Marokkansk oljebehandling

Hei alle sammen,

Min kjærlighet til Makeup gjorde meg til en sminkebarn og sakte jeg utdannet til å bli en hår- og hudpleie-junkie. 🙂 Denne behandlingen ble foreslått av min frisør da jeg kom tilbake for fjerde gang på mitt stakkars hår, men jeg var ikke helt overbevist om å kjøpe den på den aktuelle dagen. Jeg trodde det var hans jobb å anbefale produkter og tvert imot hadde jeg et annet utvalg av hårpleieprodukter i tankene. Noen dager gikk forbi, og en dag leste jeg et bestemt magasin som jeg virkelig liker. Jeg kom over en artikkel om dette produktet og hvordan det har blitt et raseri blant "hårelskere". Så jeg gikk helt til salongen min spesielt for å plukke denne skjønnheten!

Hva selskapet hevder om produktet

Moroccanoil® Behandlingens allsidige, nærende og restfri formel kan brukes som et condition, styling og etterbehandling verktøy. Den passer perfekt sammen med andre produkter og til og med øker hastigheten på tørketiden. Denne behandlingen for hår forvandler og reparerer helt og fullt som formelen transporterer tapte proteiner for styrke; fettsyrer, omega-3 oljer og vitaminer for glans; og antioksidanter for beskyttelse. Den absorberer umiddelbart for å fylle hull i håret skapt av varme, styling og miljøskader.

ingredienser cyklopentasiloksan, dimetikon, cyklometanon, butylfenylmetylpropionell, argania spinoza kjerneolje, linseekstrakt, dufttilskudd, D & C Yellow-11, D & C Red-17, kumarin, benzylbenzoat og alfa-isometylionon.

Pris INR 2160 for 100 ml

Min erfaring med produktet Jeg ble oppdaget dette produktet veldig sent, men jeg er glad jeg gjorde. Jeg har skadet håret mitt på mange måter, rebounding har blitt en nødvendighet for meg, og jeg elsker små høydepunkter her og der også. Jeg har brukt dette produktet i tre måneder nå, og det er fortsatt mye igjen fordi litt går langt. Enten jeg styler håret mitt rett eller krøllet, bidrar dette til å lette ut frizzen og gir håret mitt et sunt lys, noe som betyr mye for meg fordi de har blitt litt tørre med all den kjemiske behandlingen. Jeg bruker hovedsakelig denne oljen på enden av håret mitt, da dette er en tykk olje, og håret mitt føles fett hvis jeg overdriver det, for min skulderlengde har det maksimalt to pumper nok. Det er ingen morsom lukt og pumpen på flasken er fin.

Men damer her er fangsten. Jeg gjorde litt forskning og ble kjent med at "Argan olje" er oppført etter mange andre ingredienser i produktet som er kjemikalier og dårlige for hår. Det er ingen ingrediensliste på flasken, og jeg husker heller ikke at de ble nevnt på kartongen. Jeg fant ingredienslisten online mens du skrev denne anmeldelsen.

Så, hvis du alle satser på naturlig hårpleie som meg og vil høste fordelene med Argan olje enn du kan sette hendene på 100% Argan olje som jeg tror vil være mer gunstig for håret i det lange løp. Denne oljen kan gi øyeblikkelige resultater, men kjemikaliene i dette produktet er en komplett slukning for meg!

PROS

  • Gir håret en sunn glans umiddelbart
  • Gets absorberes raskt
  • Bra for fargebehandlet hår også
  • Kan påføres på tørt eller vått hår
  • Rik på antioksidanter
  • Ingen morsom lukt

Ulemper

  • Lastet med kjemikalier
  • Vanlig serum
  • Over hyped produkt
  • Hvis borte over bord kan gjøre håret fettete

IMBB Rating:3/5

Vil jeg tilbakekjøpe produktet Produktet er så godt som et serum av god kvalitet. Jeg tror jeg vil kjøpe 100% ren Argan olje neste gang å behandle håret mitt med en kraftdose av antioksidanter 🙂 !!!

Les også: Oljebehandling for ulike typer hår Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Mahabhringraj Olje til hår Cantharidin Hair Oil Dr. Reddy's Mintop Hair Fall Solution Honning og Olivenolje Hjemmelaget Hårmaske 20 beste hjemmelagde hårpakker Keratin Hair Treatment Parafinvoksbehandling for hender og føtter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: