 24-tommers fuktighet er ikke sant, da det ikke blir satt så langt. Det fukter i ca 6-8 timer, og det kan hende du må søke på nytt. Men jeg har det ikke noe i det hele tatt, da det gjør huden min baby myk !!

Fordeler med Johnson's 24 Hour Moisture Soft Cream:

  • Lukter himmelsk.
  • Ingen fettete følelse.
  • Rimelig.
  • Gjør huden baby myk.
  • Gjør huden fløyel jevn.
  • Hjelper med å redusere tørrhet.
  • Absorberer raskt.

Ulemper med Johnsons 24-timers fuktighetskrem:

  • Falske påstander om 24h fuktighet (varer i 6-8 timer).
  • Begrenset tilgjengelighet.
  • Tubemballasje kan være uhygienisk for noen.

IMBB Rating:

10/5 (Ja, det er så bra)

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Johnsons 24-timers fuktighetskrem?

Dette er mitt HG produkt !! Det gjør så mye for huden til en rimelig pris. Vil absolutt anbefale alt du vil for å få det. Det er rett og slett fantastisk !!! Gruven kommer over så fort, det er derfor jeg bruker det bare på ansiktet mitt. Jeg får definitivt 5 flere av disse fra Saudi når jeg kan.

Johnsons 3-i-1 ansikts- og øye-sminkefjerning Johnsons baby olje Johnsons Baby Lotion Johnsons baby såpe Johnsons Baby Hudpleie Johnson's Baby Milk Cream Johnsons friske og glatte ansiktspulver i beige 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnson's Johnson's Kids No More Tangle Detangle Spray for mykt hår Johnsons baby prickly varmepulver Johnsons Baby Shampoo Vaseline Total Moisture 24-timers fuktighetskrem Korres Wild Rose 24-timers fuktighetsgivende og lysende krem MAC Studio Moisture Cream L'Occitane Immortelle Brightening Fuktkrem Vitamin E Lysende fuktighetskrem gjennomgang - Kroppshandelen Hudpleie Dove Intensive Moisturizing Cream Johnson 24-timers fuktighetskrem Nivea Soft Refreshingly Soft Moisturizing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: